Желтовласка у власти.

Современная жизнь и новая история стран мира
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 18 янв 2025, 00:42

Трамп запросив на свою інавгурацію цілу низку правих європейських політиків.

Вже відомо, що церемонію відвідають співголова "Альтернативи для Німеччини" Тіно Крупалла та лідер британської партії Reform UK Найджел Фараж.

На підтримку обох партій нещодавно висловлювався Ілон Маск, а Reform UK він навіть профінансує. Також на церемонію приїде Марешаль Ле Пен, яка є племінницею Марін Ле Пен - лідера французьких правих.

На інавгурації для іноземних гостей зарезервовано спеціальні місця. Серед них — лідери, яких ЗМІ називають «друзями Трампа»: прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан, голова уряду Італії Джорджа Мелоні, президент Аргентини Хав'єр Мілей і екс-президент Бразилії Жаїр Болсонару.

Ну, і як вже повідомлялося, там будуть колишні американські президенти Барак Обама, Білл Клінтон і Джордж Буш-молодший.

Однак, лідер Китаю Сі Цзіньпін, який отримав особисте запрошення, вирішив не відвідувати церемонію. Замість нього на захід вирушать високопоставлені представники Китаю.

Місцеві та федеральні чиновники очікують, що у Вашингтоні збереться близько 200 тисяч осіб, серед яких можуть бути як прихильники Трампа, так і протестувальники. Багато сенаторів США та членів Палати представників також візьмуть участь у заході, а також гості нової адміністрації.

Публічна частина інавгурації завершиться традиційним парадом по Пенсільванії-авеню — знаменитій вулиці, яка з'єднує Капітолій і Білий дім. У параді візьмуть участь близько 7,5 тисяч осіб, включаючи ветеранів, співробітників екстрених служб та представників різних організацій.

ЗМІ пишуть, що родзинкою параду стане поява знаменитого сміттєвоза, на якому Трамп, одягнувшись в помаранчеву жилетку сміттєзбирача, проїхав минулої осені по «хитких» штатах в рамках своєї передвиборчої кампанії.

Церемонія буде доступна в прямому ефірі на офіційних платформах Білого дому. Крім того, трансляцію забезпечать всі великі американські телеканали: ABC, CBS, CNN, CSPAN, Fox News, MSNBC, NBC і PBS.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 20 янв 2025, 21:04

Из инаугурационной речи Дональда Трампа:

Наступает золотой век Америки.
Сейчас никто нами не будет пользоваться, как было при предыдущей администрации. С этого дня наша страна будет самой уважаемой во всём мире. Нам будут завидовать все страны и мы не позволим никому на нас наживаться.
Наш суверенитет вернётся к нам, наша безопасность будет восстановлена. Упадок Америки с этого момента прекращается.
Мы также определим наркокартели как международные террористические организации. "Война" всем преступным организациям в США.
Мы преодолеем инфляцию и снизим цены на продукты.
Я объявляю чрезвычайную ситуацию в энергетике , мы усилим добычу полезных ископаемых.
Я уберу правительственную цензуру и верну право на свободу слова.
США введет тарифы и налоги для иностранных стран , чтобы обогатить собственных граждан.
Будет создана внешняя налоговая служба для сбора всех тарифов, пошлин и доходов. Это принесет огромные суммы из иностранных источников.
Мы закончим войны в мире.
В США на государственном уровне будет существовать только два гендера, мужчины и женщины .
Мы построим сильнейшую армию в мире.
Мы переименуем Мексиканский залив в залив Америки.
Мы не должны передать Панамский канал китайцам, мы должны его сделать американским.
Мы ступим на планету Марс. Мы установим американский флаг, наши звезды и полосы, на планете Марс.
163532 - Желтовласка у власти.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath
Рейтинг: 8.33%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 20 янв 2025, 23:54

Влад Бевх писал(а):
20 янв 2025, 21:04
Из инаугурационной речи Дональда Трампа:
Хоч би планета витримала такий масштаб.
Щось боюся :rolleyes2:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 21 янв 2025, 10:51

Первые решения Трампа:

- помилованы 1,5 тыс. участников штурма Капитолия,

- повторный выход США из Парижского соглашения по климату.

- инициирован выход США из Всемирной организации здравоохранения,

- отмена получения гражданства по праву почвы — принципу, по которому любой человек, родившийся в США, считается полноправным гражданином этой страны.

- введение чрезвычайного положения на американо-мексиканской границе, призванного остановить поток нелегальных мигрантов,

- приостановлен прием беженцев на четыре месяца и ускорить высылку тех, кто попросил убежище, но не соответствует требованиям для получения этого статуса,

- мексиканские наркокартели объявлены террористическими организациями, что позволит использовать для борьбы с нелегальной миграцией вооруженные силы,

- отсрочка запрета тиктока на 75 дней,

- федеральное правительство будет признавать только два гендера — мужской и женский,

- прекращены все программы «разнообразия, равенства и инклюзивности» в федеральном правительстве,

- начался процесс переименования Мексиканского залива в Американский,

- приостановлены все программы помощи США другим странам на 90 дней,

- чиновникам запрещены любые действия, которые «неконституционно ограничивают свободу слова любого американского гражданина»,

- сняты ограничения на экспорт сжиженного природного газа,

- подписана директива о создании Департамента эффективности правительства, которое, как ожидается, возглавит Илон Маск,

- отменены 78 решений, принятых во время президентства Байдена. Трамп, в частности, наделил Кубу статусом «страны — спонсора терроризма», отменил «зеленые» положения закона о снижении инфляции, запретил федеральным служащим работать удаленно, а также отменил требование, согласно которому чиновники должны быть привиты от ковида.

Кроме того, в Овальном кабинете в Белом доме рабочий стол президента оснастили специальной кнопкой, после нажатия которой в комнату вносят стакан диетической «Кока-колы», сообщила газета The Wall Street Journal.
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 21 янв 2025, 11:52

Цитата
Первые указы Трампа - торжество здравого смысла и признак выздоровления после безумия.
Проблема в том, что очень многие режимы в истории начинались именно с того, что ликвидировали очевидную хуйню, навороченную предшественниками, а потом уже начинали воротить собственную хуйню.
Это первым заметил еще Саллюстий, который написал, что придя к власти Сулла начал с того что казнил несколько заведомых негодяев марианской диктатуры, по которым давно уже габала (перекладина креста) плакала, а после этого как развернулся, да как пошел творить непотребное...
Так что пока что ждем и наблюдаем, во что выльется дальнейшее. По крайней мере отмечаем положительное отличие Трампа от Зеленского: идя к власти, Трамп обещал покончить с тем-то и тем-то - и в первый же день покончил. Тогда как Зеленский в первый день начал просить для себя 100 дней... и так далее до начала полномасштабки, а с началом полномасштабки просто заявил, что он не втик и потому все вопросы к нему закрыты.
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 21 янв 2025, 20:27

Меланка на инаугурации выглядела как «зло» в голливудовские фильмах
163546 - Желтовласка у власти.
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 21 янв 2025, 23:52

Влад Бевх писал(а):
21 янв 2025, 10:51
помилованы 1,5 тыс. участников штурма Капитолия,
І одним своїм розчерком перечеркнув Закон і Порядок. А це той стовп, яким пишається Америка. Він поставив під сумнів всю юридичну систему США. І виборчу до речі теж. Всі ці 1,5 тисячи помилуваних та їхні родичі, друзі, знайомі і просто прихильники, стверджують, що вибори 2020 року були сфальсіфіковані. Вони це стверджували з самого початку, з того злощасного 6 січня 2021, коли штурмували Капітолій, а тепер після помилування вони остаточно в цьому переконані. І їх не турбує, що ні сам Трамп, ні хто інший не надали жодного доказу про фальсифікацію, жодного підтвердження. І що численні звіти та розслідування показали, що вибори 2020 року не були фальсифіковані, і що всі представники виборчої комісії підтвердили, що вибори були безпечними. Ні. Вони в це не вірили. А тепер після підписання цього указу, вони кажуть, що це зміцнило їхню віру в те, що це було насправді і фальсифікація точно була.

Тепер все МОЖНА.

Тепер порушувати закони МОЖНА. Можна нападати на правоохоронців, можна валити уряд, можна руйнувати і грабувати державні установи, можна нападати на законодавців. Президент всіх вас помилує. Робіть це.

Скринька Пандори відкривається дуже легко. А от щоб закрити її, то потрібно ой як багато зусиль.

П.С.
Якби так не сталося, що бумерангом повернеться. :hm:

Причому не від опонентів Трампа. Тому що його опоненти набагато вище інтелектом, ніж його прихильники, дружать з розумом і не прибічники порушення законів і основ держави.
А от від самих прихильників, які сліпо вірять у конспірологію і всесвітній заговор, може і прилетіти, якщо щось буде не так у їхньому розумінні. Тим більше, що то вони пробували, коли було це заборонено, а тепер же і досвід є і вже можна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 21 янв 2025, 23:54

Влад Бевх писал(а):
21 янв 2025, 20:27
Меланка на инаугурации выглядела как «зло» в голливудовские фильмах
:smile:

Насправді вона була чудова!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 25 янв 2025, 01:10

Нічне.
За час поки мене не було зауважив, що багато хто повірив в "задушену дешевою трампівською нафтою росію".
Ок, я не проти.

Але можна десь побачити фізичне втілення дешевої нафти від Трампа?
От в коментах я дав 10 річний графік ціни на нафту.
https://tradingeconomics.com/commodity/brent-crude-oil
В цьому графіку є 2 мінімуми. Початок 2016 року. Президентом став Трамп. Після цього пішов ріс. Аж до різкого спаду в квітні 2020 року.
- Але ж в квітні 2020 року президентом був Трамп?
- але ж в квітні 2020 року почався коронавірус, в результаті якого все стало! Ось в цьому я є причина.
Далі нафта почала рости до сьогоднішнього різня і пішла вгору з початком відкритої війни в Україні. Приблизно на півроку. Відтоді вона не міняється і залишається приблизно на тих самих рівнях що й сьогодні.

Заклики Трампа добувати більше, бурити більше, просити короля Саудівської Аравії про більше - правильні. Але де результати?
А результатів нема. Бо цей ринок доволі чутливий і він реагує на майбутні зміни. Нема реакції.
Ніхто на ринку серйозно слова Трампа не сприймає.

Може тому, що люди, які працюють на ринку і ризикують своїми грошима знають щось більше і у них свої індикатори змін (поки вони їх не бачать), а може тому що цей чоловік вже був президентом цієї країни і професіонали знають ціну його словам?

А ціна його словам видна навіть наочно. От 5 днів тому підписав чувак вибрав 100500 указів. Скільки придурків чекало цього дня як вирішальної події в їх житті?

І в результаті що? Основні укази заблокували як неконституційні. Інша частина - просто фуфло. Про те як побороти корупцію на митниці американським привидом Івана Баканова. Що змінилося в усіх цих людей, які чекали цього дня? Ну крім того, що багато з них дізналися, що інші люди часом піднімають руки вгору, намагаючись виправдати черговий зашквар південно-африканського довбойоба.

Навіть основна обіцянка з приводу виселення мігрантів набула відверто смішних форм. Вчора відзвітували про результати рейду. 500 заарештованих і 300 затриманих (не зрозуміло за 1 день чи за 3 дні). Потім з'ясувалось, що серед затриманих громадяни США, які просто не мали з собою документів і навіть якийсь ветеран армії США.
Ну нехай 800 осіб. За день нехай всіх вишлють (думаю, максимум 10%). За президентський термін 1300 днів такими темпами скільки виходить? Мільйон.
Чуваки розказували про 10 мільйонів. А в результаті що виходить?))

Не кажучи вже про інше. Як то боротьбу з Китаєм, яка магічним чином переросла в територіальні претензії до Данії чи Канади. І це у випадку клоуна, який переміг завдяки 200К голосам і розриву 1.5%, не набравши навіть половини голосів.
Я про те, що чувак цілком свідомо наїбав свій електорат, бо з цією лабудою, він би хрін переміг.

Це все до нашої ситуації стосунку не має. Це їхня внутрішня справа.

До нашої ситуації має стосунок піздабольство. А воно хронічне і навіть клінічне.
І чи треба українцям жити дідовими фантазіями?
І що такого дід зробив для України щоб видавати йому кредити довіри? Бо я пам'ятаю тільки зле за останні 4 роки

Може давайте будемо рахувати мільярд дерев після їх висадки, а не чергового піздєжа. Не зауважуючи при цьому загроз "Зеленський не мав битися з Путіним, бо той сильніший".
Вас це не лякає (безвідносно до вашої нелюбові до Зеленського). Вас не лякає "мир" і "миротворець", який стверджує що ви мали підкоритися?

Давайте трохи більше реального життя, а не чужих фантазій. І ніхто не каже про те, щоб зануритись у піздєц. Я сам виключив усі що стосується війни, бо це просто боляче.
Але це не означає що я не в курсі.
І це не означає, що треба жити в стані наркотичного спяніння, тішачи себе повним гівном про "зупинку війни".

Я не знаю як вам стане в пригоді ваша адекватність і зв'язок з реальністю, але я ніколи не бачив щоб люди в неадекватному маренні приймали адекватні рішення.
Дякую.
163577 - Желтовласка у власти.
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 25 янв 2025, 01:23

Міністр економіки Саудівської Аравії Фейсал Алібрагім під час виступу у Давосі опосередковано відповів на озвучені Трампом плани просити саудитів знизити ціни на нафту. Позиція Саудівської Аравії та ОПЕК - забезпечити довгострокову стабільність ринку і упевнитися, що є достатня пропозиція для задоволення зростаючого попиту, і вони бачать, що попит дійсно зростає.

“Попит буде зростати, і ми маємо забезпечити ефективне постачання енергії без шкоди для енергетичної безпеки, без ризику для нашої здатності використовувати технології та співпрацю для боротьби зі зміною клімату, що є серйозною проблемою”, - сказав він.

На цьому тлі він також вказав на плани країни довгостроково реструктурувати економіку в бік несировинної, і їх візія 2030 передбачає інвестиції в американську економіку “у 12 разів більші”, ніж заявлена цифра у 600 млрд дол., яку Трамп хотів би збільшити - до 1 трлн дол.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 26 янв 2025, 03:40

Маск виступив на передвиборчому з’їзді партії "Альтернатива для Німеччини" і побажав Вайдель стати канцлером

У суботу, 25 січня, амриканський бізнесмен Ілон Маск виступив по відеозв'язку на передвиборчому заході правої радикальної партії "Альтернатива для Німеччини" (AдН). Він заявив, що важає АдН "найкращою надією" для Німеччини і побажав Аліс Вайдель стати канцлером.

Під час свого виступу Маск заявив, що АдН є "найкращою надією" для Німеччини і що це нормально "пишатися" тим, що ти німець.

"Я вважаю, що відверто забагато уваги приділяється минулій провині, і нам потрібно вийти за рамки цього. Діти не повинні бути винними в гріхах своїх батьків або навіть своїх прадідів", - сказав американський мільярдер.

Також у промові Маск сказав, що Німеччина страждає від "занадто великої бюрократії з боку Брюсселя" і висловив сподівання, що співголова АдН Аліс Вайдель стане канцлером ФРН.

"Я дуже сподіваюся, що AдН досягне успіху і Аліс Вайдель стане канцлером",- заявив бізнесмен.

У відповідь Маску Вайдель побажала успіхів США за президенства Дональда Трампа і перефразувала гасло американського лідера, виголосивши: "Зробимо Німеччину знову великою".

Нагадаємо, що 11 січня делегати з'їзду правопопулістської "Альтернативи для Німеччини" (АдН) одноголосно проголосували за висування співголови партії Аліс Вайдель кандидаткою в канцлери ФРН. Вона пообіцяла, що Німеччина знову отримуватиме російський газ через газопровід "Північний потік".

12 січня, на з'їзді у місті Різа у Саксонії партія "Альтернатива для Німеччини" не включила до своєї передвиборчої програми пункт із засудженням повномасштабного російського вторгнення в Україну.

П.С.
А зіганув після виступу?

П.С.П.С.
Я розмістив тут, а не в темі про Європу тому що це все ланка одного ланцюжка.

Світ котиться в п.... прірву

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 26 янв 2025, 09:01

Warisdeath писал(а):Світ котиться в п.... прірву
Мир качнулся вправо..
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 26 янв 2025, 20:57

Трамп ввів 25% мито на всі товари з Колумбії.
Колумбія, як і Мексика - відмовилася прийняти депортаційний літак з США
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 26 янв 2025, 23:40

И где он сел в итоге??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 26 янв 2025, 23:51

Lis1980 писал(а):
26 янв 2025, 23:40
И где он сел в итоге??
А про це ніхто не пише. Принаймні, мені не попадалося. :hz:
Всі пишуть, що через це написав Трамп, а от де приземлився літак чомусь не пишуть. Мабуть повернувся назад? :hz:

Давайте самі почитаємо що Трамп написав.
Ось я зробив скрін з перекладом:
Изображение

Ось оригінал:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 26 янв 2025, 23:54

СВО против Колумбии будет?? ;)

ЗЫ: Резво дед стартовал..
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 26 янв 2025, 23:59

Lis1980 писал(а):
26 янв 2025, 23:54
Резво дед стартовал..
Ага.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить

Вернуться в «Из жизни разных стран»