Можливо були варіанти но на тих фото що можна щось толком розгледіти я бачу жестяну трубку з залишками оцинковки або луження (типу німецьких ложок ПСВ).
Явний зіржавілий метал з білим покриттям.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 6):
Накинув схемку з грубшого. Цієї схеми буду притримуватися (+) (- )міліметри.
Нарізав бочечок, просверлів отвори, зняв фаски, зістарив, добряче прогрів щоб легше зійшли залишки іржі і на даний момент закинув в перетворювач іржі.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 5):
Підтемнив метал холодним воронінням, ніби то старе залізо. Хочу нагадати що ММГ роблю в такий стан щоб не сипалася іржа і не прийшлося в подальшому за ними доглядати.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 6):
Після того як вставив імпровізовані запали в трубки, обмотав виходи шнурочків з трубками, зафіксував клеєм та профатбував чорною фарбою. Після того як чуть просохне фарба затру її .
Трубки робив металічні та латунні, для різноманіття.
Дякую за підтримку. Повторюся що свої макети підганяю під візуальний вигляд без тонкощів внутрішніх деталей. Так трапилося що в мене їх не мало і кожен підвести в усіх подробицях я просто не в силах. Чесно кажучи я вже навіть назви їх став плутати, приходиться дивитися в записники. Хочеш чи не хочеш но ще часто щось таке на копі в руки влізить, відносно безпечне в порівнянні з другою світовою.
Взявся за виготовлення муляжів запалів з шариками. Нарізав шнурків по 80 см, провощив, зложив в двоє, насилив шарик і зав'язав на вузли. Систему висмикування шарика робити не став тож вирізав ще додаткових шнурочків і привязав в середині, так частина яка входитиме в макет буде товща.
Вирізав загоьовки матерії 8х8см та зробив зовнішній шар обмотки, краї обмотав шнурочками. Цей шар матерії скручував не тісно, щоб виглядало таким собі мішечком.
Последний раз редактировалось 663 10 дек 2019, 21:36, всего редактировалось 1 раз.
Шнурки з боку шариків обмотав скотчем, чорною фарбою профарбував матерчату обмотку. Пофарбував чорною фарбою оскільки просмолювати як було в оригіналі не хочиться. Фарба впитається та стане виглядати як старі залишки смоли, цього досить на макеті, все без бруду. Очікую коли висохне.