Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 29 ноя 2025, 00:47

Lis1980, Та то так. Але ж це подія. Такої концентрації влади жодного разу у нас не було. І тут такий ляпас
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 29 ноя 2025, 07:14

Warisdeath писал(а):
29 ноя 2025, 00:47
то так. Але ж це подія. Такої концентрації влади жодного разу у нас не було. І тут такий ляпас
Подивимся. Може не ляпас. Може «ухил в сторону.

(С)
А хорошо быть главным по скрепкам. Помните, как все еще вчера спрашивали - блядь, да кто такой Ермак? Почему он встречается с тем-то и тем-то? Почему он возглавляет делегацию? Какая у него должность? Главный по карандашам? Он нихрена не представляет!
Ну, уволился с пустой должности - даже не уволили, по собственному желанию написал - пiдозру не предьявили, насколько я понимаю.
Реальная власть от должности как бы и не зависела особо.
Вопрос, не откуда уволили.
Вопрос, куда назначат.
И останутся ли реальные рычаги управления у него в руках.
Коломойский вот эти рычаги удержать не смог.
Сожрет ли Ермака новая генерация молодых менеджеров?
Потому что на данный момент Андрей Борисыч - ну, как бы несущая конструкция государственного управления.
Коломойского сожрал! А это не хухры мухры.
Как функции управления будет осуществлять генератор случайных слов без подставки в виде человека, который точно знает, что он хочет, рвется к власти, и по крайней мере хотя бы как минимум понимает, что происходит - я, честно говоря, не особо представляю.
Всю эту пирамиду он строил персонально под себя.
С петрушкой не верхушке торта.
165618 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 29 ноя 2025, 07:17

165619 - Украина-реалии New
Чому в лєнінградє?
Двушка ж на Москву шла.

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 29 ноя 2025, 07:32

‼️ Єрмак заявив, що їде на фронт

Мене зганьбили, і мою гідність не захистили, попри те, що я перебуваю в Києві з 24 лютого 2022 року. Я не хочу створювати проблем для Зеленського — я їду на фронт. Я чесна і порядна людина. Я служив Україні й був у Києві 24 лютого 2022 року. Можливо, ми ще побачимося. Слава Україні.

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 ноя 2025, 13:28

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 ноя 2025, 23:53

В Україні планують побудувати перший платний автобан, повідомив заступник міністра розвитку громад і територій Сергій Деркач.

Йдеться про дорогу від Ковеля до пункту пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на кордоні з Польщею.

За словами Деркача, є різні варіанти доріг, які будуть утримувати приватні компанії на умовах концесії.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 ноя 2025, 23:57

Влад Бевх писал(а):Єрмак заявив, що їде на фронт
..кровью искупить?? ;)

Вот скажите.. вот а нахрена они всё это заявляют?? Чтобы что????
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 ноя 2025, 00:31

Влад Бевх писал(а):
29 ноя 2025, 07:17
Чому в лєнінградє?
Тому що Наталка, як і русня, живе минулим
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 ноя 2025, 00:38

Влад Бевх писал(а):
29 ноя 2025, 07:32
Мене зганьбили
Хто?
Міндіч? Галущенко? Чернишов?
Влад Бевх писал(а):
і мою гідність не захистили
Хто? Хто мав захищати?
А чи є у нього гідність?
Чи йому невідомі прості речі, що коли у людини є гідність, то сама людина її і захищає, а не хтось
Влад Бевх писал(а):
був у Києві 24 лютого 2022 року.
Ми всі були і є в Україні з 24 лютого. І до цього були, і після цього були. Були, є і будемо. І що?

А круто зелені придумали уходити від відповідальності, прикриваючись армією. Для них армія, не честь, а покарання.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 ноя 2025, 00:48

Lis1980 писал(а):
29 ноя 2025, 23:57
Вот скажите.. вот а нахрена они всё это заявляют?? Чтобы что????
Щоб уникнути відповідальності.

Тому що після обшуків має бути підозра. Обшуки просто так не проводяться. (Маю на увазі коли обшуки санкціоновані, як в даному випадку. А не як зелені проводили без судової санкції). Вони проводяться для підтвердження якихось розслідувань, для збору додаткової інформації. І після цього або свідок, або підозрюваний. Тому даний персонаж спрацював на випередження, заявив що йде служити.

Тільки чому він вирішив, що це йому допоможе? Піраміда, яку він будував, переслідувала військових аж бігом. Багато хто досі в СІЗО. Чому він вирішив, що його це не стосується?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 ноя 2025, 01:49

І саме головне. Якщо і буде підозра, то тепер як до військового підозра може бути від ДБР, а не від НАБУ і САП. А що таке ДБР ми знаємо.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 30 ноя 2025, 10:14

(С)
Отже, лише за фігурантів справи "Мідас" наразі внесено застави:
1) За Чернишова - 171 млн (120 млн +51 млн);
2) За Фурсенка - 95 млн;
3) За Лесю Устименко - 25 млн;
4) За Людмилу Зоріну - 12 млн.

Лише за 4 людини внесено застави на суму 303 млн грн. Жодних питань до походження цих коштів ні в кого немає. Податкова - мовчить. БЕБ - мовчить. Фінмон - мовчить. Гетманцев - мовчить.

І що на цьому фоні робить влада? - проштовхує ПДВ для ФОПів та скасування банківсько таємниці для громадян.

Може не там гроші шукаєте, а?

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 30 ноя 2025, 10:56

Влад Бевх писал(а):Може не там гроші шукаєте, а?
Ворон ворону глаз не выклюет.. ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 30 ноя 2025, 23:55

Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 дек 2025, 00:17

Изображение
Изображение

Він цими своїми роздумами підтвердив, що Єрмак впливав на фракцію слуг. А тепер типу можна зняти окови.
Так якого ж хєра ви дозволяли, щоб з вами так вчиняли?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 01 дек 2025, 00:27

Serhii Marchenko

Це дуже яскравий підсумок твоєї роботи, коли тебе виганють і тебе підтримує тільки одна міська божевільна. А друга ще й радіє.
Тисячі людей прагнули твоєї уваги. Ловили твій погляд. Вгадували твої бажання. Намагалися догодити всим, чим тільки могли.

Ти і тільки ти вибирав, хто буде міністром, хто заступником, хто в Наглядовій раді. Ти визначав, хто виграє тендер, кому мільярди з бюджету, кому і скільки сумок з грошима принести за держзамовлення.

І, мабуть, ти інколи порівнював себе з богом. Бо хто, як не бог, керує долями людей? Хто дає їм хліб і хто січе їх різками? На кого, як не на бога, моляться в салонах Порше Кайєнів і маєтках Конча-Заспи "найкращі" люди країни?
На тебе! Могутнього і всесильного. Потужного. Незламного.

А коли ти йшов коридорами Банкової на вихід, ти раптом спиною відчув навколо себе пустоту. Якусь тривогу в затхлому повітрі Адміністрації президента. Тінь Табачника за портьєрою і нахабну усмішку Богдана десь в пустих коридорах.
Всі ті люди, які так тебе любили і так сміялися з твоїх дотепних жартів, раптом розчинилися, пропали. А якщо раптом кого і зустрів, той просив у Сірка очі і хутенько розчинявся в коридорах Влади.

Ти, звичайно, зараз ще продовжуєш вірити, що ти ще ОГОГО!! і ти ще їм всім ПОКАЖЕШ!!

Але правда в тому, що ти нах#й нікому не потрібний тіп. Ти нікому не зробив нічого хорошого просто так. Ти крав у солдата, вдови, дитини. Ти щиро зневажав не тільки народ, на якому паразитував, але навіть тих паразитів, які допомагали тобі красти. Всі ці поставлені тобою міністри, депутати, чиновники, вони просто зараз платять тобі тою самою монетою – щиро зневажають безпомічного тебе.

Бо перебуваючи п'ять років на вершині, ти не став авторитетним. Не побудував якоїсь міцної опори на майбутнє. А просто паразитував на своїх стосунках з президентом і все, що ти вмієш – це накидувати гімна на людей через свої телеграм-канали.

І тобі зараз хочеться, щоб тебе пожаліли, але тебе не жалко. Жалко часу, який ми втратили, поки ти катався по Європах і пиздюнькав про плани Перемоги, форуми миру, підписував переможні наміри про наміри і видавав це за безпекові угоди.

Тому в мене почуття глибокого задоволення стосовно якої не якої, але хоч такої, моральної, відплати за шкоду, завдану країні. І я дуже хочу юридичну оцінку. Розумію, наскільки це малоймовірно з Олегом Татаровим, який керує всіма силовиками з твого офісу і буде прикривати всі злочини проти України до останнього, але хочеться вірити, що Татаров теж не назавжди.

Час все розставляє по місцях.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 01 дек 2025, 21:13

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 дек 2025, 00:17

Українці в листопаді купили рекордну за 14 місяців кількість нових авто. Які марки в ТОП-10?

За листопад цього року українці придбали близько 8,3 тис. нових легкових авто, що на 58% більше, ніж у листопаді 2024 року.

Найпопулярнішою маркою місяця знову стала китайська BYD.

Загалом топ-10 листопада автомобілів виглядає так:

🔸BYD – 1615 машин;
🔸Toyota – 859;
🔸Volkswagen – 798;
🔸Renault – 577;
🔸Skoda – 561;
🔸Zeekr – 397;
🔸Hyundai – 363;
🔸Honda – 341;
🔸BMW – 239;
🔸Audi – 239.

Бестселером місяця став Renault Duster.

Усього з початку року в країні було реалізовано 68,9 тис. нових легковиків, що на 7,5% більше ніж торік.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 03 дек 2025, 00:33

Warisdeath писал(а):
03 дек 2025, 00:17
Українці в листопаді купили рекордну за 14 місяців кількість нових авто. Які марки в ТОП-10?
За листопад цього року українці придбали близько 8,3 тис. нових легкових авто
Любые цифры познаются в сравнении - за месяц во Франции покупают 180 тыс. новых авто, в Германии 260 тыс., в Польше 40 тыс... По сравнению с Европой мы далеко в хвосте, НО!... В последние довоенные годы, 2012-й, например, и 2013-й, в Украине продавалось в месяц по 20 тысяч новых авто. Получается, учитывая значительное сокращение населния и потерю территорий, 20 тысяч и 8 тысяч плюс минус где-то рядом. Даже война не вызвала кардинального зубожиння народонаселения, вот что я хотел сказать. А как же жаловались перед полномасштабкой...
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 03 дек 2025, 01:00

Ексміністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, як Андрій Єрмак заборонив йому налагоджувати контакт з зятем Трампа Джаредом Кушнером на початку 2024-го року. І переконав Зеленського, що уже є контакт з республіканцями на рівні Майка Помпео, ексдерждекретаря США за часів першої каденції Трампа.

По Помпео - цікава деталь. Саме він входить зараз в наглядову раду української оборонної компанії Fire Point (про яку всі, чули - і чули всяке-різне). Тут би згадати знову аналогію з історією про стосунки екс-міністра часів Януковича Злочевського і сина Джо Байдена (які стали основою для політичного скандалу як в Україні, так і США), але я не буду.

Найгірше те, що ми втрачаємо можливості розмовляти з людьми, які в першу чергу - про політику, а не про банальний заробіток.

Про що ще змовчав Кулеба, але я добре памʼятаю: як на Мюнхенській конференціі з безпеки маловідомий в Україні на той час сенатор від Огайо Джей Ді Венс звертався про зустріч з президентом Зеленським, але його банально «відфутболили». Тому не питайте, чому в Овальному кабінеті 28 лютого відбулося те, що відбулося.

Але ми ще багато чого почуємо про наслідки абсолютно нелогічних і інколи шкідливих для країни рішень. На жаль…

Віктор Шлінчак

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»