Желтовласка у власти.
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
У цієї людини з головою все погано
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Журналіст: путін виявляє неповагу до вас, атакуючи Україну, що ви збираєтеся робити?
Трамп: Хто?
Журналіст: путін виявляє неповагу до вас, атакуючи Україну.
Трамп: А що він зробив?
Журналіст: Він атакує Україну.
Трамп: Він виявляє неповагу до мене?
Журналіст: Так
Трамп: Ви звідки?
Журналіст: З The Washington Post.
Трамп: Ви зараз сильно підірвали до себе довіру.
Трамп: Хто?
Журналіст: путін виявляє неповагу до вас, атакуючи Україну.
Трамп: А що він зробив?
Журналіст: Він атакує Україну.
Трамп: Він виявляє неповагу до мене?
Журналіст: Так
Трамп: Ви звідки?
Журналіст: З The Washington Post.
Трамп: Ви зараз сильно підірвали до себе довіру.
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- Bikini
- Рейтинг: 8.33%
-
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
«Только меня одного уже заебал Трамп?
Нельзя, что ли, писать о чем-то другом?!»
Ну, давайте о Холодной войне.
По данным The Hollywood Reporter, в 1986 году Трамп настоял на встрече с Бернардом Лауном, кардиологом из Бостона, наиболее известным тем, что он изобрел дефибриллятор и разделил Нобелевскую премию мира с Евгением Чазовым, личным врачом Михаила Горбачева.
Получив Нобелевские медали в Осло, Лаун и Чазов отправились в Москву и провели время с Горбачевым, новым советским лидером.
Вскоре после того, как он вернулся в Соединенные Штаты, Лаун получил сообщение от Трампа. В то время Лаун даже не слышал о нем, но втайне надеялся, что Трамп может внести свой вклад в Фонд исследований сердечно-сосудистой системы Лауна, у которого в то время было мало средств.
Они встретились в офисе Трампа на 26-м этаже Trump Tower.
«- Я приехал, совершенно не зная о его мотивах, - рассказал Лаун. - Мы сели обедать, и Трамп выглядел очень мрачно, очень серьезно.
- Расскажите мне все, что вы знаете о Горбачеве, - сказал Трамп».
Однако примерно через 20 минут рассказа об опыте общения с советским лидером Лаун понял, что Трамп его не слушает:
«Я понял, что у него короткая концентрация внимания. Я думал, что, возможно, есть другая цель, но я не знал, какая именно».
Тогда Лаун перешел к делу.
- Зачем вам знать про Горбачева? - спросил он Трампа.
И тут Трамп раскрыл свой грандиозный план:
- Если я знаю о Горбачеве, я могу попросить своего хорошего друга Ронни сделать меня полномочным послом Соединенных Штатов при Горбачеве.
- Ронни? - спросил Лаун.
Лаун не знал, что Трамп нанял мощную лоббистскую фирму Black, Manafort & Stone вскоре после ее открытия в 1980 году, и три ее партнера - Чарльз Блэк, Пол Манафорт и Роджер Стоун - только что сыграли жизненно важную роль в убедительной победе Рональда Рейгана в 1984 году.
- Рональда Рейгана, - объяснил Трамп.
«Затем он хлопнул в ладоши, - рассказал Лаун, - и продолжил говорить, что в течение часа после встречи с Горбачевым он положит конец холодной войне».
Высокомерие Трампа и его невежество относительно одной из самых сложных проблем, стоящих перед человечеством, поразили Лауна. И уверенность, что он может решить ее за один час.
Нельзя, что ли, писать о чем-то другом?!»
Ну, давайте о Холодной войне.
По данным The Hollywood Reporter, в 1986 году Трамп настоял на встрече с Бернардом Лауном, кардиологом из Бостона, наиболее известным тем, что он изобрел дефибриллятор и разделил Нобелевскую премию мира с Евгением Чазовым, личным врачом Михаила Горбачева.
Получив Нобелевские медали в Осло, Лаун и Чазов отправились в Москву и провели время с Горбачевым, новым советским лидером.
Вскоре после того, как он вернулся в Соединенные Штаты, Лаун получил сообщение от Трампа. В то время Лаун даже не слышал о нем, но втайне надеялся, что Трамп может внести свой вклад в Фонд исследований сердечно-сосудистой системы Лауна, у которого в то время было мало средств.
Они встретились в офисе Трампа на 26-м этаже Trump Tower.
«- Я приехал, совершенно не зная о его мотивах, - рассказал Лаун. - Мы сели обедать, и Трамп выглядел очень мрачно, очень серьезно.
- Расскажите мне все, что вы знаете о Горбачеве, - сказал Трамп».
Однако примерно через 20 минут рассказа об опыте общения с советским лидером Лаун понял, что Трамп его не слушает:
«Я понял, что у него короткая концентрация внимания. Я думал, что, возможно, есть другая цель, но я не знал, какая именно».
Тогда Лаун перешел к делу.
- Зачем вам знать про Горбачева? - спросил он Трампа.
И тут Трамп раскрыл свой грандиозный план:
- Если я знаю о Горбачеве, я могу попросить своего хорошего друга Ронни сделать меня полномочным послом Соединенных Штатов при Горбачеве.
- Ронни? - спросил Лаун.
Лаун не знал, что Трамп нанял мощную лоббистскую фирму Black, Manafort & Stone вскоре после ее открытия в 1980 году, и три ее партнера - Чарльз Блэк, Пол Манафорт и Роджер Стоун - только что сыграли жизненно важную роль в убедительной победе Рональда Рейгана в 1984 году.
- Рональда Рейгана, - объяснил Трамп.
«Затем он хлопнул в ладоши, - рассказал Лаун, - и продолжил говорить, что в течение часа после встречи с Горбачевым он положит конец холодной войне».
Высокомерие Трампа и его невежество относительно одной из самых сложных проблем, стоящих перед человечеством, поразили Лауна. И уверенность, что он может решить ее за один час.
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Bikini • Warisdeath
- Рейтинг: 16.67%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
Желтовласка у власти.
Они там походу вконец ухуели!
Могу вас заверить, что США не будут оказывать военную помощь Путину, — NYT цитирует госсекретаря США Марко Рубио.

Могу вас заверить, что США не будут оказывать военную помощь Путину, — NYT цитирует госсекретаря США Марко Рубио.
- За это сообщение автора Bikini поблагодарил:
- Warisdeath
-
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Білий дім до 50 днів Трампа на посаді опублікував список з 50 його "перемог". Під номером 16 в ньому - переговори в Саудівській Аравії щодо врегулювання війни в Україні.
"Перемога ніколи не припиняється – і президент Трамп тільки починає" - йдеться в повідомленні.
Перемога у Саудівській Аравії описана словами "Президент Трамп посадив Росію та Україну за стіл переговорів, провівши історичні мирні переговори в Саудівській Аравії, прагнучи миру"

"Перемога ніколи не припиняється – і президент Трамп тільки починає" - йдеться в повідомленні.
Перемога у Саудівській Аравії описана словами "Президент Трамп посадив Росію та Україну за стіл переговорів, провівши історичні мирні переговори в Саудівській Аравії, прагнучи миру"

Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Трамп пообіцяв купити новеньку Tesla, щоб підтримати Маска на фоні падіння акцій Tesla Motors

- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Трамп, виступаючи вчора перед ЗМІ в Білому домі, рекламував, захищав і просував автомобільний бренд Tesla, який належить Ілону Маску. Трамп позував в машині, а вибравшись з неї, заявив, що вважатиме насильство в салонах Tesla внутрішнім тероризмом.
Останнім часом протестів проти Маска, гендиректора Tesla і голови Департаменту DOGE, стало значно більше - стрілянини, підпалів і актів вуличного вандалізму.
Трамп заявив журналістам, що будь-який напад на Tesla буде жорстко припинений і заявив, що ці дії шкодять великій американській компанії.
На ці його коментарі представники руху Tesla Takedown заявили, що вони є ненасильницьким протестом і висловили іронію щодо заяв Трампа, нагадавши, що саме він організував насильницький штурм Капітолію та помилував бунтівників. Мирний протест на публічних територіях не може бути тероризмом - відповіли Трампу.
В соцмережі Маска епізод з рекламуванням Трампом автомобілів Tesla коментують зауваженнями, що Трампа обирали для дещо іншого, ніж записувати рекламні ролики автівок для найбагатшої людини планети.

Останнім часом протестів проти Маска, гендиректора Tesla і голови Департаменту DOGE, стало значно більше - стрілянини, підпалів і актів вуличного вандалізму.
Трамп заявив журналістам, що будь-який напад на Tesla буде жорстко припинений і заявив, що ці дії шкодять великій американській компанії.
На ці його коментарі представники руху Tesla Takedown заявили, що вони є ненасильницьким протестом і висловили іронію щодо заяв Трампа, нагадавши, що саме він організував насильницький штурм Капітолію та помилував бунтівників. Мирний протест на публічних територіях не може бути тероризмом - відповіли Трампу.
В соцмережі Маска епізод з рекламуванням Трампом автомобілів Tesla коментують зауваженнями, що Трампа обирали для дещо іншого, ніж записувати рекламні ролики автівок для найбагатшої людини планети.

- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
- За это сообщение автора Bikini поблагодарил:
- Warisdeath
-
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
О чем это он?? Какие трубы??
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
От це і цікавить?

Зрозуміло, що треба слухати повністю, але "ми вторглися до Лос-Анджелесу" звучить все ж таки дивно хоч при повному тексті, хоч при вирваному із контексту, як у нас кажуть.
П.С.
Йому Маск часом не підсипає якісь пігулки?
Чи не Маск, а той же Ді Венс, або ще хтось? Враження, що з головою у нього не все гуд.
Якась дуже нездорова муйня відбувається.

П.С.П.С.
А що перша леді? Її десь чутно? Чи щось про неї?
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Чи грубо порушив закон яки прямо забороняє вищим федеральним службовцям рекламу чи просування якихось комерційних товарів чи проектів.Warisdeath писал(а): ↑12 мар 2025, 13:22Трамп, виступаючи вчора перед ЗМІ в Білому домі, рекламував, захищав і просував автомобільний бренд Tesla,
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
А можете это такой уровень переводчика, который переводит дословно.. без знания нюансов словосочетаний и "игры местного диалекта"??.. ;)Warisdeath писал(а):От це і цікавить?![]()
![]()
Зрозуміло, що треба слухати повністю, але "ми вторглися до Лос-Анджелесу" звучить все ж таки дивно
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Тю!! Первый раз что ли??Влад Бевх писал(а):Чи грубо порушив закон
Дедушка старенький, ему все равно!! (с) ;)
Там сейчас те, кто должен следить за законами - улыбаются и машут.. а ещё аплодируют..
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Вже всі почули про те, що "24 години" то був жарт?
Дональд Трамп визнав, що жартував про 24 години і розповів про складну ситуацію навколо перемовин про припинення вогню

Дональд Трамп визнав, що жартував про 24 години і розповів про складну ситуацію навколо перемовин про припинення вогню
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Желтовласка у власти.
Потом он скажет, что всё его президентство - тоже шутка.. ))
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Lis1980, Все можливо в нашому божевільному світі
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Желтовласка у власти.
Трамп підписав указ про скорочення у семи агенціях. Одна з них керує «Радіо Свобода» та «Голосом Америки».
Президент США Дональд Трамп 14 березня підписав указ щодо скорочення функцій та кількості співробітників семи федеральних агентств, зокрема Агентства США з глобальних медіа (USAGM), яке керує «Радіо Свобода» та «Голосом Америки». Відповідний документ оприлюднили на сайті Білого дому.
В адміністрації Трампа пояснюють, що таке рішення є продовженням скорочень «тих елементів федеральної бюрократії, які президент визнав непотрібними».
Окрім USAGM, під скорочення потрапили Федеральна служба посередництва та примирення, Міжнародний центр для науковців Вудро Вільсона в Смітсонівському інституті, Інститут музейного та бібліотечного обслуговування, Міжвідомча рада США з питань бездомності, Фонд фінансових установ розвитку громади та Агентство розвитку бізнесу меншин.
«Такі організації мають скоротити виконання своїх статутних функцій і зв’язаного персоналу до мінімальної кількості та функцій, які вимагаються законом», - йдеться в наказі.
Протягом 7 днів керівник кожного згаданого урядового органу має подати звіт директору Управління та бюджету щодо виконання наказу та пояснити, «які компоненти або функції є обов’язковими за законом і в якому обсязі».
Напередодні стало відомо, що Агентство США з глобальних медіа, яке курує роботу «Голосу Америки» і «Радіо Свободи», розриває контракти з Associated Press, Reuters та Agence France-Presse. За словами спеціальної радниці USAGM Карі Лейк, такі дії заощадять платникам податків близько 53 мільйонів доларів.
Раніше американський мільярдер Ілон Маск, який нині працює в адміністрації президента США Дональда Трампа, підтримав закриття медіапроєктів «Голос Америки» і «Радіо Свобода», які фінансуються урядом США.
1 березня 2025 року видання New York Times з посиланням на джерела повідомило, що Департамент кадрів «Голосу Америки» в останні місяці проводить внутрішні розслідування щодо журналістів, які критикували у своїх матеріалах президента США Дональда Трампа. Так, 28 лютого один з найвідоміших журналістів «Голосу Америки» Стівен Герман підтвердив, що проти нього почали розслідування через коментарі в соцмережах з критикою скорочення діяльності USAID.
7 березня стало відомо, що журналіста Остапа Яриша звільнили з «Голосу Америки» через скорочення федеральних працівників у межах політики департаменту DOGE, який очолює Ілон Маск. Як формальну причину звільнення в листі йому вказали, що його робота «не була критично важливою для місії організації». Про інші мотиви такого рішення журналістові невідомо.
Президент США Дональд Трамп 14 березня підписав указ щодо скорочення функцій та кількості співробітників семи федеральних агентств, зокрема Агентства США з глобальних медіа (USAGM), яке керує «Радіо Свобода» та «Голосом Америки». Відповідний документ оприлюднили на сайті Білого дому.
В адміністрації Трампа пояснюють, що таке рішення є продовженням скорочень «тих елементів федеральної бюрократії, які президент визнав непотрібними».
Окрім USAGM, під скорочення потрапили Федеральна служба посередництва та примирення, Міжнародний центр для науковців Вудро Вільсона в Смітсонівському інституті, Інститут музейного та бібліотечного обслуговування, Міжвідомча рада США з питань бездомності, Фонд фінансових установ розвитку громади та Агентство розвитку бізнесу меншин.
«Такі організації мають скоротити виконання своїх статутних функцій і зв’язаного персоналу до мінімальної кількості та функцій, які вимагаються законом», - йдеться в наказі.
Протягом 7 днів керівник кожного згаданого урядового органу має подати звіт директору Управління та бюджету щодо виконання наказу та пояснити, «які компоненти або функції є обов’язковими за законом і в якому обсязі».
Напередодні стало відомо, що Агентство США з глобальних медіа, яке курує роботу «Голосу Америки» і «Радіо Свободи», розриває контракти з Associated Press, Reuters та Agence France-Presse. За словами спеціальної радниці USAGM Карі Лейк, такі дії заощадять платникам податків близько 53 мільйонів доларів.
Раніше американський мільярдер Ілон Маск, який нині працює в адміністрації президента США Дональда Трампа, підтримав закриття медіапроєктів «Голос Америки» і «Радіо Свобода», які фінансуються урядом США.
1 березня 2025 року видання New York Times з посиланням на джерела повідомило, що Департамент кадрів «Голосу Америки» в останні місяці проводить внутрішні розслідування щодо журналістів, які критикували у своїх матеріалах президента США Дональда Трампа. Так, 28 лютого один з найвідоміших журналістів «Голосу Америки» Стівен Герман підтвердив, що проти нього почали розслідування через коментарі в соцмережах з критикою скорочення діяльності USAID.
7 березня стало відомо, що журналіста Остапа Яриша звільнили з «Голосу Америки» через скорочення федеральних працівників у межах політики департаменту DOGE, який очолює Ілон Маск. Як формальну причину звільнення в листі йому вказали, що його робота «не була критично важливою для місії організації». Про інші мотиви такого рішення журналістові невідомо.
Скрыть ссылки на пост |