Гоша писал(а): ↑03 фев 2020, 06:11
Прочел.Волосы зашевелились от ужаса. А может это брихня?
На жаль ні. Не брехня

Там так насправді. В них, дійсно, фейкове вЯличие. Да, є ті, хто зміг заробити. Вони так громко про це кажуть, що здається враження, що так по всій країні. Але ж це не так. По всій країні саме так, як тут описано.
Колись, ще в кінці 80-х мене і мою сестру занесло у Калінінську (тоді вона ще так називалась) область. Мало того, що ми взагалі не могли там їсти)))) Да, то не їда, то щось таке, що ми ніде ніколи подібного не бачили, ну, то, таке. Ми, українці і з їхнього г" зуміли зробити собі цукерки

Але я не про їду. Нас вразило все, що ми бачили. В С Е. Це все було таке убоге, що ми нічого не розуміли де ми. І це ж було тоді, коли ми всі ще були однією країною, і ніхто не розділяв на українців чи росіянців. Ми там не витримали довго і поїхали до Москви. Ну, то вже була інша річ і інші враження.
Так до чого це я? А до того, що десь у 2014-2015 роках я натрапив на фільм Собчак і ще когось там типа режисерів. Якщо не помиляюсь, то його назва "Путешествие из Петербурга в Москву". І там в одній із серій вони приїхали в те містечко, про яке я зараз згадую, де ми були ще у 1988-1989 роках. Я дивився і в мене рот не закривався. Там НІЧОГО не змінилося з тих пір. Я був у шоці. А в цей час мою країну захоплював руцький мир. Це був ще більший шок.
До речі, я кажу про Вишній Волочок. І це не Сибір, як у статті. Але описанню я вірю, бо я це бачив. Більш того, бачив 30 років тому, і я так зрозумів, що там все так і залишилось