Фото не можу загрузити чомусь зробив скрін.
В субботу, 19 июня, в лаптестане на Кузбассе (Кемеровская область) самолет Л-410 совершил аварийную посадку. Предварительно в результате инцидента погибли четыре человека, еще 17 пострадали.
Об этом сообщили РИА Новости со ссылкой на экстренные службы. По данным СМИ количество жертв может достигать семи. Как пишетроссийский Telegram-канал "112", причиной катастрофы могло стать то, что Л-410 при взлете не смог набрать нужную высоту и задел крылом землю.
В то же время ТАСС, ссылаясь на прокуратуру, информирует о том, что экипаж сообщал об отказе одного из двигателей.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 5):
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Так у нього ще стількі ж попереду (свят-свят-свят, птфу-птфу-птфу, не дай Боже, не допусти й Чорт такого....) на його думку. Так от він і обіцяє обіцяти)) А ще газифікацію треба зробити, туалетизацію і багато чого такого, що не встиг за 20 років
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 4):
Російські лікарі систематично підміняють препарати для імунізації населення проти коронавірусної інфекції нового типу.
Про це йдеться в розслідуванні російської "Нової газети".
Видання виявило кілька випадків в різних регіонах Росії, де пацієнти давали згоду на вакцинацію одним препаратом, а отримували інший, розроблену новосибірським центром "Вектор" "Епіваккорону".
У більшості виявлених виданням випадків пацієнтам таємно гарували цей препарат, коли вони були впевнені, що отримають "Супутник V" або третю російську вакцину - "КовіВак" розробки наукового центру імені Чумакова. У випадках, коли імунізовані починали не погоджуватися з заміною, їм заявляли, що йдеться про лікарську помилку або про те, що між препаратами немає жодної різниці.
Насправді, зазначає Радіо Свобода, тільки розробники "Супутника" опублікували дані про свою вакцину в міжнародному рецензованому виданні, дані про ефективність двох інших препаратів тільки збираються розробниками. "Епіваккорона" зареєстрована тільки в Росії і Туркменії, а учасники її клінічних випробувань скаржаться, що не можуть виявити у себе антитіла в незалежних лабораторіях.
Добровольно-принудительная вакцинация, судя по рассказам пациентов и врачей, в России негласно началась. Об этом говорят люди, которые пришли в прививочные кабинеты добровольно, но там вместо выбранной вакцины получили «ЭпиВакКорону». С вопросом «Что теперь делать?» они обратились в группу добровольцев — исследователей вакцины, а потом некоторые из них рассказали свои истории «Новой». Нам известны их имена, рассказы они подтвердили бумагами, многие готовы идти в суды, считая, что их здоровью мог быть нанесен ущерб. Поэтому мы не просто поговорили с ними, но и попросили юриста прокомментировать ситуацию. https://novayagazeta.ru/articles/2021/06/18/epivakafera
На фоне всплеска заболеваемости COVID-19 в ряде регионов, в том числе в Москве, Туле, Подмосковье, Кузбассе, Ленинградской, Сахалинской и Тверской областях, ввели обязательную вакцинацию для определенных категорий граждан. Так, в столице власти обязали вакцинировать первой дозой вакцины от коронавируса 60% сотрудников сфер общепита, торговли, ЖКХ и энергетики, а также работников салонов красоты, фитнес-клубов, транспорта, театров, музеев и МФЦ до 15 июля этого года.
В Ленинградской области предприятия общепита, образования, бытовых услуг должны до 1 сентября вакцинировать 80% сотрудников, иначе им запретят работать.
І все-таки вони чьокнуті)))))) Залякали своє населення чипізацією, а тепер гонять примусово на вакцинацію А нарід хоч і дурний, дурний, та виявляється, що не настільки ж))) Бо тут як не крути, а мова йде про здоров'я, а вони не знають що їм там будуть колоти от і не йдуть дружньою колоною у лікарні.
А ті, хто хоче кудись поїхати, то їм ця вакцина взагалі не потрібна, бо з нею жодна країна не пустить.
От тепер з'явилася ще одна корупційна схема. Будуть довідки про те, що вакциновані, купувати!
Ну що тут можна сказати? Все по-рахінські. Нічого дивного.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 3):
Навіть у Скабєєвої волосся дибки стали і око почало смикатися))
І таке буває))) Одна медіашльондра вразила іншу медіаповію
І кожен з них подумав: а там жи ж всі мої накопичення зберігаються)))) І всі резерви рахи у доларах)))
Шо вони там несуть
Це не люди, це щось геть незрозуміле.
Устал читать несусветные глупости от сторонних людей, касающиеся вопроса почему Наполеон не освободил крепостных в России во время своего несчастного...