Фігасссссє. Таке враження, що я слухав якийсь іноземний огляд, але точно не російський. Оце так здивували. А "Дождь" у них тільки на YouTube чи ще й по телебаченню транслюють? Хто-небудь знає? Бо я їх читаю, але ніколи не дивлюсь.
Якщо таке йде по телебаченню, то я, навіть і не знаю як це таке може бути у них.
Скажу чесно, що мені сподобалось. Я здивован. Приємно. Здивован ведучою. Вона адекватна. Несподівано. Принаймні, для мене.
О, ще! У мене два здивування)))) Я, наприклад, не знав, що Ніно Бурджанідзе їздила на переговори до путіна після 2008 року. Я так зрозумів, що за власною ініціативою. І щось вона так недвозначно сказала про війну 2008 року. Щось на кшталт, як наш Фокін про Крим. Дивно було це чути.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Для того чтобы состояться в России Ельцина, нужно было изображать из себя преданного молодого технократа и обучаться политическому искусству. Для того чтобы состояться в России Путина, достаточно просто угождать правителю и участвовать в его самых омерзительных намерениях - другого способа оставаться у власти и денег просто не существует, нужно быть лучшим учеником...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Народный артист РСФСР Михаил Боярский предложил ввести запрет на призыв артистов в армию.
Он отметил, что служба мешает творческому развитию, артисты должны начинать работу в сфере как можно раньше, передает радиостанция "Говорит Москва".
"Специалисты должны начинать работать, чем раньше, тем лучше. Не мешать ни балетным, ни драматическим артистам, это мешает профессии", - заявил артист.
На участке Пограничного управления ФСБ России по Белгородской и Воронежской областям 4 декабря текущего года пограничным нарядом пресечена попытка нарушения границы из Украины в Российскую Федерацию тремя вооруженными неизвестными. При попытке задержания нарушители оказали вооруженное сопротивление. В результате ответного огня один из них получил ранения, несовместимые с жизнью, двое скрылись на территории Украины. Проводятся оперативно-следственные действия.
Я так выразился,что казачки.Но считаю,что люди с фронта,с не подконтрольной территории.А то,что далековато-то не проблема.Я от Азовского моря и до рубежей белгородской области проберусь не замеченным,если будет надобность.А людишки хотят жить, бегут.А там таким,как они сложней перейти границу.Расчет верный,но осечка.Расслабились.
Українські прикордонники не чули ніяких пострілів на кордоні, про які заявляла ФСБ РФ
Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко заявив, що підрозділи ДПСУ не фіксували жодних пострілів поряд кордону з Росією, проте додатково перевіряють ділянку місцевості, де за твердженням російської сторони сталася стрілянина.
Про це він повідомив УНІАН, коментуючи заяву ФСБ РФ про нібито перестрілку на кордоні з Україною в районі Бєлгородської та Воронезької областей, яка сталася 4 грудня.
«З появою у ЗМІ повідомлень з посиланням на прикордонну службу ФСБ РФ про подію, яка начебто мала місце на кордоні з Україною, ми негайно почали перевірку. Водночас близько 11:00 надійшло офіційне повідомлення від суміжної сторони про те, що начебто подія мала місце на кордоні з Україною, і вони зазначають, що це відбулось близько опівночі за московським часом», - сказав речник ДПСУ.
Демченко зазначив, що прикордонні наряди Держприкордонслужби не фіксували жодних пострілів біля кордону з Росією.
Крім того, за його словами, російська сторона до цього не інформувала українську сторону про жодні нестандартні ситуації на спільній ділянці кордону.
«На даний час додатково перевіряється всі ділянки місцевості, в тому числі той напрямок, про який говорить російська сторона», - наголосив Демченко.
Також, додав він, щодо цього співробітники ДПСУ поінформували взаємодіючі органи. «Скоріше за все, сьогодні відбудеться прикордонно-представницька зустріч для того, щоб росіяни могли повідомити всі обставини, про які вони зазначали у листі», - підсумував речник ДПСУ.