"Налицо раскол фракции, и чтобы не рисковать и не делать раскол явным, ключевые законопроекты решили перенести - когда, думаю, сегодня станет ясно. Безусловно, ОП будет продолжать работу по сбору голосов. И вполне вероятно, Зеленскому удастся переломить ситуацию, во всяком случае, президент прилагает для этого все усилия."
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Тільки прихильники 95 кварталу можуть знущатись над фізичними вадами людини.
Если ты с дефектом речи - с хрена ты прешься в ПЕВЦЫ? Или в ведущие на ТВ? Так сложилась жизнь что не дал тебе Бог способности нормально чисто говорить - иди занимайся чем-то другим.
И я не являюсь сторонником 95 квартала - не смотрел, не смотрю и не буду - не мое это.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Вам задают конкретные вопросы, а вы как всегда противолодочным зигзагом и в кусты!
Я МОГУ ответить на эти примитивные вопросы! Поверьте! Уровень моей подготовки позволяет это сделать! Однако, я больше не считаю это необходимым. Порохобота, стоящего на довольствии у своего патрона словами не переубедить.
Еще полгода назад вы бы яростно оппонировали, защищали... теперь все, запал иссяк?
Нет. Не иссяк. Я всегда комментирую то, что мне интересно. Просто сейчас я считаю, что в сравнении с "предыдущими" временами в нашей стране ничего кардинально не поменялось. И именно это и разочаровывает. А разочарование прежде всего идет от того, что Зеленский и его команда идут на поводу у порохоботов и постоянно оглядываются на меньшинство, пытающегося диктовать условия существования в этой стране! Комментировать "зашквары" Ермака, как того хочет мистер Варисдет я не буду не потому, что "слился" или мне нечего сказать, а потому, что я не вижу в его действиях чего-то такого из вон выходящего, что видит истинный порохобот. А истинный порохобот всегда увидит даже невидимое - потому что такая у него задача и он ее должен добросовестно выполнять.
Что Вам заметно? Что я меньше стал оппонировать порохоботам? Честно, признаюсь: я просто устал!!! ВАС много - а я один. А один в поле не воин, даже если у него и семь пядей во лбу((( Тем более, когда видно, что все равно в стране ничего не меняется. Аксиома Украины неизменна - сколько бы майданов в этой стране не было дебильность из нее никуда не уйдет.(((
Сергія Сивоха та Максима Ткаченка увільнили від виконання обов'язків радників секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Про це 30 березня Апарат РНБО повідомив у відповідь на запит «Детектора медіа».
«Станом на 24 березня ц.р. (дата надіслання запиту, – ДМ) Сивохо Сергій Анатолійович не є радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України на громадських засадах. Також інформуємо, що Ткаченко Максим Миколайович станом на 24.03.2020 також не обіймає посаду радника секретаря РНБО України на громадських засадах», – йдеться в повідомленні.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
И я не являюсь сторонником 95 квартала - не смотрел, не смотрю и не буду - не мое это.
Упс, так завдяки таким, як Ви, не тільки вся наша країна, а весь світ дивиться їх перфоманси. І Ви дивитесь, і ми дивимось, і всі дивляться. Так що ні, друже, Ви - прихильник, та такий, що ще пошукати треба. Не у всіх комедіантів є такі шанувальники.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
И снова про кОзацький менталитет!
Инет от обывателя: "Oleksandr Takul: Розповім вам казочку про цілий літак дебілів і "єбучую украіну"
(тільки дочитайте її до кінця, а то ще подумаєте, що це моє відео :-) )
Отже, жив собі один в'єтнамець. І був він бізнесменом багатим. І ось сталася в Світі біда люта, і тоді вирішив він найняти великий літак, щоб евакуювати своїх земляків в'єтнамців з України, де саме починався повний піхвець. І було в його країні консульство Українське. І проявило то консульство ініціативу, і домовилось із бізнесменом, щоб цим же літаком було перевезено українських туристів додому (щоб порожняк по небу не ганяти, і дівчинку Грету не засмучувати). І попросило консульство перевезти бідних українських туристів БЕЗКОШТОВНО. І погодився той бізнесмен. І ось, розуміючи ситуацію у Світі, розумні українські дипломати повідомили бідним українським туристам, що їм треба буде пройти 2-тижневу обсервацію по прильоті у Київ. І погодились українські туристи, і дали письмову згоду, бо цінують вони завжди шару різноманітну, і без вагань готові за неї пообіцяти що завгодно.
Ну ось на цьому і закінчується цензурна частина казки, і починається суворий соцреалізм від "простий український нарід тм".
Ви ж здогадуєтесь, як повели себе українські туристи, коли їхня сандаля ступила з трапу в'єтнамського літака на рідний асфальтобетон злітної смуги аеропорту " Бориспіль"? Правильно - вони начихали на свою згоду і обіцянку пройти обсервацію і силою прорвалися з будівлі терміналу.
Ось вам відео з інстаграму одного такого "туриста", який весело і задорно коментує цю спецоперацію по кидку Української держави, яка хоч і кволо, але таки намагається не допустити тут катастрофи. Ось вам лінк на профіль цього туриста https://www.facebook.com/usi.zhik?fref= ... tion=group
Вобчєм, додивіться цю казку на відео, яке логічно закінчується словами "єбучая украіна".
Всьо, кінець казки."
Ни чему не удивляйтесь! КОРОНОВИРУСА НЕТ! Желаю Всем быть здоровыми!
Президент Зеленський звертається до депутатів парламенту з закликом підтримати законопроекти, які дозволять країні отримати необхідну допомогу від МВФ і стверджує, що сьогоднішній день покаже, слуги або прислужники працюють в українському парламенті
Це дивне звернення. У Зеленського не повинно бути ніяких проблем з прийняттям законопроектів - принаймні, тих, що не вимагають конституційних змін. Він провів у Верховну Раду таку більшість депутатів, якої не було у жодного президента в українській історії. Йому не має бути з ким домовлятися - хіба що з самим собою.
Але це - тільки на перший погляд. У критичний для України момент президент Зеленський зіткнувся з політичною реальністю. У нього немає ніякої більшості. Більшість є у олігархів. І без їхнього схвалення точно не можна приймати закони, які зачіпають їхні інтереси.
Зеленському потрібно сказати правду хоча б самому собі. У нього є мандат українського народу, але до влади його привів не український народ. До влади його привели олігархи. А український народ просто подивився телевізор.
У олігархів були всі підстави допомагати Володимиру Зеленському. Його попередник - нерідко не за своїм бажанням, а на вимогу міжнародних інституцій - ігнорував їхні інтереси і пробував захищати інтереси країни. Такий президент олігархам був не потрібен. Їм потрібен був президент, який буде їхні захищати - і від українців, і від міжнародних кредиторів.
Зараз Зеленський прийшов до того ж, до чого прийшов Порошенко. Неможливо одночасно бути президентом України і захищати олігархічні інтереси. І як тільки він зробив крок у бік державних інтересів, моментально виявилося, що у нього немає парламентської більшості.
Це теж не випадково. Перемога Зеленського на президентських виборах - заслуга олігархів. А ось перемога партії “Слуга народу” на парламентських виборах - це заслуга Зеленського. Але кого він включив до списку переможців?
Людей, які спочатку були пов'язані з олігархічними кланами або знайшли “взаєморозуміння” з ними вже під час роботи парламенту. Людей, для яких парламент не відповідальність перед країною, а соціальний ліфт. Людей, які просто не розуміють, куди вони потрапили. Так більшість швидко стала меншістю. І тепер президент намагається знайти підтримку у фракцій, лідерів яких і депутатів яких він і його прихильники ще вчора публічно шельмували. Але навіть з цими депутатами не набирається достатньої кількості голосів. Занадто великою і безвідповідальною виявилася “монобільшість”!
Якби Зеленський не влаштовував вакханалію з позачерговими парламентськими виборами, якби його дії по демонтажу управлінської структури країни не підтримувала б в популістському угарі більшість населення, зараз у нас міг би бути парламент, на який здатний був би спертися президент. Але такого парламенту немає. І уряду немає, ключових для вирішення проблем епідемії міністрів доводиться міняти за кілька тижнів після призначення. І Офісу президента немає - вже другий поспіль його керівник компрометується і втрачає вплив. А обов'язки глави держави виконує людина, яка намагається докричатися до депутатів власної фракції по телевізору.
Це і є передбачуваний розвал системи державного управління у розпал страшної епідемії. Те, чого не могло не статися, сталося у найбільш критичний момент.
Це будете не Ви, якщо не накинете лайнецю. Це не козацький, це саме, що ні на є - м а л о р о с ь к и й менталітет, у всій своїй красі і прояві. А козаків залиште, будь ласка, і не ганьбить. Та самі не соромтесь, виставляючи напоказ що не можете відрізнити істину від штучної селекції, яка відбувалась більше, ніж 300 років на теренах наших земель. І після цього селекціювання тут залишилось стільки спадкоємців, що нам потрібно ще років 300, щоб позбутися їх.
Держите аналитику от магистра гарвардской экономической школы!
Ну, якщо Усик сказав, то тоді да)))
А треба уточнити, він цей прогноз робив як "О"лександр, чи "А"лександр, бо від цього залежить для кого він прогнозував А ще ж треба сходити помилитись
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):
Лайно - это вот там, постом выше! А в моем посту показан истинный украинский менталитет, тот, о котором я писал выше! Хватит обсерать все кругом! В стране беда - коронавирус. Всем сейчас хреново. И не в последнюю очередь из-за такого вот истинного украинского менталитета, который Вы гордо называете "кОзацьким"! "Истинные" украинцы, в большинстве своем из ИСТИННОЙ западной Украины, той, что не "МАЛОРОССИЯ" привезли эту заразу в нашу страну и сейчас кричат своим же землякам: "Ой хату не палите и не убивайте!" А такие, как Вы "истинные" украинцы подливаете каждодневно масло в огонь:"Конец государству!", "зашквары" и т.д., таща сюда весь негатив из инета!
П,С, Зашквар шановный у Вас в голове! Переключите свое внимание на тематику форума! Пишите там посты, тащите интересную инфу, а не разжигайте политический огонь, превращая военно-исторический форум в филиал партии ЕС((((
Що Усик малорос, хоч і виходить під козацький марш. То музика ц нього так, для фону.
Називайте мене Алєксандром, Олександр - це українською, - Усик порадив американським журналістам, як вживати його ім’я
Честно. Вот мне пофиг это! Ему это простительно по двум причинам:
1) его постоянно бьют по голове боксерскими перчатками;
2) не смотря на все его головные задвиги - он сделал для популяризации Украины больше, чем любой из нас!
П.С. А Вам это не простительно потому, что из простого смешного поста про Гарвард, Вы пытаетесь слепить политическую "сенсацию".(((
А такие, как Вы "истинные" украинцы подливаете каждодневно масло в огонь:"Конец государству!", "зашквары" и т.д., таща сюда весь негатив из инета!
Е ні, шановний, це не негатив з і-нету, це наші реалії. Ви всі, піддавшись зомбоманіпулятивній пропаганді, привели оце недолуге і вручили йому булаву. Знаю, що Ви особисто були за Гриценка, але ж Гриценко був за Зеленського. Не пройшло і одного року, як очевидно, що вони нездатні ні на що, окрім як зруйнувати державу. Зашквар на зашкварі роблять слуги. Їх підтримує опзж і всякий непотріб із портнікових та шаріїв. "ЄС" тут ні в якому разі не причетна. Слуги на чолі з Зеленським, взагалі їх ігнорували, так що, будьте ласкаві, сприймайте цю реальність такою, як вона є зараз. І я, на відміну від Вас, не сказав жодного слова неправди про монобільшість та її очільника. Жодного. Лише факти.
Боротьба з епідемією остаточно нам показала неспроможність влади. Вони навіть організувати нормально не змогли доставку своїх громадян додому. У них немає ні одного дійства, щоб вони прорахували хоч на пів-кроку наперед. Все, за що не візьмуться, вирішується по ходу. Це говорить про їх профнепригодність. Ні на одному нормальному підприємстві таких робітиків ніколи б не затримали на їх посадах, вигнали б, і добре, якщо не з записом по статті, а у керма країни чомусь можна.
Тому читайте, аналізуйте, думайте. Навчиться вже до країни відноситись, як до рідного дому. Бо втратити її дуже легко, і не встигнете помітити як це швидко трапляється. А от повернути потрібні час, сили, дипломатія, професіоналізм та терпіння.
І не Вам мені указувати де, що і про що мені писати.
Ви всі, піддавшись зомбоманіпулятивній пропаганді, привели оце недолуге і вручили йому булаву.
Не трындите! Мы же с Вами договорились вчера или нет? Пишите только о том в чем уверены, там где Вы были не номиналом! А не АЛАЛА!!! Давайте поспорим с Вами, к примеру на три тысячи долларов?! Мне они сейчас очень пригодятся! Что я не голосовал за Зеленского и его партию на двух выборах, которые прошли в Украине в прошлом году!? Согласны??? Если нет, то напишите мне сейчас, что Вы свои слова забираете обратно и больше не будете писать лабуду!
П.С. Остальной текст ниже этой Вашей фразы мне не интересен. Потому что там написана свойственная Вам пафосная лабуда!
Я й пишу про те, у чому упевнений на 100 відсотків. Що не так?...І, взагалі, навіщо мені будь-які парі?
У Вас раздвоение личности Шановный! Тут помню - тут не помню. Если Вы уверены в себе - не пишите тогда огульно. Если Вы оппонируете мне - не пишите тогда, что я дал булаву кому-то там, зная, что я не голосовал за того человека!!! Так ясно Вам??? Нужно отвечать за свои слова и не трындеть безудержно! Если бы мы были бы в ЭВРОПЕ, я бы с Вас за клевету не три тысячи снял бы! А так, Вы мне в ответ - я ни я и рожа не моя((( Хороша позиция - трындеть и не отвечать!
Держите себя в руках, коллега!
Я почему-то понимаю, что пишет камрад. А вы, к кому он обращается - нет. Самое забавное, что вы, критикующие за буквальность направо и налево, сами оказываетесь таким буквальным! Конкретно вы привели зелень к власти не тем, что пошли и проголосовали, а тем, что распространяли и поддерживали волну против прошлой власти все предыдущие годы. Критиковать не возбраняется и даже нужно, но когда вместо конструктивной критики выливается на 90% ложь и домыслы, то имеем, что имеем.
За это сообщение автора Lumen поблагодарили (всего 3):
Эта страница специально создана для пропагандистских материалов пропагандиста порошенковской ботофермы Warisdeath и сочувствующих ему, для того чтобы...