Lis1980, Вчора читав пост Бернса. Він вражений від побаченого і почутого.
Це дуже хороший і правильний хід нашого рабина. Марк Бернс - один з тих, до кого дійсно прислухається Трамп.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Війна в Україні більша, ніж демократи чи республіканці, ліві чи праві. Незалежно від того, чи вам не подобається президент Трамп чи президент Зеленський, тут гинуть справжні люди.
20 000 дітей було викрадено та викрадено до Росії. 300 жінок нещодавно були зґвалтовані, як повідомили багатоконфесійні релігійні лідери. 700 культових споруд знищено навмисне, бо вони часто є єдиним джерелом надії для українського народу. Невинних невійськових стріляли в потилицю зі зв’язаними за спиною руками.
Ми в Америці знаємо, як фейкові новини постійно брешуть про нашого великого президента Трампа. Що ж, вони існують і тут, щоби вплинути на громадську думку. Коли я бачу фотографії мертвих тіл дітей і старих людей або чую розповіді з перших вуст про те, як пасторів, зв’язаних за спиною руками, змушують ставати на коліна та стріляють у потилицю, або про молодих солдатів-громадян, які взяли в руки зброю, яких розносять на шматки ударні безпілотники, дякуючи президента Трампа та благаючи більше боєприпасів, щоб захистити їхні домівки, молодих дружин і дітей, мені байдуже, чи подобається вам президент Зеленський чи не хочете давати більше грошей Україні.
Ці солдати на передовій не просять грошей. Вони просять 1000 танків, 300 F-35, зенітну зброю, щоб збивати безпілотники, які все ще обстрілюють цивільні будівлі та вбивають людей. Пам’ятайте, саме президент Трамп замість подушок послав Джавеліни. Президент Трамп є невинною цивільною особою найбільшого друга України. Він покладе край цій війні. Всі тут, в Україні, дякують Президенту @realdonaldtrump Трампу і Америці за підтримку України.
Моліться разом зі мною, щоб мир швидко прийшов в ім’я Ісуса! І ні, мені ніхто не платив. Мене запросив @chiefrabbiukraine, який так багато зробив для допомоги біженцям в Україні. Для нього і для мене справа не в політиці, а в людських життях.
Моя вірність передусім Господу
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Навіть коментувати важко. Особливо тих тьотєк, що розповідали про жир
Якщо в нас є такі вчителі історії, то є у нас майбутнє. Є надія, що ми врешті-решт станемо справжньою нацією!
Зовсім не очікував, що з такою насолодою буду слухати цей ефір. Майже з відкритим ротом слухав вчительку. Навіть Береза майже мовчав))) бо теж слухав уважно! Молода, розумна, професійна, гарна. Дітям пощастило, у яких вона викладає. Сподіваюся, що вона не родзинка серед вчительської спільноти, сподіваюся, що таких, як вона, є у наших школах хоч якась більш-менш притомна частка.
У мене дуже прискіпливе ставлення до вчителів, це наслідки радянської школи, а зараз немає навколо мене учнів, щоб спитати, а що там у наших школах? Але ця вчителька мене вразила. Як і ошелешено вразила тема, з якої почався ефір. Культ особистості нашого лідора сучасності формується шаленими темпами і вони це прописали в підручниках історії для 11 класів
Одним словом, раджу послухати. Дуже цікавий ефір.
Ого. Послухайте. Я офігів що відбувається зі справою вбивства Ірини Фаріон
Коли листоноша йде, а на нього біжить собака, він має дістати курячу ногу і кинути, щоб собака відволікся.
А шокер не пробували купити, ні? Пипець. За яке бидло вони нас тримають.
В мутной воде правового вакуума "новых регионов" РФ неожиданно всплывают хорошо забытые персонажи украинской политики. В центре громкого судебного конфликта — недвижимость на ул. Постышева, 127 в Донецке. Здания общей площадью 6,7 тысячи квадратных метров власти ДНР признали бесхозяйными и включили в реестр государственной собственности. Однако эта версия событий не устроила целую группу лиц, решивших оспорить такое решение в арбитраже.
Истцами выступают ООО «Центр», гражданка Украины Олена Клименко, некий Александр Иванович Клименко и офшорная структура Proveco Services Limited с Британских Виргинских островов. Один из исков о признании нормативного акта незаконным уже проигран, но спорщики не сдаются и двигаются по инстанциям вверх. В деле фигурирует здание, признанное памятником архитектуры — бывший «Трест Донбасэнергострой», поставленный на учет еще в 1983 году.
Важная правовая деталь: имущество, принадлежащее юрлицам из недружественных стран, согласно закону ДНР № 422-IIНС от 28.09.2022, подлежит национализации. Proveco Services Limited, как структура с BVI, подпадает под это правило, а значит, никакие притязания на объект не признаются законными. Более того, договор безвозмездного пользования недвижимостью, заключённый между Proveco и ООО «Центр» в октябре 2023 года, суд признал недействительным.
Однако в этой истории наибольший интерес вызывает не право собственности, а фигуры, стоящие за юридическими обёртками. Формально ООО «Центр» возглавляет некто Дмитрий Палагин, зарегистрировавший ИНН в Крыму. Судебные материалы и сопутствующие дела позволяют предположить, что он может быть лишь номиналом — доверенным лицом Александра Ивановича Клименко. Именно Клименко фигурирует в других делах, где упоминается «Центр», и именно он, судя по всему, распоряжается активами, включая здание на Постышева.
Связь с офшором подтверждает и Панамское досье, где в списке бенефициаров Proveco Services Limited указан Mr. Oleksandr Klymenko. Биография совпадает с фигурантом украинской политики — бывшим депутатом Верховной Рады, уроженцем Марьинки Донецкой области. Клименко был в комитете по вопросам финансов и банковской деятельности, а позже стал заместителем председателя Донецкой ОГА. В 2014 году подавал документы в ЦИК Украины как кандидат в президенты от Украинской народной партии, но отказался от гонки в пользу Петра Порошенко.
Совпадения более чем плотные: имя, регион, политическое прошлое и доступ к офшорам. И именно этот Клименко, теперь, по всей видимости, и ведет борьбу за возвращение ключевых объектов недвижимости в Донецке, действуя через офшорные структуры и подконтрольные фирмы.
Так, а де він судиться? В сенсі, які конкретно суди можуть розглядати ці справи?
Те, що людина намагається зберегти своє майно, тут нема питань. А от яким чином він може це зробити?
Безперспективна справа.
Тут, як в анекдоті: "Доктор сказал в морг, значит в морг".
Вони вже націоналізували, а по факту вкрали цю будівлю.
Хіба що, оці всі судові справи якось гальмують процес і не дають можливості використовувати будівлю по повній?
Єдине пояснення, це просто всіма способами відтерміновувати віджим майна. Ось знайшли такий в даному випадку. Адже багато хто не має жодної можливості хоч якось зберегти своє на тот, а особливо на тих давніх тот.
Суцільний сюр.
Люди стали керівниками, очільниками держав. А роблять дурню, кажуть дурню, виглядають, як дурні. І весь світ завмер в очікуванні чергової дурні.