У нас здесь часто публикуются фотографии лета 1941 года и я обратил внимание как одеты люди на снимках... если бы так одевались в теперешние летние месяцы, то сразу бы померли от теплового удара
Да и насколько я помню, даже в нашем детстве-юности летние месяцы не были такими жаркими...
Доброго здоров'я, пару років тому був під Києвом на реконструкції як гість, хлопці казали що спекотно дуже хоч і матеріал з якого пошита форма набагато легша, всеодно парить. Тож вірю бо всі воду пили і мокрі були. З часом клімат міняється.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 5):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
У нас здесь часто публикуются фотографии лета 1941 года и я обратил внимание как одеты люди на снимках... если бы так одевались в теперешние летние месяцы, то сразу бы померли от теплового удара
Да и насколько я помню, даже в нашем детстве-юности летние месяцы не были такими жаркими...
Наткнулся я на днях на вот такой сайт... оказывается, имеются архивы погодных сводок по городам СССР... например, Киев, за июль 1941 года - http://thermo.karelia.ru/weather/w_hist ... &year=1941
и т.д... можно любой год выбрать.
Понятно теперь, что у нас с тех пор стало гораздо жарче...
Привіт, посилання діюче? Чомусь в мене не відкривається.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 3):
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук