Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война? № 2

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий
Ответить

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 08 май 2025, 02:55

(С)
За підрахунками раша OSINT-ерів Україною було застосовано 447 повітряних цілей для нічної атаки боліт.
Офіційно заявляється про збиття 500+ цілей, що цілком зрозуміло.
Тож ціна за авіаційний колапс, закриті аеропорти і черги, плюс кілька ударів по підприємствам ВПК = 4 з половиною сотні БПЛА. Багато це чи мало - однозначно сказати важко. Якби це було наше добове виробництво, чи хоча б дводобове виробництво, життя на болотах заграбо би зовсім іншими фарбами. Тактично нам потрібно мати "в загашнику" десь тисячу готових БПЛА (звісно ж не на одному складі), щоб мати змогу влаштовувати отакий двіж, ну хоча б для ускладнення чергової масованої ракетної атаки. Зірвати її взагалі ми не зможемо, але суттєво ускладнити і завдати клопотів - цілком.
Але потрібно підвищувати якість і прокачувати самі БПЛА. Процент дольотів і уражень за ніч не відрізнявся від попередніх разів, 3-5 процентів. Треба більші швидкості, системи активного заміру висоти щоб притискатися максимально низько і перелітати рельєф і висотки. Не зрозуміло чому лазерний висотомір для нас досі табу. Орки вже це активно використовують в своєму новому дроні. Разом з 3Д картою маршруту і системою візуального розпізнавання і орієнтації. По суті так летить Томагавк. Нам треба робити точно так само. І якщо в країні нема спеціалістів, які здатні освоїти Jetson, і створити примітивний курсовий LIDAR, значить їх треба купити-заманити.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath
Рейтинг: 8.33%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 май 2025, 14:59

Залишу тут. Тому що всі ці нарізувачі ласомого шматка з України мають однакову мету - знищити нашу державу. І не має значення, це наша божевільна сусідка зі сходу, чи це країна член НАТО, їх об'єднує одне бажання в боротьбі проти існування нас зокрема і нашої держави в цілому.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
Батька Пиночет
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 май 2025, 21:28

Трамп назвав свою вчорашню розмову із Зеленським хорошою та продуктивною.

План - перемирʼя на 30 днів, за цей час додавити Путіна на відмову від Запоріжжя і Херсону і мир з фіксацією за РФ всього захопленого Росією на цей час.
Великий бізнес в Україні вже почав діяти так нібито це визначене майбутнє.
Подивимся.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 09 май 2025, 21:32

Warisdeath писал(а):
09 май 2025, 14:59
Залишу тут. Тому що всі ці нарізувачі ласомого шматка з України мають однакову мету - знищити нашу державу. І не має значення, це наша божевільна сусідка зі сходу, чи це країна член НАТО,
Злочинна НАТА, злочинна! Не тре вкраінчикам НАТИ, не тре!
Тільки гарантії безпеки від Турції та Росії! Заключні мудрим Єрмаком.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 09 май 2025, 23:50

Влад Бевх, Нє, ну давайте скажемо прямо, що нашим вкраїнчикам взагалі какаяразніца і лішбинєбиловайни. Вони такими були, вони такі є і вони такими будуть. Задача держави і суспільства, щоб цих мудрих людей не було більшістю, яке вирішує курс і виживання нашої країни. А от з цим є проблема.

П.С.
Я, правда, не зрозумів що Ви мали на увазі, згадавши вкраїнчиків і гарантії безпеки, у прив'язці до новини про угорських агентів?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 00:59

Угорщина вислала двох українських дипломатів

Їх звинуватили у "шпигунстві" під дипломатичним прикриттям.

Це сталося після того, як СБУ викрила мережу шпигунів, які працювали на угорську військову розвідку в Закарпатті.

Голова МЗС Угорщини Сійярто, не згадавши викриття, заявив про "неприйнятну дискредитацію угорців".

Дубльовано:

Україна висилає з Києва двох угорських дипломатів у відповідь на дії Будапешта, — МЗС.

Дипломати мають покинути територію України протягом 48 годин.

Послу Угорщини вже передали відповідну ноту під час виклику до зовнішньополітичного відомства.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 10 май 2025, 01:17

Да пошли эти мадьяры нахуй!! Вот же ж пидары!!
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
WarisdeathБатька Пиночет
Рейтинг: 16.67%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 01:26

Lis1980, Єдиний плюс у них це те, що вони не приховують свого ставлення до нас.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 10 май 2025, 02:03

Тоже верно.. враг честный ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 02:20

Lis1980, Ну, про чесність це зайве :wink:

А от те, що не дуже розумний, це точно. Були б розумними, то діяли би хитріше, а так вони не маскуються і відкрито кажуть і показують на чиєму вони боці. А про їхнє зазіхання на наше Закарпаття відомо всім і давно. А тепер завдяки роботі СБУ є докази. Звісно, що вони будуть все заперечувати, але все одно вже не ті часи, щоб їм повірили, а нам ні. Їхній друг путін розставив всі крапки над І, щоб було зрозуміло who is who.
Батька Пиночет

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 10 май 2025, 03:38

Warisdeath писал(а):
27 апр 2025, 01:13

Наприклад ось так. TEXTY.ORG.UA зробили аналіз і прийшли до висновку що:
За Трампа влучань стало більше. Аналіз прильотів у прифронтових областях (інфографіка)

Але при цьому ми бачимо, що з моменту інавгурації Трампа інтенсивність ударів по українській території посилилася, про це свідчать дані зібрані користувачем Х, котрий аналізує офіційні звіти про запуски та збиття Шахедів.

Ми зібрали дані з відкритих джерел за 2024-2025 роки про влучання російських ракет та «Шахедів» по об'єктах на території України. Ми враховували тільки офіційні повідомлення про влучання. Пошкодження та пожежі викликані падінням уламків ми не враховували.

Texty.org.ua проаналізували влучання росіян ракетами і «Шахедами» по 12 прифронтових та сусідніх із Росією областях. Після інавгурації кількість обстрілів не лише не зменшилася, а, навпаки, збільшилася.
Потому что производство этих самых Шахедов вышло на запланированный объем их стало много одновременно с этим улучшили методику их использования что сделало неэффективной работу мобильных групп ПВО на джипах с ПЗРК и пулметами, выросло производство ракет, приехали корейские версии Искандеров, недавно так же приехали корейские 240 мм РСЗО которые будут кошмарить прифронтовые области. Вероятно улучшилась разведка возможно спутники новые запустили. Это все в комплексе дает эффект синергии.

И кто там сидит в Белом доме - Байден или Трамп - это никак не влияет.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Где dnepr7 » 10 май 2025, 04:03

Warisdeath писал(а):
09 май 2025, 23:50
Влад Бевх, Нє, ну давайте скажемо прямо, що нашим вкраїнчикам взагалі какаяразніца і лішбинєбиловайни. Вони такими були, вони такі є і вони такими будуть. Задача держави і суспільства, щоб цих мудрих людей не було більшістю, яке вирішує курс і виживання нашої країни. А от з цим є проблема.
Не забывай друг этих людей 73% - они и есть ОБЩЕСТВО. А Государство - это всего лишь необязательная надстройка над этим самым Обществом. Люди живут на территории составляют общность ОБЩЕСТВО оно живет и развивается по своим собственным законам - и когда Государство пытается через колено переломать и вести людей вовсе не туда куда они хотят - случается разное - проблемы с мобилизацией Революции разные и прочие вещи - например новые выборы и смена власти - цивилизованный законный способ общества показать элитам что нам не подходит та дорога по которой вы ведете страну. Потому что именно из-за кривого курса проводимого Государством - выживание страны теперь под вопросом стоит. Причина и следствие.

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 04:09

dnepr7 писал(а):
10 май 2025, 03:38
Это все в комплексе дает эффект синергии.
Щоб кошмарити мирне населення. Яка сінергія? Який ефект? Це дає ефект звичайного терору. Закидати бомбами та ракетами міста і села любий дурак зможе. Ти таку оду написав хвалебну, наче це воєнний успіх, який ввійде у підручники військової науки.
Батька Пиночет

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 04:34

dnepr7 писал(а):
10 май 2025, 04:03
этих людей 73%
О як чітко уловив, що і ти серед тих мудрих вкраїнчиків)) А я ж і слова не сказав про 73% і про тебе. Але ви ж самі знаєте, що муйні наробили, тільки ніколи це не визнаєте, а ще і хизуєтеся цим. Тільки ти теж не забувай, що вас 73% не від всього населення держави, а від тих, хто прийшов голосувати, а це 12 млн. Власне, та сама цифра, що і Януковича обрала. І де той Янукович? Так що не треба тут казочки с погрозами нам розповідати.

І ще. Революціонер ти наш. Революцію в нашій країні не мудрі вкраїнчики роблять.

І саме головне. Ви хоч самого Медведчука з Мураєвим і іншими бойками обрали б, то все одно всі вони розповідали би про євроінтеграцію, про НАТО, про мову і про все інше, що вам так не подобається. Їм би це теж не подобалося, але іншого шляху немає, щоб бути президентом України. Запам'ятай це. І як приклад згадай про Януковича і подивись на Зеленського.
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 10 май 2025, 09:01

Warisdeath писал(а):
09 май 2025, 23:50
Я, правда, не зрозумів що Ви мали на увазі, згадавши вкраїнчиків і гарантії безпеки, у прив'язці до новини про угорських агентів?
То що дана новина спеціально інформаційно педалюєтся в нашому медіа просторі як частина анти НАТОвської компанії.
Дуже своєчасно і голосно вкинута.
Скоро планують мир на умовах путіна - а там ж і пункт про офіційну відмову від НАТО.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 10 май 2025, 14:00

Влад Бевх писал(а):
10 май 2025, 09:01
То що дана новина спеціально інформаційно педалюєтся в нашому медіа просторі як частина анти НАТОвської компанії.
Не знаю. Нічого не можу про це сказати. Мабуть у мене якийсь інший медіа простір?) Я прочитав у стрічці новин про цю подію, знайшов першоджерело, приніс на форум. А хто і як це трактує не чув, не читав.

А про те, що у нас педалюється антиамериканізм, антизахід, антиНАТО, так це відбувається хоч з цією новиною хоч без неї.
Влад Бевх писал(а):
Дуже своєчасно і голосно вкинута.
Ну чому вкинута? Сталася подія, її оприлюднили. Такими новинами не розкидаються. Це міжнародний рівень. А якщо врахувати те, що наша цяця і його ОПа дуууууже хотіли б побудувати тут орбанівщину, то навпаки намагались би мовчати про це.
Влад Бевх писал(а):
Скоро планують мир на умовах путіна - а там ж і пункт про офіційну відмову від НАТО.
Ой, ну давайте не будемо зраду зрадную на рівному місці розганяти. Якби хотіли, а саме головне якби могли щось підписати на умовах путіна, то вже давно це зробили б. У Стамбулі, наприклад, або ще колись. Але ж не йдуть і не підписують.

Ви знаєте, що я далекий від поваги і довіри до Зе і його переговорників, але все одно не вважаю, що вони підуть на путінські забажанки. Може б вони і хотіли, не знаю, але ж вони не самогубці. І вони не самостійні, як не крути.

Он сьогодні пєсков заявляє, що вони, а особисто путін прям хочуть, хочуть 30-денне перемир'я. Але. У них завжди є але. Вчора були просто нюанси, а сьогодні він їх озвучив. І ці нюанси, щоб Україні за цей час не поставляли зброю. Ну і хто на це погодиться? Та ніхто.

А ще ж сьогодні сам Кім Чен Ин за путіна вписався. Заявив, що війна росії проти України виправдана і він повністю підтримує її. Так що тут і півгодинним перемир'ям не пахне, а не те, що на 30 днів.
:hm: Цікаво, це Кім заявляє сам по собі, чи узгодив з Сі?

І про НАТО. Давайте будемо чесні, реалістичні і прагматичні. При Зеленському ми ніколи не станемо членами НАТО. А без Зеленського ще подумаємо, а чи треба нам туди? Може так статися, що ми побудуємо якийсь новий союз.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 10 май 2025, 17:16

У Стамбулі не було що підписувати. Українська делегація виклала свої пропозиції росіяни - своі. Причому російські пропозиції означали де факто капітуляцію України. Тому то дуже різні джерела в всьому світі цитують окремі стамбульскі пункти але ніхто не показує фінальний документ, хоч би в вигляді проекту. Бо його не було, позиції сторін не піддавалися зближенню.
Зараз інша ситуація. Фактично фіксація реальності.
І навіть Путін поки що вимагає Запоріжжя і Харків не тому що має надію що їх віддадуть - а щоб виторговати щось суттєве по послабленню санкцій. Скажемо розблокування експорту газу у Європу. Одна нитка «північного потоку» ціла та і другу можна полагодити.
Суспільство України теж вже не те що у 2022. У Касьянова в комменті характерний пост «мій чоловік покинув чудову роботу в Норвегії в 2022, приїхав воювати за Україну. Зараз будемо за хабар списуватися з ВСУ і назавжди виїжджаємо з цього …».
Ну а наші - Сирок зараз гробить наші останні боєздатні частини наступами в Курській і білгородській областях. Бо офіс вбив собі в голову що якщо щось захопити в «старій россіі» то путін поступиться чимось з захопленого і це можно буде видати як перемогу. Але в нас нічого не виходить а ось московити навпаки просуваються. Тиждень тому навіть зразу на 6 км. Через два дні на один-два км але зразу на пʼяти ділянках. І т д. Якщо слідкуєте за картами.

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 май 2025, 00:54

Цілий день зустрічались, домовлялись, робили заяви світові лідери. А зараз всі чекають на заяву від хуйла.

В кремлі зібрали журналістів, навіть іноземних запросили. Наче путін щось буде заявляти.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 11 май 2025, 01:09

Объявит какое-нибудь очередное перемирие..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 11 май 2025, 01:13

Lis1980, Ну да.
А він же запізнюється. Його чекають. У дядьки стабільно все.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить