Ні, працюють вони, а я спостерігаю.
А, якщо чесно, то зовсім не зрозумів що Ви хотіли сказати?
Маніпуляція це не про мене. Ні сам цим не займаюсь, ні дозволяю, щоб зі мною. То до влади і до каналу 1+1. Вони в цьому профі. А я беру цифри. Лише цифри. Доречі вони з відкритих джерел і надані діючою владою.
Профайлер2016 писал(а): ↑27 дек 2019, 11:51
Схемку приложили. В надежде, что никто не прочтет остальное?
Що не так зі схемою? І коли я, та й не тількі я, а всі ми, щось викладаємо, то навпаки для того, щоб почитали, чи послухали.
Ніколи не принесу ніякого матеріалу поки з ним не ознайомлюсь. Більш того, до того, як нести, я завжди дивлюсь декілька джерел, а викладаю більш-менш змістовний і зручний для ознайомлення.
Профайлер2016 писал(а): ↑27 дек 2019, 11:51
Точно так же и с фразеологиями о "стало хуже" или не стало хуже.
А тут що не так? Є назва новини, є посилання. Читайте. Ви знайшли себе серед тих відсотків, яким стало краще, хтось серед тих, кому ні, а хтось серед тих, кому байдуже.
Доречі, я коли читав результати того опитування, то в мене не було сумнівів, що Вашу увагу приверне саме те, що опитувані у порівнянні з минулим роком майже не знайшли різниці. (Честно, чесно! Аж перечитав і подумав, що Профайлер обов'язково про це скаже))))) Бачите, ми вже як давні співрозмовники і знаємо що кому цікаво!!!
)
Так, а я хочу нагадати в стоп'ятсотий раз про те, що ці хлопчики коли рвалися до влади, обіцяли зробити краще. А щось обіцяне залишається тільки обіцянками.