А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 09 апр 2025, 03:41

Ну, по-перше цифри, які озвучує Трамп, треба ділити на два, а інколи і на три. А по-друге, так сміливо розповсюджувати інформацію, що це дійсно бюджетне фінансування, то треба чітко знати, що це насправді бюджетне фінансування. Бо про це теж сказав Трамп. Може це такі самі правдиві цифри, як і 350 млрд для України? Так що поспішати повторювати слова Трампа, все ж таки не треба. А треба спочатку перевірити чи так воно є?

От про антисемітизм і лівацтво Гарварду - це правда. Це весь світ почув і побачив.

Все інше треба дізнатися що це за бюджет і з чого він складається, і хто є джерелом цих коштів.

Трамп багато вже цифр назвав. А в результаті майже всі вони були неправдиві. У нього і тисячі в оточенні під Курськом були, яких вони разом з путіним врятували. До речі, а його не цікавить де всі ці врятовані ним люди? І мільйони загиблих, і мільярди копалин і багато чого ще. Так що почекаємо робити якісь висновки з цієї новини.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 14 апр 2025, 08:52

Warisdeath, Это всего лишь сумочки. А возможно ли тогда производство Айфонов или завод TSMC по производству передовых микросхем? Похоже что не станет Америка снова великой. Вся надежда их как всегда на армию флот и ВВС - а больше ничего и нету.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
Warisdeathdnepr7
Рейтинг: 16.67%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 19 апр 2025, 02:19

CBP каже, що останні мита принесли 500 мільйонів доларів, що значно нижче оцінки Трампа
Трамп неодноразово заявляв, що Сполучені Штати отримують 2 мільярди доларів на день від мит, включаючи доходи, безпосередньо отримані від його так званих взаємних мит.

Митна та прикордонна служба США, схоже, суперечить коментарям президента Дональда Трампа щодо щоденного доходу, отриманого від його останнього списку мит.

У заяві агентства для CNBC у понеділок сказано: «З 5 квітня CBP зібрала понад 500 мільйонів доларів за новими взаємними тарифами, сприяючи більш ніж 21 мільярду доларів загального доходу від тарифів від 15 президентських торговельних заходів, реалізованих з 20 січня 2025 року».

Оновлення з’явилося після того, як 10-годинний збій у фінансовій системі не дозволив американським імпортерам ввести код, який би звільнив вантажі, які вже були на воді, від оподаткування вищими митами.

«Навіть під час короткого збою середній потік доходу CBP у розмірі 250 мільйонів доларів на день залишався безперебійним», — йдеться у заяві CBP.

Трамп неодноразово заявляв, що Сполучені Штати отримують 2 мільярди доларів на день від мит, включаючи доходи, безпосередньо отримані від його так званих «взаємних» мит.

Останні дані, оприлюднені в понеділок Міністерством фінансів, показують, що щоденний звіт департаменту про загальні депозити, перераховані в розділі «Митні та деякі акцизні податки», становить 305 мільйонів доларів. Усі тарифи стягуються митницею США в пункті в’їзду.

https://www.nbcnews.com/business/econom ... rcna201612
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
dnepr7
Рейтинг: 8.33%

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 19 апр 2025, 04:08

(С)
Борг

На початку 2000-х років мені довелося бути присутнім на одній із зустрічей у Міністерстві фінансів США та у відомстві Treasury. Темою обговорення було на перший погляд абстрактне, але стратегічно важливе питання: що станеться, якщо інвестори — як іноземні, так і внутрішні — раптово припинять купувати американські облігації? На той момент ситуація виглядала досить стабільною — у бюджеті США спостерігався приплив доходів, а дефіцит було зведено до нуля. Однак навіть за умов видимого благополуччя ми намагалися прорахувати потенційні ризики та наслідки такого розвитку подій.

Основний посил, який тоді пролунaв, полягав у наступному: у разі різкого падіння попиту на казначейські зобов’язання США — з політичних, економічних чи інших причин — уряд буде змушений викуповувати ці папери за рахунок емісії долара. Тобто Федеральна резервна система почне друкувати гроші для підтримки ліквідності та стабілізації ринку Treasuries. На той момент це здавалося швидше теоретичним сценарієм, ніж реальною загрозою, але сам факт його обговорення свідчив про усвідомлення вразливостей навіть у, здавалося б, стійкій системі.

З цієї точки зору стає особливо важливим розглядати потенційні дії найбільших власників американських облігацій. Наприклад, якщо припустити, що Міністерство фінансів Китаю та уряд КНР ухвалять рішення про частковий продаж свого пакета Treasuries, а слідом за ними подібні дії зробить і Японія, наслідки можуть бути відчутними. Сьогодні сукупний обсяг американських казначейських паперів, які належать Китаю та Японії, становить близько 1,7 трлн доларів. Це приблизно 12–13% від загального державного боргу США, який перевищує 34 трлн доларів. Масовий розпродаж такого обсягу міг би викликати зростання прибутковості, дестабілізацію ринку та необхідність втручання ФРС із викупом через емісію.

І тут постає питання оцінки — наскільки ця сума є критичною чи некритичною для світової фінансової системи. На перший погляд, 1,7 трлн доларів — це колосальна сума. Вона перевищує річний ВВП більшості країн світу. Проте якщо порівняти її з обсягами емісії, які проводилися під час пандемії COVID-19, картина виглядає інакше. Тоді Сполучені Штати випустили близько 5 трлн доларів у рамках антикризових програм, таких як CARES Act, пакет допомоги наприкінці 2020 року та American Rescue Plan. На цьому тлі 1,7 трлн виглядає вже не такою винятковою величиною, особливо з огляду на масштаби сучасної доларової економіки.

Що ж буде відбуватися, якщо Федеральна резервна система почне емісію і викуп частини цих паперів? Фактично ці кошти опиняться за кордоном — у розпорядженні урядів Китаю та Японії. І виникає запитання: що далі їм із цими грошима робити?

Формально ми побачимо, що Банк Китаю та Банк Японії отримають на свої рахунки 1,7 трлн доларів додаткової грошової емісії. Один із найочевидніших варіантів дій — конвертація частини цих коштів у золото як універсальний засіб збереження вартості та диверсифікації резервів.

Однак такий крок неминуче викличе зростання попиту на золото на глобальному ринку. За поточної ціни близько 3 300 доларів за тройську унцію, загальна ринкова капіталізація всього видобутого в історії золота становить приблизно 15 трлн доларів. Навіть незначне переорієнтування резервів на золото створить ціновий тиск, і цілком можливо, що ціна перевищить 5 000 доларів за унцію або навіть більше.

Варто зазначити, що під час пандемії США здійснили рекордні обсяги емісії казначейських зобов’язань для підтримки економіки. У 2020 році обсяг випуску Treasuries склав приблизно 3,7 трлн доларів, а ФРС збільшила свої активи на близько 3 трлн доларів у межах програми викупу облігацій. Цей рекордний обсяг емісії, попри масштаб, не спричинив таких серйозних інфляційних наслідків, як передбачалося, і дозволив стабілізувати економіку. Порівнюючи ці дані з можливою емісією в розмірі 1,7 трлн доларів, можна зробити висновок, що попри великий обсяг, такий крок не має викликати суттєвої інфляції, якщо буде грамотно збалансований.

Ще одне важливе питання: чи буде це вигідно Китаю та Японії? Скоріше за все — ні. Якщо ці країни почнуть позбуватися доларових активів, це призведе до зміцнення юаня та єни, що, у свою чергу, знизить конкурентоспроможність їхнього експорту. Це спричинить падіння попиту на товари з цих країн та зміну торговельного балансу, що ставить під загрозу їхні економічні інтереси. У такій ситуації, найімовірніше, США застосують м’якші заходи до Японії, яка залишається стратегічним партнером у глобальній економіці.

І, нарешті, що ж справді робитиме Treasury США в подібному сценарії — сказати складно. Адже дійсно, політика Джерома Пауелла під час пандемії COVID-19 була, м’яко кажучи, неадекватною. Початкове запізнення з реагуванням на кризу, а згодом — надмірно різке підвищення ставок, коли момент для цього вже було втрачено, — усе це призвело до різкої реакції ринків. Обвал фондових індексів та подальша монетарна нестабільність були результатом саме дій ФРС, а не зовнішніх обставин. Це викликає серйозні сумніви щодо здатності Пауелла та його команди ефективно вирішувати глобальні виклики та координуватися з Міністерством фінансів у кризових умовах.

Виходячи з цього, цілком логічно вважати, що політика Treasury щодо викупу частини боргу на власний баланс могла б мати позитивніший ефект, ніж вважається, і не призвела б до серйозної інфляції. Такий крок дозволив би стабілізувати показник боргу США, тим більше що головними покупцями облігацій залишаються громадяни Сполучених Штатів. Це дає змогу підтримувати нормальні ринкові умови без зайвого тиску на інфляцію та валютні курси.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарили (всего 2):
dnepr7Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 19 апр 2025, 11:43

Не помню писал или нет .

Сериал который я так и не осилил досмотреть .
Новобранец с Нейтаном Филлионом в главной роли.

Добро пожаловать в мир черного расизма ,сексизма феминисткого презрения к мужчинам

Презрения и людям старше сорока и мир стукачества террора и презрения к новичкам .
Вроде полиция не армия .тем более что у них даже единого министерства нет .
А там целых семь сезонов .
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 19 апр 2025, 11:49

dnepr7, я так думаю что они договорятся с Китаем .
Пример компания Тему.
Которую у нас почему то клеймят позором купил там за 200 гривен сумку и рюкзак .
Так вот компания китайская а штаб квартира в США ..
Все очень сильно завязано.
Как бы ни брыкались антиглобалисты ,а все равно мы медленно идём к миру без границ .
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 20 апр 2025, 04:31

( с)
Шото явно іде не так. Штуки, призначені для глумління над бородатими мужиками з калашніковими над горами Афганістану, не працюють проти китайсько-іранської зброї. А бетонобійні бонби і ракети не можуть роздовбати тонелі в товщах йеменських гір. А ще на бункер Хуйла зазіхають. Трампуша взідусіль прямо соснув...
164057 - А что там у пиндосов?
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 22 апр 2025, 00:42

Міністра внутрішньої безпеки США пограбували

CNN — Міністр внутрішньої безпеки Крісті Ноем стала жертвою злодія під час вечері в ресторані у центрі Вашингтона, округ Колумбія, у неділю ввечері.

Як повідомило джерело в правоохоронних органах, Секретна служба, яка забезпечує безпеку Ноем, переглянула записи камер спостереження в ресторані Capital Burger і побачила, як невідомий білий чоловік у медичній масці вкрав її сумку та покинув ресторан.
Злодій втік із водійськими правами Ноем, ліками, ключами від квартири, паспортом, пропуском DHS, косметичкою, чистими чеками та близько 3000 доларів готівкою.

«Вся її сім’я була в місті, включаючи дітей та онуків, — вона пригощала сім’ю вечерею, дарила великодні подарунки», — сказав представник DHS.

Під час великоднього заходу в Білому домі, Ноем підтвердила журналістам, що її сумку вкрали, а розслідування ще триває.

https://edition.cnn.com/2025/04/21/poli ... index.html

П.С.
Ще раз.
Міністр. Внутрішня безпека. Пограбували. :rolleyes:
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарили (всего 2):
dnepr7Александр Перижняк

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 22 апр 2025, 02:20

Обікрали а не пограбували.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарили (всего 2):
Warisdeathdnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 02 май 2025, 22:14

Изображение
Рада директорів Tesla шукає заміну Ілону Маску на тлі різкого падіння прибутків та акцій його найбільшої кампанії - пише WSJ.

Однією з причин невдоволення Ради директорів стала постійна відсутність Маска, який велику кількість часу проводить у Вашингтоні.

Члени правління звернулися до кількох фірм із підбору керівників, аби домовитися про розробку офіційної процедури пошуку наступного генерального директора Tesla.

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 май 2025, 01:31

Це не фотошоп. Це офіційна сторінка Білого Дому

Изображение
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 19 май 2025, 04:10

(С)
В Конституции США нет ни слова о том, что народ должен принимать хоть какое-то участие в выборах президента. Там даже нет требования того, чтобы народ избирал коллегию выборщиков: по Конституции США законодательные собрания штатов могут назначать выборщиков любым удобным им образом.

Технически США очень легко превратить в страну, где назначение президента будет полностью внутриэлитным делом, в котором народ не будет участвовать вообще никак — как в общем-то изначально и мечтали некоторые отцы-основатели. Ни одна статья Конституции этому не мешает.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 19 май 2025, 08:28

164236 - А что там у пиндосов?
Єрмак якийсь.
Просто не світився на публіці як наш.
164237 - А что там у пиндосов?

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 19 май 2025, 16:50

Влад Бевх писал(а):Єрмак якийсь.
Камала.. или жена Байдена.. ;)

А вообще благодаря этому овощу и его демократической шайке лейке мы сейчас маемо шо маемо, т.е. Донни Трампа..

Все в мире имеет свою причину и свои последствия.. и ничто не появляется из ничего..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 20 май 2025, 04:22

Влад Бевх писал(а):
19 май 2025, 08:28
Изображение
Єрмак якийсь.
Изображение
Это секрет полишенеля. Всем управлял Энтони Блинкен

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 22 май 2025, 01:50

Американські ЗМІ обговорюють, як Держсекретар Марко Рубіо намагався відбиватися в Сенаті від натиску сенаторки від демократів Джин Шахін, яка вимагає рішучіше тиснути на Росію та постачати зброю Києву.

Шахін: "Скільки ще нам чекати, щоб стримати Путіна? Ви готові підтримати санкції сенатора Грема?"

Рубіо: ”Ми не можемо контролювати, що робить Конгрес, і ми повідомили про це росіянам. Я хочу відзначити важливу річ: усі санкції, введені за попередньої адміністрації, залишаються в силі. Тож ідея, ніби ми втратили важелі тиску, не вірна — у нас такі самі важелі, як і раніше".

Шахін: "Ми дійсно втратили важелі тиску — ми зняли з порядку денного вступ України до НАТО, ми відмовилися від зобов'язань щодо продовження допомоги українцям у вигляді обміну розвідданими та постачання військової техніки".

Рубіо: "Це продовжується. Була пауза на тиждень. Все це відновлено та триває".

Шахін: "Йдеться про розвіддані, але це не стосується постачання техніки та зброї".

Рубіо: "Вони, як і раніше, отримують зброю від США. І ми продовжуємо фінансувати те, що потрібно Україні, як ухвалив президент”.

Шахін: "А чи готові ви підтримати ще один додатковий пакет допомоги?"

Рубіо: Це вже інше питання. Це вирішую не я, а Білий дім, чи подавати запит до Конгресу на додаткове фінансування. На будь-які додаткові запити з боку України, а вони запитували, наприклад, системи ППО 'Patriot', ми відповідаємо, що, чесно кажучи, у нас їх самих не вистачає. Ми працюємо з іншими країнами, але жодна з цих країн не хоче розлучатися зі своїми системами ППО. Ми просто не встигаємо виробляти”.

Шахін: "Путін зараз просто тягне час. Він грає цим президентом, як на скрипці”.

Рубіо: "Я не згоден з цією аналогією про 'гру на скрипці', тому що правда така, що Путін не отримав жодної поступки".

Шахін: "Він отримав час. І чим більше часу він виграє без додаткового тиску, тим більша його вигода”.

Сенатор Ліндсі Грем дивлячись на це додав, що якщо найближчим часом не буде досягнуто прогресу, у Сенаті готові винести законопроект про санкції на голосування.
«Якщо наступні кілька днів будуть такими ж, як останні кілька місяців, тоді ви можете просто розраховувати на те, що ми рухатимемося далі, бо я вважаю, що наш обов'язок — спробувати допомогти світові покласти край цій війні», — сказав він. «Китайці спостерігають. Це генеральна репетиція щодо Тайваню. Те, як це закінчиться, я думаю, значною мірою визначить майбутнє Тайваню. І я хочу, щоб ця війна закінчилася так, щоб Сі подумав: «Ну, це не дуже добре склалося для Путіна»».

«Я не прагну принизити Росію, — продовжив Грем, — але я прагну переконатися, що війна закінчиться так, щоб не розпочалася нова війна. Афганістан був катастрофою. Якщо ми не зробимо цього правильно в Україні, і світ зрозуміє, що Путіну це зійшло з рук, це буде ще гірше. Це буде гірше, ніж Афганістан».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить