Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Головне попередження для потенційних глядачів: фільм триває понад 3,5 години!
На днях смотрел новую "Миссия невыполнима". Тот еще бред, но с шикарными спецэффектами и погонями. Два часа то ли сорок, то ли пятьдесят минут. Я еще подумал, они там вообще, как на пленку снимать перестали и экономить ее не нужно, вообще разошлись? Так на тебе!
ЗЫ: Самое интересное, мало того, что почти три часа, так эта "Миссия" снята по типу серии сериала - оканчивается на самом интересном месте. Продолжение следует. То есть уже застолбили кассовые сборы для следующей части
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Не дивився, але дуже сподобалася рецензія, що аж захотілося подивитися.
Подивився! Нічого додати до сказаного Голобуцьким. Він все сказав.
Хороший фільм.
Сподобався.
"Подивився фільм про становлення Трампа - не як політика, як бізнесмена. Своєрідна інтерпретація. Іноді дуже неестетична і неприємна. Але подивитись все ж раджу".
Рецензія на фільм у відео: