Желтовласка у власти.

Современная жизнь и новая история стран мира
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 06 май 2025, 02:56

Все так, але
Але ж він президент Америки.
Тому так легко сказати Goodbye, як в пісні, не вийде)
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 01:51

Warisdeath писал(а):Але ж він президент Америки.
Мне кажется его место в дурке, а не на троне..
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
Рейтинг: 8.33%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 01:54

Lis1980, Та мені теж.
Але ж ні ми його лікарі))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 01:57

Спасибо американскому народу.. всё-таки Задорнов был прав!!

ЗЫ: Если жители США его не вылечат, то прав буду и я в высказывании выше.. )))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 02:01

Lis1980, Ну давайте спочатку про себе. А вже потім про американців.
Якби ми в 2019 не зробили те, що зробили, то ще можна щось казати про американців. А так, ми просто близькі родичі з ними)) дуже, дуже близькі!
Наші президенти що брати близнюки.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 02:03

Таке враження, що Трамп про військові дії між Індією та Пакистаном дізнався від репортера, який у нього про це спитав :rolleyes2: :schead:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 02:06

Warisdeath писал(а):Lis1980, Ну давайте спочатку про себе.
Не, это нельзя сравнивать.. кто выше стоит по всем параметрам, с того и спрос другой!! Мы "развивающаяся страна", нам простительно.. А они оказались реально ТУПЫМИ, как бы мы стыдливо не оправдывали их ТУПОСТЬ..

Факты - упрямая вещь!! (с)

Эпоха гуд-бай иллюзиям!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 02:11

Lis1980, Можна!
Ми ті, що розвиваємося, а у них криза розвитку. От ми і зустрілися)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 02:12

Warisdeath писал(а):Таке враження, що Трамп про військові дії між Індією та Пакистаном дізнався від репортера, який у нього про це спитав :rolleyes2: :schead:
Он вообще Пакистан на карте найдет??

А вообще Трамп парниша хороший - он весь такой за мир, не хочет никого бомбить, с радостью объявляет, что договорились.. И на тебе, мешают всякие андоны, путают карты и бизнес-климат.. ;)
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 02:16

Warisdeath писал(а):Lis1980, Можна!
Нельзя!! ;)

Последний раз редактировалось Lis1980 07 май 2025, 02:16, всего редактировалось 2 раза.
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 02:17

Lis1980 писал(а):
07 май 2025, 02:12
Он вообще Пакистан на карте найдет??
Зрозуміло, що ні, раз він сказав, що там сторічна війна :ck:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 07 май 2025, 02:22

Да уж.. просто феерично.. ))))))
И вы мне будете рассказывать про кризис развития?? ))))) Это не кризис - это деградация!! Если народ выбирает ТАКОЕ чучело своим вожаком, то, как бы вы стыдливо не оправдывали их, диагноз однозначен!!
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 07 май 2025, 02:47

Lis1980, Та я не виправдовую. Це взагалі загальний тренд зараз. Ера популізму. А так, як США все-таки країна номер один, то вони і тут на першому місці.

П.С.
Я просто намагаюся на це дивитися трохи з гумором. А так якщо що, то я в шоці. І щоб не з'їхати головою завжди згадую Соломонове "І це пройде".
Нема виправдання цьому. Нема. Бо біда від цього всього. Велика біда. Якщо не зупинити цей процес. А як його зупинити? ХЗ. Або війною.
Або дивом якимось))
А в дива не вірю.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 09 май 2025, 14:42

Трампом по роялю

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 11 май 2025, 14:02

"За последние 12 часов ни одно грузовое судно не покинуло Китай с товарами для двух крупных портов Западного побережья. Такого не было со времен пандемии. Шесть дней назад 41 судно должно было выйти из Китая в комплекс залива Сан-Педро, который охватывает как порт Лос-Анджелеса, так и порт Лонг-Бич в Калифорнии. В пятницу их было ноль.

Торговая война президента Дональда Трампа в прошлом месяце наложила огромные пошлины на большую часть китайского импорта. Это привело к тому, что в море стало меньше судов, перевозящих меньше грузов в порты Америки. Для многих компаний теперь слишком дорого вести бизнес с Китаем, одним из важнейших торговых партнеров Америки.
Чиновники обеспокоены не только нехваткой судов, покидающих Китай, но и скоростью, с которой это число сокращается.
«Это повод для беспокойства», — сказал Марио Кордеро, генеральный директор порта Лонг-Бич. «Сейчас мы видим цифры, худшие, чем те, которые мы наблюдали во время пандемии» по отменам и меньшему количеству прибывающих судов.

Самые загруженные порты страны переживают резкий спад грузооборота. В порту Лонг-Бич наблюдается падение на 35–40 % по сравнению с обычным объемом грузооборота. В порту Лос-Анджелеса на этой неделе наблюдалось падение объема на 31 %, а порт Нью-Йорка и Джерси заявляет, что также готовится к замедлению. В среду порт Сиэтла сообщил, что в порту нет ни одного контейнеровоза, что является еще одной аномалией, которой не было со времен пандемии." - CNN
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 12 май 2025, 00:36

Не війна і не нормалізація: головна причина візиту Трампа на Близький Схід – гроші

Президент США Дональд Трамп у понеділок вирушить до Саудівської Аравії, Катару та Об’єднаних Арабських Еміратів. Незважаючи на те, що в регіоні залишається безліч невирішених питань – включаючи війну в секторі Газа, що триває, процес нормалізації відносин між Саудівською Аравією та Ізраїлем, що зупинився, та ядерну угоду США з Іраном, – усі вони, схоже, відходять на задній план на тлі економічних можливостей, які багаті країни Перської затоки можуть відкрити для США – і для нього особисто.

Очікується, що Ер-Ріяд, Доха та Абу-Дабі влаштують пишний прийом для Трампа, який здійснює свою першу велику закордонну поїздку після короткого відвідування похорону папи Франциска в Римі.

«Президент з нетерпінням чекає на своє історичне повернення на Близький Схід», щоб просувати бачення, в якому «екстремізм буде переможений торгівлею та культурними обмінами», — заявила в п’ятницю прес-секретарка Білого дому Керолін Лівітт.

В Ер-Ріяді Трамп зустрінеться з лідерами шести держав Ради співробітництва країн Перської затоки: Саудівської Аравії, ОАЕ, Бахрейну, Катару, Кувейту та Оману.

Президент США прагне оголосити про інвестиції в США з багатих країн Перської затоки. Він просить 1 трильйон доларів США у вигляді збільшення інвестицій і торгівлі від Саудівської Аравії (спадкоємний принц Саудівської Аравії Мухаммед бін Салман у телефонній розмові з Трампом обіцяв виділити 600 мільярдів доларів) і близько 1,4 мільярда доларів від Об’єднаних Арабських Еміратів.

Всього за кілька днів до від’їзду Трампа до країн Перської затоки міністерство фінансів США пом’якшило правила для залучення більшої кількості інвестицій від союзників.

Йдеться про правила Комітету з іноземних інвестицій у США (CFIUS), які визначають, які іноземні компанії або організації можуть інвестувати в США. Орган має право відхилити джерела фінансування, які, на його думку, можуть становити загрозу національній безпеці.

Процес CFIUS став каменем спотикання для інвесторів із країн Перської затоки, особливо в таких секторах, як передові технології. Наприклад, амбіції ОАЕ стати світовим центром штучного інтелекту стикаються з обмеженнями США на експорт мікрочіпів Nvidia, що мають вирішальне значення для розробки таких інструментів, як чат-боти. ОАЕ заявили про готовність інвестувати 1,4 трильйона доларів у такі сектори, як енергетика та штучний інтелект, але тільки якщо Вашингтон послабить такі обмеження.

Поряд із зустрічами Трампа з високопоставленими посадовими особами, 13 травня відбудеться Саудівсько-американський інвестиційний форум, присвячений чотирьом основним галузям: штучному інтелекту, передовому виробництву, енергетиці та фінансам.

Для участі до Ер-Ріяду прямують кілька генеральних директорів та керівників провідних американських компаній, таких як BlackRock, Citigroup, Google та IBM, а також “цар” з питань штучного інтелекту та криптовалют Девід Сакс.

За оцінками, держави Перської затоки управляють 40% суверенного багатства світу і є одними з найбільших інвесторів у США. Але візит Трампа відбудеться в той час, коли Перська затока зазнає значних економічних труднощів. Ціни на нафту впали більш ніж на 15 доларів за барель з тих пір, як він вступив на посаду президента 20 січня. Міжнародний валютний фонд переглянув економічні прогнози багатих на енергоресурси держав Перської затоки, більша частина доходів яких залежить від експорту вуглеводнів, тому, можливо, вони будуть обережнішими у своїх обіцянках.

Приватний інтерес

Окрім інвестицій в економіку США, Дональд Трамп та його родина мають особисті бізнес-зв’язки в Перській затоці. Минулого місяця Trump Organization уклала свою першу угоду щодо елітної нерухомості в Катарі та опублікувала деталі про хмарочос вартістю мільярд доларів у Дубаї, квартири в якому можна буде купити за криптовалюту.

Інші проєкти в регіоні включають поля для гольфу Trump International у Дубаї, багатоповерховий житловий будинок у Джидді та проєкт з гольфу й нерухомості вартістю 4 мільярди доларів на державній землі Оману.

Крім того, син Трампа Ерік просуває криптовалютну фірму в Дубаї, а Дональд Трамп-молодший нещодавно виступив на конференції в Досі, де розповів про «монетизацію MAGA».

Білий дім заявив, що до порядку денного не буде включено власний бізнес Трампа, а також заперечує, що він використовує політичний вплив для особистого збагачення.

«Відверто смішно, що хтось… навіть припускає, що президент Трамп робить щось заради власної вигоди», — сказала прес-секретарка Білого дому.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 14 май 2025, 00:09

Трамп решил не переименовывать Персидский залив в «Арабский залив» после того, как Иран пригрозил выйти из переговоров — CNN ))))))
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 14 май 2025, 00:46

А як дихав, як дихав))

Далекоглядні політики обрали просто "Затока" щоб не наражати на конфлікт. А цей же спочатку набалаболить, а потім викручується і стає смішним.

Ну, правильно, він же зараз в Саудівській Аравії. Там називають або Арабська або Аравійська Затока. Але ж в цей час переговори з Іраном, а Іран наполягає на назві Перська. От тобі і шпагат, і на розумних і на красивих)))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 14 май 2025, 01:35

Что-то у Чубчика манечка - заливы переименовывать.. ;)

С Великим Миротворцем пока не получается, побуду-ка тогда Великим Географом.. ))))
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 14 май 2025, 01:38

Lis1980 писал(а):
14 май 2025, 01:35
С Великим Миротворцем пока не получается, побуду-ка тогда Великим Географом.. ))))
Так а в результаті жодна назва не змінилася :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить

Вернуться в «Из жизни разных стран»