Корея, но только Южная...
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Все. Відміна

- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- Bikini
- Рейтинг: 8.33%
-
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Да всегда так было.. мы просто раньше не обращали внимание..Warisdeath писал(а): Я ж не про конкретну країну, а взагалі про планету. Палає скрізь. Я про це!
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
- Warisdeath • Bikini
- Рейтинг: 16.67%
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
- За это сообщение автора Bikini поблагодарил:
- Warisdeath
-
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Bikini, Та я би сказав, що ми на сцені. На головній сцені. А всі інші на додатковій сцені, інколи заходять за куліси, інколи виходять, хтось залишається.
- За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
- Bikini
-
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Навпаки.Warisdeath писал(а): ↑03 дек 2024, 23:07Я ж не про конкретну країну, а взагалі про планету. Палає скрізь. Я про це!
Зараз один з самих спокійних та благополучних періодів в історії людства. Якщо розглядати як це береться найбільш типово з кроком в «покоління» (20 років).
- За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
- Warisdeath
-
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
- За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
- Warisdeath
-
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
В Сеулі південнокорейські слідчі після багатогодинного протистояння з охороною відстороненого парламентом від влади президента країни Юн Сок Йоля відмовилися від плану його арешту.
Резиденція президента була оточена тисячами його прихильників. В будинок слідчих не пустила охорона Йоля. Команда слідчих - достатньо велика, судячи з відео - поїхала ні з чим під вигуки натовпу “Ми перемогли”.
Ордер на арешт дійсний до 6 січня. Бюро розслідування корупції вирішує, як діяти в цій ситуації.
Резиденція президента була оточена тисячами його прихильників. В будинок слідчих не пустила охорона Йоля. Команда слідчих - достатньо велика, судячи з відео - поїхала ні з чим під вигуки натовпу “Ми перемогли”.
Ордер на арешт дійсний до 6 січня. Бюро розслідування корупції вирішує, як діяти в цій ситуації.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Президент Південної Кореї вийшов на свободу
Юн Сук Йоль, якому оголосили імпічмент, був звільнений з-під варти після рішення суду.
У заяві, поширеній його адвокатами, Юн сказав, що він «цінує мужність і рішення Центрального окружного суду Сеула виправити незаконність», очевидно посилаючись на судові суперечки щодо його арешту. Юн Сук Йоль також сказав, що дякує своїм прихильникам і попросив тих, хто голодує проти його імпічменту, припинити голодування.
Він привітав своїх прихильників, які зібралися біля ізолятора, та вирушив до своєї резиденції в Сеулі.
Тепер, конституційний суд має вирішити, чи остаточно усунути його з посади або поновити повноваження. Конституційний суд обговорював, чи офіційно звільнити Юна чи поновити його. Якщо суд підтримає його імпічмент, протягом двох місяців будуть проведені національні вибори для визначення його наступника.
Юн Сук Йоль, якому оголосили імпічмент, був звільнений з-під варти після рішення суду.
У заяві, поширеній його адвокатами, Юн сказав, що він «цінує мужність і рішення Центрального окружного суду Сеула виправити незаконність», очевидно посилаючись на судові суперечки щодо його арешту. Юн Сук Йоль також сказав, що дякує своїм прихильникам і попросив тих, хто голодує проти його імпічменту, припинити голодування.
Він привітав своїх прихильників, які зібралися біля ізолятора, та вирушив до своєї резиденції в Сеулі.
Тепер, конституційний суд має вирішити, чи остаточно усунути його з посади або поновити повноваження. Конституційний суд обговорював, чи офіційно звільнити Юна чи поновити його. Якщо суд підтримає його імпічмент, протягом двох місяців будуть проведені національні вибори для визначення його наступника.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Младший лейтенант
- За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
- Warisdeath
-