Я так розумію що всі продажі зібрані тепер в окремий каталог? Бачу, що шось новеньке з'явилось, натиснув, а там все відсистематизовано. Дуже зручно.
Сайт все більш вдосконалюється! Молодці розробники!
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 7):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Я так розумію що всі продажі зібрані тепер в окремий каталог?
Да, для удобства навигации и поиска это так. В него можно попасть по ссылке "В продаже..." в верхней полоске меню под шапкой или кликнув на желтый баннер "Продажи на forummg.info". Этот раздел сайта будет всесторонне рекламироваться в интернете, поэтому, размещая объявление у нас, вы можете быть уверенными, что его увидят не только пользователи нашего форума, но и масса людей с других ресурсов. Также напоминаем, что в каталог попадают только активные незакрытые темы. Поэтому настоятельно просим закрывать их если объявление уже не актуально. В разделах продаж функция "закрыть тему" включена для авторов тем. Подробнее смотрите в FAQ по работе форума.
Никаких оплат и комиссий на forummg.info не предусмотрено. Размещение объявлений и их поднятие - абсолютно бесплатно!
#новинкифорума
За это сообщение автора Vlad поблагодарили (всего 4):
Доброго вечора інколи не погано підвисає сайт зробив пару скриншотів сподіваюсь що інтернет провайдер щось дає збій останнім часом .
Після перезагрузки або переходу на мобільний, працює наче .
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 3):
Sanek,
Питання що через раз і невгадаєш коли саме підвисає підписався на оповіщення злитіло включав автоматично підтвердження паролю щоб не вводити кожного разу, теж через раз, і не тікі на нашому улюбленому форумі
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 3):
Не працює пімпочка "Загрузить изображение на сторонний фотохостинг"
Весь вечір працювала, а зараз не грузить. Пише, що файл не знайдено. Точніше був такий напис, а зараз вже і його немає. Просто зникає і все.
Мабуть спати пора))) То вже завтра!
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 4):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
О! Запрацювала!
Так буває інколи. Але мені здалося, що сьогодні дуже довго ніяк не хотів підгружатися файл. Тому я і написав. А зараз ще раз перевірив, все ОК!
Ну, не буду видаляти своє повідомлення. Нехай буде.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 4):
Вітаю, є пару пропозицій:
- перемістити "іконки" з правого верхнього кута повідомлення в нижній правий кут. Бо повідомлення бувають досить об"ємними, а щоб поставити +, або -, потрібно маслати колесиком знову наверх повідомлення, що є досить не зручно, а зачасту і ліньки. А так - переглянув текст-фото і відразу ж тицьнув своє відношення.
- чи можливо зробити так, щоб при заході в певну тему мене переміщало не на 1-шу сторінку, а до 1-го не прочитаного повідомлення, або хоча б на останню сторінку теми? Бо кожен раз починати проводити маніпуляції з першої сторінки до тієї, що мені потрібна, також не зручно.
- (не критично, але "ріже" око) деякі зразки погон в ЗС України вже змінені, введено ряд нових звань, деякі звання анульовані, а під аватарками - до сих пір розміщені старого зразку. Пропоную усунути даний недолік і привести звання і погони у відповідність згідно положень МО України, які актуальні на теперішній час.
За это сообщение автора Батька Пиночет поблагодарили (всего 8):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
А вы тему где открываете? Если в колонке "последние сообщения", то я клацаю не на название темы, а на маленький серый прямоугольник со стрелкой справа от времени последнего сообщения и попадаю в конец темы. Если в списке тем форумов, то на прямоугольник последней страницы 1.2.3.... и аналогично оказываюсь в конце темы.
За это сообщение автора Sahara поблагодарили (всего 6):
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Мог ли гетьман что то изменить? УНР .Немцы ,сельзох монополия. Крестьяне желающие земли.
Высшая земельная комиссия ,которая разбирает споры о земле....
Доброй ночи, есть монеты до 1961г.,
Правила такие же: по интересам создаю список (по годам), так же могу указать штемпель монет, имеются по номиналам...
5 Ответы
1010 Просмотры
Последнее сообщение MISHAvsACE250 25 янв 2017, 00:57