Членство України в НАТО не є нашим пріоритетом станом на зараз, – постпред України в ООН Мельник.
Основне значення для нас зараз мають гарантії безпеки від партнерів, які не будуть діяти "лише на папері".
Він каже, що партнери мають написати конкретну кількість зброї та засоби, які використовуватимуть для захисту України.
Ці гарантії можуть стати частиною мирного договору з рф.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А про що мова? Що за пост? Хто такий "неукраїнський народ" в Києві?
Про шкандаль з самою великою Мінорою на Ханукк яку встановили на майдані. І компанію осуду що не мають символи не українців бути в державі більш значущими ніж символи державоутворючого народу, який почався з посту співачки Чіллі.
Правда сам пост я не читав, зрозумів з контексту і з цитат. Я більше скажу, я не маю жодного поняття що це за співачка і до цього шкандалю ніколи не чув про неї, але то таке. Єдине питання, а чому її і всіх тих, хто її підтримав, це так зачепило саме зараз, а чому не чіпляло раніше? Ну співпали дати в цьому році різдва та ханукії, так що тепер, роздмухати отаке позорісько? Питання мої, звісно риторичні.
Наше суспільство ніяк не хоче дорослішати. І от що з цим робити? Це важливе питання. А все інше це похідне від інфантильних недорослих поглядів.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Клас! Жива розмова! Емоційна така! Мені сподобалося!
Мобільні оператори почнуть вимикати свої 3G мережі вже цього року, щоб звільнити місце для 4G, - НКЕК
Відключення 3G не вплине на можливість здійснювати дзвінки, надсилати SMS чи використовувати інші базові послуги. Однак, для швидкісного інтернету варто вже зараз перейти на 4G, щоб уникнути незручностей у майбутньому.
Що ж. Показуємо в обличчях, як "били по руках" тих, хто намагався заробити на війні і під час війни.
Що відбулось з фігурантами найгучніших корупційних справ і як “злили в унітаз” розслідування щодо стеження і нападів на відомих журналістів-розслідувачів - рівно рік минає цим історіям цими днями:
Bikini, Не зрозумів до чого тут допис про банкіра.
Помните дела, возбуждаемые полицией, за голые фотки - а это деньги, чтобы отмазать, закрыть и т.д.
«Адвокат Леся Михаленко, придавшая огласке ситуацию с обысками OnlyFans-моделей, назвала в очередном сообщении это выступление манипулятивным. А причина торможения процесса, по мнению юристки, может заключаться в нежелании системы терять доходы и возможности иметь хорошую статистику раскрытия "страшных" преступлений...
Юристка также отметила, что существует определенная "такса", которую якобы правоохранители устанавливают для моделей OnlyFans – это 500-1000 долларов США в месяц, а "услуги" по неоткрытию уголовного производства по ст. 301 УК Украины для тех, кого ловят на пикантных фото- или видео, составляет 20 тыс. долларов.»