Антимонополизм, соцсети или facebook - зло!!

Разговоры об играх и других программах
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 16 янв 2025, 00:28

Маск багатьох своїми нападками та дезінформацією заїпав, його соцмережу бойкотують і далі.

📌Міністерство оборони Німеччини тимчасово припиняє вести свій обліковий запис у X

📌Аналогічне рішення ухвалено щодо облікових записів представників Бундесверу. У X перестануть вести акаунти генеральний інспектор та його підлеглі.

📌Міноборони Німеччини припустило, що робитиме публікації у виняткових випадках, якщо це буде необхідно, щоб протидіяти дезінформації.

📌Раніше з X пішли понад 60 університетів та НДІ Німеччини та Австрії та низка різних організацій.

📌Рішення Міноборони та Бундесверу було ухвалено на тлі підтримки Ілоном Маском вкрай правої німецької партії "Альтернатива для Німеччини" (АдГ). З грудня підприємець критикує у X канцлера ФРН Олафа Шольца та називає АдГ єдиною силою, яка «може врятувати Німеччину».

📌 Підвищена увага Маска до німецької політики призвела до того, що минулого тижня Бундестаг розпочав перевірку щодо порушення закону про політичні партії Німеччини через майбутні парламентські вибори.

https://t.me/operativnoZSU/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 30 янв 2025, 19:47

Wall Street Journal сегодня же сообщило: Meta выплатит Дональду Трампу $25 млн по мировому соглашению за блокировку его аккаунта в Facebook в 2021 году.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath
Рейтинг: 8.33%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить