Українські військові апробували Bayraktar TB2 та «Джавеліни» на масштабних тактичних навчаннях з бойовою стрільбою
На полігоні 235-го міжвидового центру підготовки військових частин і підрозділів «Широкий лан» тривають інструкторсько-методичні заняття з керівним складом військових частин, з’єднань та органів військового управління щодо порядку застосування військ (сил) в операціях, їхньої підтримки та всебічного забезпечення. https://armyinform.com.ua/2020/11/ukray ... strilboyu/
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних містах. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних містах. Я - не помічник ворогу.
24.02.2021
Стратегічні командно-штабні навчання “Об’єднані зусилля - 2021” за масштабом, представництвом та сценарієм перевершать минулорічні. Запрошення взяти участь у них вже надіслано 16 країнам-партнерам.
«Дійсно, у поточному році під керівництвом Головнокомандувача Збройних Сил України з Командуванням об’єднаних сил Збройних Сил України буде проведено вже традиційне стратегічне командно-штабне навчання “Об’єднані зусилля – 2021”. Військові маневри, що заплановані на початок вересня поточного року, відбуватимуться на всіх військових полігонах, а також у акваторіях Чорного й Азовського морів. Але за масштабом, представництвом та сценарієм навчання “Об’єднані зусилля – 2021” переважатимуть тогорічні», - сказав Наєв.
Український середньовисотний ударний безпілотний літальний апарат Bayraktar TB2, учора 9 квітня 2021 року уперше працював на Сході України.
Ударний дрон пролетів з південної частини України через Херсонську, Запорізьку, Дніпропетровську та Харківську областями. Після чого по зворотному маршруту повернувся до точки зльоту.
Завдання польоту українського ударного дрону, яке ставилось його операторам 9 квітня 2021 року, не відоме.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):