Я так понимаю у вас есть все запчасти в коробках? Осталось их почистить и собрать. Приклад сами точить будете или готовый оригинал или новодел покупать?
Модератор: Parabellum
Спасибо за совет буду пробовать .Я вот чем пользуюсь сначало немного нагреваю потом проволочной щеткой и насадками такими выходит круто результат скину вечером .Негоро писал(а): Ця рама лежала сутку в оцеті, потому чистилася. Були стійкі чорні плями ржі то очищалися кінцем надфіля. Потому знову в оцеті сутку. Загалом двоє суток в оцеті.
Але це не показник, до прикладу люфа була очищена за сутки. Для кожного стану свій час. Якщо метал має багато чорних плям, то може навіть за чотири дні не очиститися. Тут головне не лінитися та допомогти кислоті надфілем , наждачкою чи шилом. Будь чим, щоб був результат.
Коли вже не помагає нічого, тоді нагрів та в воду. Так рази три і далі знов в оцет.
Хочу підмітити що не варто чистити щіткою руками в ростворі оцету тому що руки будуть грязні та получаться тріщинки по пальцях. Слід очищати в тазі з роствором соди. Так руки чисті та шкоди їм не буде.
Хотів було зробити хороший звіт, але суча карта памяті підвела. Пропало біля 100 фото, залишилися лише в памяті телефона фінішні. а на словах усі ньюанси не передати.
Перебрав запчастини, не хватає ще нижньої рами. Потрібно краще пошукати. Решти все є.Sanek писал(а):Негоро, согласен насчёт воронения. Копаный предмет повороненный ржавым лаком не есть гуд. Отличная работа![]()
Я так понимаю у вас есть все запчасти в коробках? Осталось их почистить и собрать. Приклад сами точить будете или готовый оригинал или новодел покупать?
В даний момент у мене є два безнагельних приклади на ППШ, та ще мало, не хвата ще одного. Два знайшов то і третій знайду, надія є.иван777444333 писал(а):В прошлом году продал
Дерево хорошее сам бы такое купил бы без нагельное тоже нужно к моему ППШ секторному . А то без дерева уже год лежит .иван777444333 писал(а):В прошлом году продал
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
Стан досить не поганий. знову ж усі пружинки вціліли. Поки що вся робота з рідними запчастинами, це радує.иван777444333 писал(а): Состояние отличное
Вони то є, але ж всеодно що нема. Тому що вони призначені на інші ППШ .Sanek писал(а): Зачем искать - два же есть.
З цим 5 різніх моделей.Sanek писал(а): О, уже четыре!
Сколько же у вас ППШ по коробкам?
З адаптером під рожок МП 38-40.иван777444333 писал(а): Какого?
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |