Понял! Я тоже пользуюсь этим сервисом, но скачиваю видео как файл... потом на ютюб заливаю, радикал и т.д... а вы берете только ссылку. Хорошо, что объяснили... буду знать. Действительно, зачем качать, загружать, когда это получается прямая ссылка на один из доменов твиттера twimg.com.
Я інколи так теж роблю. Точніше робив. Але коли відео з президентом, або інші, які стосуються чітко українських подій, українських політиків, я ніколи на радікал не заганяю. Не хочу. А тепер тільки так, як описав у попередньому пості. Зараз стало набагато легше. Ще не так давно я ще й картинку скринів, щоб заставка була. Це для того, щоб все було красиво)))) А зараз і цього вже не треба. Не знаю, чи то модератори тут у нас щось зробили, чи гугл, але тепер не треба. Так це ж краса! Кілька тискань і все, вуа-ля
Так завершуємо, або переходимо в відповідну гілку, а то за оффтоп зараз отримаємо жовті картки
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних містах. Я - не помічник ворогу.