Желтовласка у власти.

Современная жизнь и новая история стран мира
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 10 мар 2025, 10:05

У цієї людини з головою все погано
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 10 мар 2025, 10:08

Журналіст: путін виявляє неповагу до вас, атакуючи Україну, що ви збираєтеся робити?

Трамп: Хто?

Журналіст: путін виявляє неповагу до вас, атакуючи Україну.

Трамп: А що він зробив?

Журналіст: Він атакує Україну.

Трамп: Він виявляє неповагу до мене?

Журналіст: Так

Трамп: Ви звідки?

Журналіст: З The Washington Post.

Трамп: Ви зараз сильно підірвали до себе довіру.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
Bikini
Рейтинг: 8.33%
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 10 мар 2025, 22:20

«Только меня одного уже заебал Трамп?

Нельзя, что ли, писать о чем-то другом?!»

Ну, давайте о Холодной войне.

По данным The Hollywood Reporter, в 1986 году Трамп настоял на встрече с Бернардом Лауном, кардиологом из Бостона, наиболее известным тем, что он изобрел дефибриллятор и разделил Нобелевскую премию мира с Евгением Чазовым, личным врачом Михаила Горбачева.

Получив Нобелевские медали в Осло, Лаун и Чазов отправились в Москву и провели время с Горбачевым, новым советским лидером.

Вскоре после того, как он вернулся в Соединенные Штаты, Лаун получил сообщение от Трампа. В то время Лаун даже не слышал о нем, но втайне надеялся, что Трамп может внести свой вклад в Фонд исследований сердечно-сосудистой системы Лауна, у которого в то время было мало средств.

Они встретились в офисе Трампа на 26-м этаже Trump Tower.

«- Я приехал, совершенно не зная о его мотивах, - рассказал Лаун. - Мы сели обедать, и Трамп выглядел очень мрачно, очень серьезно.

- Расскажите мне все, что вы знаете о Горбачеве, - сказал Трамп».

Однако примерно через 20 минут рассказа об опыте общения с советским лидером Лаун понял, что Трамп его не слушает:

«Я понял, что у него короткая концентрация внимания. Я думал, что, возможно, есть другая цель, но я не знал, какая именно».

Тогда Лаун перешел к делу.

- Зачем вам знать про Горбачева? - спросил он Трампа.

И тут Трамп раскрыл свой грандиозный план:

- Если я знаю о Горбачеве, я могу попросить своего хорошего друга Ронни сделать меня полномочным послом Соединенных Штатов при Горбачеве.

- Ронни? - спросил Лаун.

Лаун не знал, что Трамп нанял мощную лоббистскую фирму Black, Manafort & Stone вскоре после ее открытия в 1980 году, и три ее партнера - Чарльз Блэк, Пол Манафорт и Роджер Стоун - только что сыграли жизненно важную роль в убедительной победе Рональда Рейгана в 1984 году.

- Рональда Рейгана, - объяснил Трамп.

«Затем он хлопнул в ладоши, - рассказал Лаун, - и продолжил говорить, что в течение часа после встречи с Горбачевым он положит конец холодной войне».

Высокомерие Трампа и его невежество относительно одной из самых сложных проблем, стоящих перед человечеством, поразили Лауна. И уверенность, что он может решить ее за один час.
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
BikiniWarisdeath
Рейтинг: 16.67%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Bikini » 10 мар 2025, 22:46

Они там походу вконец ухуели! :shok: :bt: :mad:

Могу вас заверить, что США не будут оказывать военную помощь Путину, — NYT цитирует госсекретаря США Марко Рубио.
За это сообщение автора Bikini поблагодарил:
Warisdeath
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 10 мар 2025, 22:57

Lis1980 писал(а):
10 мар 2025, 22:20
в течение часа после встречи с Горбачевым он положит конец холодной войне».
Треба дізнатися в якій системі вимірювання він живе. Що для нього година, що для нього доба? :rolleyes2:
Bikini

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 11 мар 2025, 22:43

Білий дім до 50 днів Трампа на посаді опублікував список з 50 його "перемог". Під номером 16 в ньому - переговори в Саудівській Аравії щодо врегулювання війни в Україні.

"Перемога ніколи не припиняється – і президент Трамп тільки починає" - йдеться в повідомленні.

Перемога у Саудівській Аравії описана словами "Президент Трамп посадив Росію та Україну за стіл переговорів, провівши історичні мирні переговори в Саудівській Аравії, прагнучи миру"

Изображение Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 12 мар 2025, 00:40

Трамп пообіцяв купити новеньку Tesla, щоб підтримати Маска на фоні падіння акцій Tesla Motors
Изображение
Bikini

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 12 мар 2025, 13:22

Трамп, виступаючи вчора перед ЗМІ в Білому домі, рекламував, захищав і просував автомобільний бренд Tesla, який належить Ілону Маску. Трамп позував в машині, а вибравшись з неї, заявив, що вважатиме насильство в салонах Tesla внутрішнім тероризмом.

Останнім часом протестів проти Маска, гендиректора Tesla і голови Департаменту DOGE, стало значно більше - стрілянини, підпалів і актів вуличного вандалізму. 

Трамп заявив журналістам, що будь-який напад на Tesla буде жорстко припинений і заявив, що ці дії шкодять великій американській компанії.

На ці його коментарі представники руху Tesla Takedown заявили, що вони є ненасильницьким протестом і висловили іронію щодо заяв Трампа, нагадавши, що саме він організував насильницький штурм Капітолію та помилував бунтівників. Мирний протест на публічних територіях не може бути тероризмом - відповіли Трампу.

В соцмережі Маска епізод з рекламуванням Трампом автомобілів Tesla коментують зауваженнями, що Трампа обирали для дещо іншого, ніж записувати рекламні ролики автівок для найбагатшої людини планети.
Изображение
Bikini

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник
За это сообщение автора Bikini поблагодарил:
Warisdeath
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 13 мар 2025, 22:47

О чем это он?? Какие трубы??
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 13 мар 2025, 23:00

Lis1980 писал(а):
13 мар 2025, 22:47
О чем это он??
От це і цікавить? :hm: :hz:
Зрозуміло, що треба слухати повністю, але "ми вторглися до Лос-Анджелесу" звучить все ж таки дивно хоч при повному тексті, хоч при вирваному із контексту, як у нас кажуть.

П.С.
Йому Маск часом не підсипає якісь пігулки?
Чи не Маск, а той же Ді Венс, або ще хтось? Враження, що з головою у нього не все гуд.
Якась дуже нездорова муйня відбувається. :hm:

П.С.П.С.
А що перша леді? Її десь чутно? Чи щось про неї?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Влад Бевх » 13 мар 2025, 23:01

Warisdeath писал(а):
12 мар 2025, 13:22
Трамп, виступаючи вчора перед ЗМІ в Білому домі, рекламував, захищав і просував автомобільний бренд Tesla,
Чи грубо порушив закон яки прямо забороняє вищим федеральним службовцям рекламу чи просування якихось комерційних товарів чи проектів.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 13 мар 2025, 23:32

Warisdeath писал(а):От це і цікавить? :hm: :hz:
Зрозуміло, що треба слухати повністю, але "ми вторглися до Лос-Анджелесу" звучить все ж таки дивно
А можете это такой уровень переводчика, который переводит дословно.. без знания нюансов словосочетаний и "игры местного диалекта"??.. ;)

Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 13 мар 2025, 23:35

Влад Бевх писал(а):Чи грубо порушив закон
Тю!! Первый раз что ли??
Дедушка старенький, ему все равно!! (с) ;)

Там сейчас те, кто должен следить за законами - улыбаются и машут.. а ещё аплодируют..
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 14 мар 2025, 23:50

Вже всі почули про те, що "24 години" то був жарт? :rolleyes:

Дональд Трамп визнав, що жартував про 24 години і розповів про складну ситуацію навколо перемовин про припинення вогню

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Желтовласка у власти.

Где Lis1980 » 14 мар 2025, 23:53

Потом он скажет, что всё его президентство - тоже шутка.. ))
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 14 мар 2025, 23:56

Lis1980, Все можливо в нашому божевільному світі

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Желтовласка у власти.

Где Warisdeath » 15 мар 2025, 23:45

Трамп підписав указ про скорочення у семи агенціях. Одна з них керує «Радіо Свобода» та «Голосом Америки».

Президент США Дональд Трамп 14 березня підписав указ щодо скорочення функцій та кількості співробітників семи федеральних агентств, зокрема Агентства США з глобальних медіа (USAGM), яке керує «Радіо Свобода» та «Голосом Америки». Відповідний документ оприлюднили на сайті Білого дому.

В адміністрації Трампа пояснюють, що таке рішення є продовженням скорочень «тих елементів федеральної бюрократії, які президент визнав непотрібними».

Окрім USAGM, під скорочення потрапили Федеральна служба посередництва та примирення, Міжнародний центр для науковців Вудро Вільсона в Смітсонівському інституті, Інститут музейного та бібліотечного обслуговування, Міжвідомча рада США з питань бездомності, Фонд фінансових установ розвитку громади та Агентство розвитку бізнесу меншин.

«Такі організації мають скоротити виконання своїх статутних функцій і зв’язаного персоналу до мінімальної кількості та функцій, які вимагаються законом», - йдеться в наказі.

Протягом 7 днів керівник кожного згаданого урядового органу має подати звіт директору Управління та бюджету щодо виконання наказу та пояснити, «які компоненти або функції є обов’язковими за законом і в якому обсязі».

Напередодні стало відомо, що Агентство США з глобальних медіа, яке курує роботу «Голосу Америки» і «Радіо Свободи», розриває контракти з Associated Press, Reuters та Agence France-Presse. За словами спеціальної радниці USAGM Карі Лейк, такі дії заощадять платникам податків близько 53 мільйонів доларів.

Раніше американський мільярдер Ілон Маск, який нині працює в адміністрації президента США Дональда Трампа, підтримав закриття медіапроєктів «Голос Америки» і «Радіо Свобода», які фінансуються урядом США.

1 березня 2025 року видання New York Times з посиланням на джерела повідомило, що Департамент кадрів «Голосу Америки» в останні місяці проводить внутрішні розслідування щодо журналістів, які критикували у своїх матеріалах президента США Дональда Трампа. Так, 28 лютого один з найвідоміших журналістів «Голосу Америки» Стівен Герман підтвердив, що проти нього почали розслідування через коментарі в соцмережах з критикою скорочення діяльності USAID.

7 березня стало відомо, що журналіста Остапа Яриша звільнили з «Голосу Америки» через скорочення федеральних працівників у межах політики департаменту DOGE, який очолює Ілон Маск. Як формальну причину звільнення в листі йому вказали, що його робота «не була критично важливою для місії організації». Про інші мотиви такого рішення журналістові невідомо.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить

Вернуться в «Из жизни разных стран»