Доброго дня.
Допоможіть оприділити модель цього коротиша !. Велика ймовірність що це обріз.
Хочу оприділити, лише для того щоб зробити з него правильний макет.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 5):
Доброго, обрез, при условии что Вы правильно определили! https://topwar.ru/103506-vintovka-marti ... delie.html
Разновидности отличаются мерять надо калибр и патронник, клейма и тд..... 450 Martini-Henry
Фото добавте плиз, уже завтра по светлому, мушку могли очень грамотно и правильно подвинуть, а вещь зачётная,
Последний раз редактировалось Рост76 05 май 2018, 22:58, всего редактировалось 1 раз.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 5):
Разновидности отличаются мерять надо калибр и патронник, клейма и тд.....
450 Martini-Henry
Фото добавте плиз, уже завтра по светлому, целик могли очень грамотно и правильно подвинуть, а вещь зачётная,
На жаль патроннік до того як відкрию затвор, заміряти не зможу. Люфу з торця, без проблем. Фото звісно перероблю. Була надія що модель хтось зможе оприділити по довжині люфи та загальному вигляді. Механізм дійсно цікавий, я такого ще не розбирав.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 4):
663, где предмет найден? Не в кулацком ли дворе прикопанным?
Це не моя особиста знахідка, але вже належить мені.
Хотів з него зробити кавалерійський карабін, дуже він мені подобається. Але перед тим як щось міняти, потрібно розібратися чи не зіпсую я правельну модель, можливо і не часту !. Не варто спішити, так думаю. Розберуся та до діла.
663, доброї судячи з фото ковалеріста можливо все, но вводить в оману довжина і дуже сильно, 450! А шашка поруч, теж на 293 за надто коротка. Записати на то що всі шашки зломали і карабіни обрізали теж бред, на фото карабіна мушка за 10-15 мм від дульного зріза!
Самі розумієте, кільце добро що є на визначення не впливає, може хтось ще допоможе хто тримав схоже в руках.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 4):
663, доброї судячи з фото ковалеріста можливо все, но вводить в оману довжина і дуже сильно, 450! А шашка поруч, теж на 293 за надто коротка. Записати на то що всі шашки зломали і карабіни обрізали теж бред, на фото карабіна мушка за 10-15 мм від дульного зріза!
Самі розумієте, кільце добро що є на визначення не впливає, може хтось ще допоможе хто тримав схоже в руках.
Я в тому розуміні що люфу доварити та переробити мушку. З обвісом розберусь за пару вечорів.
В даний момент головне оприділити що це за механізм. Якщо переробка то під болгарку та зварку без сумлінь.
Доброї ночі, з болгаркою не спішить, відразати не пришити, з мукою згоден можно погратися, як каже мій начальник та і сам інколи коли документ трапляється до рук і всі бігають підписуйтесь швидко, хай трошкі полежить, їсти не просить. Пару днів ролі не зіграє, за цей час приїде на думку ,,здравая мисль,,.
За это сообщение автора Рост76 поблагодарили (всего 4):
Щоб все ж оприділити модель, ще покопався в мережі. Знайшов схожість по прицільному пристрої. Це відсутність самої прицьільної планки, тобіш фіксована дальність прицілювання. Поки що такий варіант знайшовся на поліцейських моделях. Но сама люфа ще коротша ніж у поліцейського варіанту, такою люфою у поліції хіба що у скроню в притул стріляти.
Одне радує, це те що приціл рідний. Але модель поки що загадка . Та і для кого таку коротку люфу могли робити ?.
За это сообщение автора 663 поблагодарили (всего 2):
Вітаю шановних джентльменів. Звертаюсь до Вас за допомогою в придбанні наступних монет совітської дореформи.
Наголошую на тому, що в ідеальному і як...