Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 20 авг 2026, 00:36

Нда уж..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 20 авг 2026, 00:56

(с)
Щодо ситуації в Офісі Президента (ОП) є дещо більше. Чому досі ЖОДЕН із заступників Єрмака не був звільнений? Єрмак уже майже 9 місяців не керівник ОП, але до звільнення Мудрої, яку НАБУ звинуватило в корупції, усі залишалися на своїх місцях.
Можна сказати інакше: герой війни, ексочільник ГУР МОУ і надія країни Кирило Буданов, якого я знаю давно і яким багато разів пишалася, уже майже 9 місяців є керівником ОП, але жоден із його заступників, дбайливо відібраних свого часу Єрмаком, не був звільнений.
Я була впевнена, що першими знайдуть нові посади Верещук і Татаров. Мало того, окрім заяв, незрозуміло, у чому полягає діяльність Буданова і що змінилося в ОП.
Це дуже дивна ситуація, і можна було б подумати, що ми просто чогось не знаємо і всі заступники були завербовані ГУР МОУ ще до цього 🙂 чи діяльність Кирила Олексійовича глибоко законспірована та широка, як Чорне море. Але фактично поки виявилося лише, що Мудра зі Столаром всерйоз розмірковували, що корупцію треба очолювати, а в ОП ходили одиниці виміру «мішки».
Проте Буданов досі мовчить, наче в ОП нічого не сталося. Лише дві публікації за кілька днів — про поховання Коновальця і повернення полонених. Як це все пояснити? І чому досі заступники Єрмака на місцях?

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 20 авг 2026, 01:39

169445 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 20 авг 2026, 01:53

Влад Бевх писал(а):
20 авг 2026, 00:56
І чому досі заступники Єрмака на місцях?
Можна припустити два варіанти.

1. Буданову не дали змінити команду.
Але виникає питання чому він на це погодився? :hm:

2. А з питання виникає другий варіант.
Погодився тому що, якщо що, то все що міг, те і зробив, але з цією командою на більше ніяк. Типу я не я і хата не моя))

Ну це так, роздуми. Важко зрозуміти навіщо Буданов взагалі на це погодився?

А також не забуваємо, що він завжди був наближеним до цього збіговіська Зе і його команди. Пам'ятаєте історію як він жив в одному будинку з якимось другом Зеленського і Єрмака? Тоді ще щось трапилося з тим другом і після того вся країна дізналася що вони живуть в одному будинку.

Мутний типок Кирило Олексійович.

А які у нього функції в ОПі? Єрмак керував всім. Аж здавалося, що це він президент. А Буданов якось тихенько там сидить.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»