Алексей Арестович
-
- Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ссылка: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Алексей Арестович
Льоху плавить все більше і більше.
Не здивуюся якщо колись у новинах ми прочитаємо, що у нього раптом стався витік мізків десь у канаві
Не здивуюся якщо колись у новинах ми прочитаємо, що у нього раптом стався витік мізків десь у канаві

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Алексей Арестович
Буремний шлях служителей ЗеОПи
Беруть тебе на роботу, возносять до небес, ти купаєшся у променях слави, тобі можна все, тобі дають звання полковника за твоє пі*дабольство. Ти летиш і не відчуваєш землі під ногами. Летиш так високо, що затьмарюєш найвеличнішого. А так нізя. На таке тобі добро не давали. Найвеличніший має бути один. А ти вже не можеш зупинитися. Ти на вершині.
Потім ти несеш відверту муйню про уламки ракети у Дніпрі. Суспільство збуджується, твої покровителі чіпляються за такий привід потиснути тебе і вивозять тебе за кордон. Але ти мстиве падло. Спочатку ти мовчиш, а потім починаєш нести відверту дичину. І якби ж ти мстився тільки зеленій владі, яка тебе кохала і пестила. А ти ж почав нести дичину на державу Україну. А влада на тебе ставила. Вони тебе розглядали як спарінг-партнера. І була у них любов і дружба до гроба. Аж раптом:
Зеленській і РНБО наклали санкції на Арестовича.
Повний перелік санкцій, накладених на Арестовича

Ех, Льоха, Льоха! Ти їх з гранатомета груддю з під шторки захищав. А вони на тебе санкції.
Життя біль
Беруть тебе на роботу, возносять до небес, ти купаєшся у променях слави, тобі можна все, тобі дають звання полковника за твоє пі*дабольство. Ти летиш і не відчуваєш землі під ногами. Летиш так високо, що затьмарюєш найвеличнішого. А так нізя. На таке тобі добро не давали. Найвеличніший має бути один. А ти вже не можеш зупинитися. Ти на вершині.
Потім ти несеш відверту муйню про уламки ракети у Дніпрі. Суспільство збуджується, твої покровителі чіпляються за такий привід потиснути тебе і вивозять тебе за кордон. Але ти мстиве падло. Спочатку ти мовчиш, а потім починаєш нести відверту дичину. І якби ж ти мстився тільки зеленій владі, яка тебе кохала і пестила. А ти ж почав нести дичину на державу Україну. А влада на тебе ставила. Вони тебе розглядали як спарінг-партнера. І була у них любов і дружба до гроба. Аж раптом:
Зеленській і РНБО наклали санкції на Арестовича.
Повний перелік санкцій, накладених на Арестовича

Ех, Льоха, Льоха! Ти їх з гранатомета груддю з під шторки захищав. А вони на тебе санкції.
Життя біль
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Алексей Арестович

Ще донедавна ось це було радником головного офісу держави, його голосом, а також лідером думок суспільства.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Алексей Арестович
Латынина укусила.. ;))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Алексей Арестович
Lis1980, Маску зняв і перестав шифруватися.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Алексей Арестович
А это он реально такое выдал??
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Полковник
Алексей Арестович
Вот из относительно последнего.. ;)

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Алексей Арестович
Яке ж воно кончене
Куди ти повернешся, придурок?
Це така істота, яка не виносить байдужого ставлення до себе. Тому він зараз буде нести різну дичину, аби залишитися у полі зору. Йому неважливо що про нього будуть говорити. Для нього важливо, щоб про нього говорили. Забуття він не винесе.

Куди ти повернешся, придурок?
Це така істота, яка не виносить байдужого ставлення до себе. Тому він зараз буде нести різну дичину, аби залишитися у полі зору. Йому неважливо що про нього будуть говорити. Для нього важливо, щоб про нього говорили. Забуття він не винесе.
Скрыть ссылки на пост |
-
- Генерал-полковник
- Спонсор форума
Скрыть ссылки на пост |
-
Автор темы - Полковник
Алексей Арестович
Лесю медведеву Аресовича и вообще ЛЮБЫХ украинских блогеров не смотрю уже давно - нет смысла слушать людей которые ничего не понимают да и вообще в нынешнем замесе РФ-Украина от собственно Украины уже ничего и не зависит - решают Евросоюз США и РФ вопросы. Нет смысла тратить время - поотписывался если был подписан а чтобы Ютуб не тулил их всех в ленту - понажимал - не рекомендовать видео с этого канала. Теперь у меня только канал Военные сводки выпуск 1 раз в день события с фронта и переводные выпуски из США. Иногда проскакивает BBC или Дойчевелле. Телемарафон разумеется НЕ смотрю.