А что там у пиндосов?

Современная жизнь и новая история стран мира
Ответить

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
Александр Перижняк
Рейтинг: 8.33%
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старшина
Старшина

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 02 ноя 2024, 08:34

Я сначала думал что блек пипл или блек нейшн составляет очень большой процент от населения Штатов .
Но нет .
Точную цифру не помню примерно 15 может быть 19.
А шуму от них и белых либералов очень много
За это сообщение автора Александр Перижняк поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 02 ноя 2024, 21:34

Украинцы сразу все поняли.
«Я - не президент!
Я - Ваш приговор!»
162610 - А что там у пиндосов?

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 02 ноя 2024, 23:59

Через пару дней в Америке главный бой.. так что всё логично ))))

Запасаемся попкорном??..
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 03 ноя 2024, 00:14

Lis1980 писал(а):
02 ноя 2024, 23:59
Запасаемся попкорном??..
Та да, інтрига ще та!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 04 ноя 2024, 23:48

Lis1980 писал(а):
03 ноя 2024, 20:16

Нуууу, тут все-таки є маніпуляції. А ще це відверта агітація за одного з кандидатів. Не знаю, як до цього ставитися, все-таки Солонін висловлював свої особисті думки на своєму особистому каналі, але на мій погляд, це трохи некоректно. :hz:

А ось історія про Трампа, про "фашизм" і про Гарріс.

22 жовтня в NYT вийшло перше з трьох інтерв'ю з колишнім керівником адміністрації президента Трампа, генералом Келлі.

( Джон Келлі - колишній генерал морської піхоти, ексначальник штабу Дональда Трампа і ексміністр внутрішньої безпеки Сполучених Штатів. Келлі обіймав посаду голови штабу Трампа з липня 2017 року по січень 2019 року).

Він сказав, що, на його думку, Трамп відповідає визначенню фашиста, керував би як диктатор, якби йому дозволили, і не розуміє Конституції та концепції верховенства права.

У відповідь на запитання про те, чи вважає він пана Трампа фашистом, пан Келлі спочатку прочитав вголос визначення фашизму, яке знайшов в Інтернеті. «Ну, дивлячись на визначення фашизму: це ультраправа авторитарна, ультранаціоналістична політична ідеологія та рух, що характеризується диктаторським лідером, централізованою автократією, мілітаризмом, насильницьким придушенням опозиції, вірою в природну соціальну ієрархію», — сказав він.

Містер Келлі сказав, що це визначення точно описує пана Трампа.

«Тож, звичайно, з мого досвіду, саме такі речі, на його думку, спрацювали б краще з точки зору управління Америкою», – сказав пан Келлі.

Він також розповів, що Трамп сказав йому таку фразу: "Гітлер зробив кілька добрих речей". Колишній голова апарату Білого дому підкреслив, що може підтвердити попередні повідомлення про те, що Трамп неодноразово позитивно відгукувався про нацистського очільника.

"Колишній президент, безумовно ставиться до вкрай правих поглядів, він, безумовно, авторитарний, захоплюється людьми, які є диктаторами – він це казав. Тож він, безумовно, підпадає під загальне визначення фашиста", – вважає Келлі.

Далі Келлі сказав, що Трамп “ніколи не погоджувався з тим, що він не найвпливовіша людина у світі ‒ і під владою я маю на увазі здатність робити все, що забажаєш, коли забажаєш”.

Він зауважив, що відчував, що змушений висловитися через нещодавні заяви Трампа про те, що він використовуватиме військових проти своїх внутрішніх політичних опонентів. Келлі розповів, що Трамп одного разу сказав, що він хотів би поводитися як “німецькі генерали”, а потім уточнив, що йдеться про “генералів Гітлера”.

https://www.nytimes.com/2024/10/22/us/p ... acter.html

У книзі « Війна» Боба Вудворда генерал у відставці Марк Міллі називає Трампа «фашистом, за своєю сутністю».

23 жовтня Марк Еспер, колишній міністр оборони Трампа, сказав CNN, що «важко сказати, що він не відноситься» до категорії фашистів.

А тепер про слова Гарріс, про які розповідає Марк, що вона назвала Трампа фашистом.

30 жовтня Камала Гарріс виступала на Еліпсі.

"Еліпс" - це галявина біля Білого дому, звідки 6 січня 2021 року Дональд Трамп закликав своїх прихильників пройти маршем до Капітолію. І саме там Гарріс вирішили провести свій фінальний публічний виступ під час передвиборчої кампанії.

Пряма мова Гарріс:

«…Це також місце, яке підкреслює, наскільки явно ненормальними стали ці вибори.

Кандидат, який намагався скасувати останні вибори, як правило, не знаходився раніше за крок до перемоги на наступних, в той час, коли його майбутнє висить на волосині кримінального переслідування. Заключна промова кандидата-супротивника зазвичай не звучить на місці зародження повстання. І американським виборцям зазвичай не потрібно поясняти, що наступний президент не повинен використовувати виконавчу владу, щоб ув’язнити супротивників або навіть розгорнути проти них військових...

Ніколи раніше виборців так чітко й наполегливо не попереджали , що певний кандидат буде правити як «фашист» чи «диктатор», як це зробили останніми днями деякі з колишніх помічників Трампа. Ніколи раніше цей самий кандидат не витрачав останні тижні своєї президентської кампанії на висловлювання погроз на адресу своїх опонентів. І точно не було такого, що б в останні дні передвиборчої кампанії кандидат заперечував твердження про те, що він схвально говорив про Гітлера».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 05 ноя 2024, 00:13

У районі Білого дому, Капітолію та резиденції віце-президента Камали Гарріс у Вашингтоні з’явилися нові загородження на випадок можливих заворушень у найближчі дні на тлі виборів. Про це повідомило видання The Washington Post.

Служба безпеки звела металеві паркани навколо комплексу Білого дому та Міністерства фінансів, а також прилеглих частин площі Лафаєт, Військово-морської обсерваторії та будинку Харріс в окрузі Колумбія. У районі Капітолію також встановлені тимчасові бар’єри.

Також є плани щодо заходів безпеки за межами конференц-центру в Вест-Палм-Біч у Флориді, де колишній президент Трамп проводитиме захід у ніч виборів.

Харріс проведе ніч виборів в університеті Говарда у Вашингтоні. Департамент поліції Вашингтона повідомив у неділю, що там будуть перекриті вулиці, не буде зон для паркування та транзитних об’їздів у прилеглих районах.

Офіційні особи заявили, що поки немає жодних загроз для Вашингтона напередодні виборів. Але місцеві жителі готуються до потенційних заворушень незадоволених результатами, а огорожі та фанера на вікнах нагадують про президентські вибори 2020 року та напад на Капітолій 6 січня.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 05 ноя 2024, 00:46

Lis1980 писал(а):
28 окт 2024, 19:57
Точнее - всеядные.. Но человекоподобные оказались самым эффективными хищниками за всю историю Земли.. все эти саблезубые кошки, гигантские нелетающие хищные птицы.. сотни видов хищников исчезли с лица планеты, а человек остался!!
Изображение
На фото прям клыки травоядного.. ;)
Посмотри на себя в зеркало и на эту обезьяну с огромной челюстью и клыками. Да возможно когда-то миллион лет назад у нас с ней и был общий предок. Но наши с ней ветви эволюции разошлись весьма существенно.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 05 ноя 2024, 00:56

А вдруг все сложиться как нада и в США после выборов начнется гражданская война? Чтобы наконец-то эта помойка занялась собственными разборками утонула в крови и перестала тулить свои 5 копеек в любой вопрос по всему миру.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 05 ноя 2024, 09:16

dnepr7 писал(а):
05 ноя 2024, 00:56
А вдруг все сложиться как нада и в США после выборов начнется гражданская война?
Тогда на россии начнется каннибализм.
Кроме тех кто попадет в зону оккупации Китая и доживет свой век рабочим с татуированным штрих кодом на лбу на ртутных рудниках внутренней Монголии.
И Московская хунта и весь вымирающий фальш стейт «Россия» существует только за счет поддержки США и Британии.
162625 - А что там у пиндосов?
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 05 ноя 2024, 18:14

dnepr7 писал(а):А вдруг все сложиться как нада и в США после выборов начнется гражданская война?
Кино посмотри, если не начнется.. ;)

Изображение
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарили (всего 2):
Warisdeathdnepr7
Рейтинг: 16.67%
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 06 ноя 2024, 00:40

Почалося

Трамп у соцмережі "Truth" заявив , що у Філадельфії, штат Пенсільванія, масові фальсифікації на виборах.

Изображение

Дональд Трамп заявив (https://truthsocial.com/@realDonaldTrum ... 0587738535) про «масові фальсифікації» у Фільдельфії — найбільшому місті «хиткого» штату Пенсильванія.

«Багато розмов про масові накрутки у Філадельфії. Правоохоронці на підході», — написав він у соцмережі Truth Social.

Пенсильванія вважається чи не найважливішим «полем бою» для кандидатів, оскільки вона принесе 19 голосів виборщиків — найбільше серед всіх «хитких» штатів.

UPD: Управління поліції Філадельфії повідомило CNN, що вони не знають, що мав на увазі Трамп, заявляючи про начебто масові фальсифікації й не знають про жодні проблеми з голосуванням, які вимагали б реакції правоохоронних органів.
https://www.cnn.com/politics/live-news/ ... 5wrwq53zml

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 06 ноя 2024, 00:44

dnepr7 писал(а):
05 ноя 2024, 00:56
Чтобы наконец-то эта помойка занялась собственными разборками утонула в крови и перестала тулить свои 5 копеек в любой вопрос по всему миру.
Так і буде. Ти не уявляєш як вона бути горіти та полихати. Сміття добре горить. Побачиш. Та всі побачимо.

dnepr7, не про США. Я про помийку.
За это сообщение автора Warisdeath поблагодарил:
dnepr7

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

А что там у пиндосов?

Где Warisdeath » 06 ноя 2024, 01:46

У штатах Індіана та Кентуккі о 1:00 за київським часом закрилися перші дільниці для голосування на виборах президента.

Решта дільниць у цих штатах закриється о 2:00 за Києвом, разом із дільницями в багатьох інших штатах, таких як Вермонт, Вірджинія, Південна Кароліна та Джорджія.

Тим часом американські медіа вже почали перші підрахунки голосів. В обох штатах поки лідирує Дональд Трамп.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где dnepr7 » 06 ноя 2024, 14:17

Warisdeath писал(а):
06 ноя 2024, 00:44
Так і буде. Ти не уявляєш як вона бути горіти та полихати. Сміття добре горить. Побачиш. Та всі побачимо.

dnepr7, не про США. Я про помийку.
162640 - А что там у пиндосов?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Старшина
Старшина

А что там у пиндосов?

Где Александр Перижняк » 06 ноя 2024, 18:47

Маск на Твиттере поставил такую картинку
162641 - А что там у пиндосов?

Влад Бевх
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Влад Бевх » 06 ноя 2024, 20:37

Ай Яй Яй.
А как кацапы нагнетали «подножка байдена» «вбросы» «фальсификации».
Оказываешься у злых пиндосов выборы реальные.
Все по честному.
Прикинь?
Ну посмотрим дальше.
За это сообщение автора Влад Бевх поблагодарил:
Warisdeath

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

А что там у пиндосов?

Где Lis1980 » 06 ноя 2024, 22:00

Мне ещё нравится, что у них четко максимум 8 лет - и досвидос!! Не то, что всякие Нетаньяху и Меркель.. вроде демократия в отличии от, но сидят и сидят десятилетиями..
За это сообщение автора Lis1980 поблагодарил:
Warisdeath
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Ответить