Bikini писал(а): ↑06 июл 2023, 02:17
Вы что, серьезно, предлагаете ему доверять!!?
Ні. Звичайно, що нічого такого я не пропоную. Ні в якому разі. Я не знайомий з ним.
Просто мені дуже неприємно все це читати і чути. Знаєте, як той іспанський сором, роблю не я, а соромно мені. Причому неприємно з обох боків, і від тих, хто критикує/не довіряє/навіть ображає, і від пояснень самого героя цих суперечок. Тим більше, що він військовий, а говорити щось не добре на військових у мене табу.
А насправді виходить якась брудна історія. І це погано, і мені ця історія дуже не подобається. Причому я не шукаю хто в цій історії правий, а хто ні. Я не підтримую жодну із сторін цієї мережевої сварки.
П.С.
Колись давно, ще в часи АТО/ООС, я був на нього підписаний в твіттері і в ФБ. Просто читав, нічого не коментував ніколи, а він мене забанив)) як порохобота.

Так що я точно нічого не пропоную, а тим більше, щоб довіряти
Доречі тоді і Стерненко теж мене забанив. Якось воно сталося у них одночасно. Ряди свої чистили, мабуть)
Смішно! А взагалі, дуже тупо, як для медійної особи, яка позиціонує себе активним патріотом. Але то таке, це вже інша історія))
Так що, друже, в цій історії, я точно проходжу повз, я тут звичайний спостерігач.
Але мені ця ситуація дуже не подобається.