Президент Зеленский
-
- Полковник
Президент Зеленский
Во главе нашего главного спонсора скоро окончательно станет местный "Орбан".. со всем проистекающим и вытекающим.. это - факт!!
От Зеленского на внешнем поле уже не зависит ровным счётом ничего!! Что бы он там не ляпал..
За всё благодарите американский народ и их выбор.. а также ебанатов-демократов с дементным дедом во главе, которые позволили всему этому случиться..
От Зеленского на внешнем поле уже не зависит ровным счётом ничего!! Что бы он там не ляпал..
За всё благодарите американский народ и их выбор.. а также ебанатов-демократов с дементным дедом во главе, которые позволили всему этому случиться..
- Рейтинг: 8.33%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Lis1980, Ні. Так не думаю.
І мова не про Трампа чи Байдена.
Просто є речі, які неможливо виконати. Людина, тобто Зеленський, заграє з народом, а конкретно з електоратом. Він знає, що запрошення від Байдена бути не може, взагалі не може. І через те, що Байден вже майже ні на що не впливає, і через те, що починаються різдвяні свята, канікули і не до серйозної роботи всім. А ця людина, яка бреше завжди, роблячи свідомо таку заяву, потім скаже своєму електорату окремо і всім нам разом узятим: "От бачите, я просив, а вони відмовили". Тупа, примітивна технологія.
П.С.
У мене вже немає сумнівів, що Зеленський і його команда ретельно працюють, щоб України не було, як держави. Вони все для цього роблять. Якщо раніше я вагався, між тим, їхні помилки від незнання, чи це не помилки, а свідома робота, то я вже не вагаюся. Все, що вони роблять, все веде до того, щоб зробити з нашої країни fail state.
Єдине, що втішає, так це те, що вони не дуже розумні, м'яко кажучи, і у них нічого не вийде.
І мова не про Трампа чи Байдена.
Просто є речі, які неможливо виконати. Людина, тобто Зеленський, заграє з народом, а конкретно з електоратом. Він знає, що запрошення від Байдена бути не може, взагалі не може. І через те, що Байден вже майже ні на що не впливає, і через те, що починаються різдвяні свята, канікули і не до серйозної роботи всім. А ця людина, яка бреше завжди, роблячи свідомо таку заяву, потім скаже своєму електорату окремо і всім нам разом узятим: "От бачите, я просив, а вони відмовили". Тупа, примітивна технологія.
П.С.
У мене вже немає сумнівів, що Зеленський і його команда ретельно працюють, щоб України не було, як держави. Вони все для цього роблять. Якщо раніше я вагався, між тим, їхні помилки від незнання, чи це не помилки, а свідома робота, то я вже не вагаюся. Все, що вони роблять, все веде до того, щоб зробити з нашої країни fail state.
Єдине, що втішає, так це те, що вони не дуже розумні, м'яко кажучи, і у них нічого не вийде.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Бред. Извините..Warisdeath писал(а):У мене вже немає сумнівів, що Зеленський і його команда ретельно працюють, щоб України не було, як держави.
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Lis1980, Ви вище маячню написали.
Соромно.
А про дії нашої влади наведіть хоч якийсь факт, щоб переконати мене, що я неправий.
Соромно.
А про дії нашої влади наведіть хоч якийсь факт, щоб переконати мене, що я неправий.
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- Bikini
-
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Вы путаете мягкое с квадратным.. ;)
Есть неумение, самомнение, идиотизм, неправильные решения и прочее.. а наш туповат был и есть.. или для вас это новость??
Вы хотите, чтобы жадные дураки делали умные вещи?? Так не бывает!! Но это не значит, что за этим всем стоит злой умысел..
«Полагая причиной ошибки не зломыслие, но худоумие ваше…» (с) Станислав Лем.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity (с)
Есть неумение, самомнение, идиотизм, неправильные решения и прочее.. а наш туповат был и есть.. или для вас это новость??
Вы хотите, чтобы жадные дураки делали умные вещи?? Так не бывает!! Но это не значит, что за этим всем стоит злой умысел..
«Полагая причиной ошибки не зломыслие, но худоумие ваше…» (с) Станислав Лем.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity (с)
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Или Павлов, Язов, Крючков и прочая гоп-компания хотели гибели СССР?? Да наоборот!! Но.... Идиотизм в организации и реализации - и хлоп!! СССРа нет..
Так чаще в истории бывает, чем рептилоиды творят злозадуманное.. ))))
Так чаще в истории бывает, чем рептилоиды творят злозадуманное.. ))))
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Он сам хоть понял, что пизданул?? ))))))
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
- Рейтинг: 16.67%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Lis1980, Мабуть ні.
Принаймні, це той випадок, коли хочеться, щоб він насправді не зрозумів, що він ляпнув.
Принаймні, це той випадок, коли хочеться, щоб він насправді не зрозумів, що він ляпнув.
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Ветеран ЗСУ Симороз Олег про новорічне чудо Зеленського: "У мене просто немає слів… як можна так піаритись на протезуванні. Знаю особисто цього військового про якого говорить Президент Зеленський. Забув він дещо уточнити. Наприклад те, що він як і я був вимушений збирати кошти собі на нормальні протези, бо у нас складна парна висока ампутація і по державній програмі ми не отримали функціональних протезів. І в Сполучених Штатах ми були по тій само причині, бо в Україні не було можливості отримати якісне протезування по державній програмі. А цього військового ще й клеймили в Україні, що він ніколи не стане на протези через дуже високу ампутацію, а він стиснув зуби й робив все, щоб довести протилежне і навіть, коли в Штатах відкривались рани він все одно не здавався, тому те, що він ходить, це його характер.
Пане Президенте, ми передали через ваш Офіс нашу офіційну позицію щодо провалу державної програми протезування та прохання прийняти кадрові рішення в Міністерстві соціальної політики. Мільярд невикористаних бюджетних гривень за 2024 рік міністеркою Жолнович, в той час, як ми збирали собі на протези. От на це краще дайте відповідь!
Розповідати, що хтось почав ходити через твій візит, це просто цинізм. Так, саме цинізм! Бо за цією ходою характер військового, робота хірургів, протезистів та фізичних терапевтів. Бо за такою логікою я, мабуть, теж ходжу через незваний візит голови партії пана Зеленського до мене в палату у військовому госпіталі"
Пане Президенте, ми передали через ваш Офіс нашу офіційну позицію щодо провалу державної програми протезування та прохання прийняти кадрові рішення в Міністерстві соціальної політики. Мільярд невикористаних бюджетних гривень за 2024 рік міністеркою Жолнович, в той час, як ми збирали собі на протези. От на це краще дайте відповідь!
Розповідати, що хтось почав ходити через твій візит, це просто цинізм. Так, саме цинізм! Бо за цією ходою характер військового, робота хірургів, протезистів та фізичних терапевтів. Бо за такою логікою я, мабуть, теж ходжу через незваний візит голови партії пана Зеленського до мене в палату у військовому госпіталі"
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Найкраще в цьому трешаку це обличчя Олени
П.С.
Подивився цей уривок і мені здається, що це не заготовка. Це він під час інтерв'ю вже сам вирішив додати від себе.
Принаймні, я так побачив. Правда, зізнаюся, що само інтрев'ю яне дивився, тому не знаю як він поводився на протязі всієї розмови.
П.С.
Подивився цей уривок і мені здається, що це не заготовка. Це він під час інтерв'ю вже сам вирішив додати від себе.
Принаймні, я так побачив. Правда, зізнаюся, що само інтрев'ю яне дивився, тому не знаю як він поводився на протязі всієї розмови.
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Мне кажется, он дома в семейном кругу ей и не такое рассказывает.. ;) ей привычно....Warisdeath писал(а):Найкраще в цьому трешаку це обличчя Олени
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
- Bikini
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Ну что, наш Цицерон наговорил??..
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Президент Зеленский
Мне очень стыдно, что это президент Украины..
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Lis1980, Оххх, я цей іспанський сором несу на собі шостий рік. І нікуди від нього дітися.
Є ще одна моя біль.
У мене особисто є знайомі, яким досі подобається Зеленський. Принаймні, вони до нього дуже лояльно ставляться і виправдовують всі його факапи. І це, на мій превеликий жаль, не одна людина з мого оточення. Більше того, це Київ, це Одеса.
Є ще одна моя біль.
У мене особисто є знайомі, яким досі подобається Зеленський. Принаймні, вони до нього дуже лояльно ставляться і виправдовують всі його факапи. І це, на мій превеликий жаль, не одна людина з мого оточення. Більше того, це Київ, це Одеса.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
О, а ось і відео є, де він різке словце вживає.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Зеленский
Який сором
Скрыть ссылки на пост |