Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 02:03

Lis1980 писал(а):
25 фев 2022, 01:47
Анализ противника. Гиркин.
Ще один шизоїдний шовініст-імперець
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 03:01

Колектив Anonymous офіційно веде кібервійну проти російського уряду.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 03:02

Ентоні Блінкен тількі що повідомив, що москва планує оточити Київ

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 03:16

Не дивуйтеся, що розміщую це тут. Вважаю, що це взаємопов'язані події

Міністерство оборони Тайваню заявило про порушення повітряного простору китайськими військовими літаками.
Про це із посиланням на дані міноборони Тайваню пише Fox News.

“Вісім винищувачів J-16 та літак технічної розвідки Yun-8 порушили повітряний простір”, - йдеться у матеріалі.

Зазначається, що Тайвань підняв у повітря свої літаки, реагуючи на китайське вторгнення. “Тайванські літаки передали попередження та відстежували дії китайської авіації”, - стверджує Fox News.

Видання додає, що Тайвань підвищив рівень своєї військової готовності після початку російського вторгнення до України. Китай розкритикував це рішення, зазначивши, що “Тайвань - не Україна”.

Останні кілька місяців китайські літаки регулярно порушують авіаційний простір Тайваню. КНР вважає Тайвань складовою своєї території та ніколи не відмовлявся від планів повернути його під свою владу силою.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 03:35

Українські солдати перемогли бій у Сумах, росіяни відступили

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 25 фев 2022, 08:01

Warisdeath писал(а): Ще один шизоїдний шовініст-імперець
Не то слово!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 25 фев 2022, 09:00

Речник УПЦ МП: Благословляємо всіх на захист України

В УПЦ МП благословляють українців стати на захист Батьківщини.

Про це у себе на Фейсбуці написав речник УПЦ МП протоєрей Миколай Данилевич.

"Путін віроломно напав на нашу країну!

Благословляємо всіх на захист України! Молимося і захищаємося! Церква з народом!

Боже, Україну збережи!", - зазначив священнослужитель.

Нагадаємо, Митрополит УПЦ МП Онуфрій закликав Путіна негайно припинити братовбивчу війну.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 09:42

Корректировщиком для налетов россиян под Гостомелем оказался священник УПЦ МП:

Московський священик УПЦ МП - корегувальник вогню!!!
Михайло Павлушенко, заарештований в аеропорту Гостомель 24.02
145915 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 09:44

Германия не будет поставлять оружие Украине, несмотря на войну с Россией, заявил министр экономики ФРГ Роберт Хабек.

https://www.dw.com/ru/germanija-ne-bude ... tgilTmVMhU

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 09:50

Усі бажаючі боронити Київ сьгодні можуть отримати зброю за вказанними адресами.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що в Київ завозять додаткову зброю.

Зранку 25 лютого

Місця отримання зброї в Києві для тих, хто долучається до тероборони:

Шевченківський б-н, вул. Пугачова, 10.

Голосіївський б-н., вул. Глушкова, 9.

Оболонській б-н., вул. Полярна, 20 (завод генераторів)".

Що передувало: У столиці України ввечері 24 лютого почали масово озброювати добровольців, що готові захищати місто від загарбників. З огляду на загрозу, яку становить Росія, видача автоматів киянам ведеться за повністю спрощеною процедурою.

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 11:22

Украинские депутаты во главе с Новинским написали обращение к Зеленскому с просьбой начать незамедлительные переговоры с РФ

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Lis1980
Полковник
Полковник
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 25 фев 2022, 12:37

Россия не видит возможности признавать демократическим нынешнее правительство Украины, заявил министр иностранных дел Сергей Лавров.

«Мы не видим возможности признавать демократическим правительство, которое угнетает и применяет методы геноцида к своему собственному народу», — сказал он.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Lis1980
Полковник
Полковник

Где Lis1980 » 25 фев 2022, 15:00

Россия готова отправить в Минск на переговоры с Украиной свою делегацию

"Как известно, сегодня президент Украины Зеленский заявил о готовности обсуждать нейтральный статус Украины. Изначально президент РФ Владимир Путин говорил о том, что целью операции является помощь ЛНР и ДНР, в том числе путем демилитаризации и денацификации Украины. А это, собственно, и является неотъемлемым компонентом нейтрального статуса", - сказал Песков.

"В этом контексте в ответ на предложение Зеленского Владимир Путин готов направить в Минск российскую делегацию на уровне представителей министерства обороны, министерства иностранных дел и администрации Президента для переговоров с украинской делегацией", - сообщил пресс-секретарь Президента.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 15:09

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про утворення Ставки Верховного головнокомандувача.
Відповідний документ №72/2022 оприлюднено на сайті Глави держави, передає Укрінформ.

«У зв'язку зі збройною агресією Російської Федерації проти України, що загрожує її державній незалежності та територіальній цілісності, для забезпечення стратегічного керівництва Збройними силами України, іншими військовими формуваннями та правоохоронними органами … постановляю утворити Ставку Верховного головнокомандувача», - йдеться в указі.

Зеленський очолив Ставку Верховного головнокомандувача, а також затвердив її персональний склад.

Так, координатором Ставки Верховного головнокомандувача призначено секретаря РНБО Олексія Данілова.

Члени Ставки Верховного головнокомандувача: голова СБУ Іван Баканов; начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов; командувач Сил спеціальних операцій ЗСУ Григорій Галаган; командувач Сил територіальної оборони ЗСУ Юрій Галушкін; голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко; керівник Офісу Президента Андрій Єрмак; головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний; голова Національної поліції Юрій Клименко; голова Державної служби з надзвичайних ситуацій Сергій Крук; міністр закордонних справ Дмитро Кулеба; в.о. командувача Національної гвардії Юрій Лебідь; голова Служби зовнішньої розвідки Олександр Литвиненко; командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ Максим Миргородський; міністр внутрішніх справ Денис Монастирський; міністр оборони Олексій Резніков; начальник Управління державної охорони Сергій Рудь, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук; Прем'єр-міністр Денис Шмигаль; голова Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації Юрій Щиголь.

Цим же указом припинено діяльність Воєнного кабінету Ради національної безпеки і оборони України.

Кабінету Міністрів, Генеральному штабу ЗСУ, Державному управлінню справами доручено забезпечити обладнання робочих місць для виконання функціональних обов’язків оперативним складом пунктів управління у можливих місцях розгортання Ставки Верховного головнокомандувача.

Адміністрація Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України разом із Генеральним штабом ЗСУ мають уточнити план зв’язку Ставки Верховного головнокомандувача за всіма варіантами можливих місць її розгортання.

Крім того, координатору Ставки Верховного головнокомандувача організувати діяльність Ставки Верховного головнокомандувача, визначити основні та запасні місця її роботи.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і ввів російські війська на територію країни. На низку українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об’єкти Збройних сил України.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.
145917 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 25 фев 2022, 16:34

Заступник Міністра оборони України Ганна Маляр інформує:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Влад Бевх » 25 фев 2022, 20:35

Анна Оскомина злится.
28 мин. ·
Мораторій вимкнено на цей допис безмежного роздратування.
Три роки ввалювати кошти у дорогезні корумповані дороги, які тепер б'ються гусінню руських танків, та у мости, які тепер підриваємо ми самі, щоб ускладнити пересування ворога.
Три роки забивати на обороноздатність, на армію, на тероборону, щоб тепер, коли припікло і без варіантів, роздавати зброю безконтрольно та майже без обліку.
Три роки сміятися на попередженнями та нагадуваннями опозиції про війну, яка триває. Три роки гнобити її, цькувати та калічити її репутацію за прорахунки у війні, до якої тоді ніхто не був готовий.
Три роки руйнувати, корумпувати та розбещувати силові структури, щоб вони стали корисливими, покірними догоджувачами владі.
Заглядати в очі путєну, гратися в миролюбця, підлещуватисядо нього та викручуватися пред своїм народом.
Відвести війська з укріплених позицій та заборонити відповідати на вогонь. Втратити вигідні висоти та частину тактично важливих для оборони пунктів. Підірвати в армії моральний дух та вичавити з неї нагідніших, найдосвідченіших офіцерів та бійців.
Три роки гівнити Мінські домовленості, не запропонувавши жодних альтернатив, щоб тепер виявити, що то був єдиний документ, який захищав країну від інтервенції попередні роки.
Три місяці насміхатися та дискредитувати розвіддані партнерів та їхню інфу про вірогідний напад, втративши найцінніший час на підготовку.
Три місяці умисно розслабляти, відволікати та розбещувати обіцянками населення замість моральної, матеріальної та фізичної мобілізації, щоб тепер судомно закликати до міцного бойового духу та стійкості.
Не виробити жодного правила і поради для місцевих влад, бізнесів та сфери послуг щодо забезпечення життєдіяльності населення на територіях воєнних дій.
Ані плану мобілізації та евакуації, ані системи підготовки укриттів, ані плану дій. Навіть нормальної грамотної системи інформування населення не розробити!
Люди реально розгубленв, налякані, ледве справляються з істериками та панічними атаками. Валять аби куди, аби не чути тих страшних бахкань, які навіть їм не загрожують, бо то наше ППО. До речі, яке було відновлене у Києві Порохом за власний кошт в 2015му.
Навіть елементарні рекомендації, як облаштовувати укриття, що брати, як вдягатися, коли туди йти і коли виходити взяли на себе активісти та голови громад.
«Лєто, морє, шашликі», блять. «Не нагнєтайтє, ви нам пугаїтє інвесторів».
І зараз воно себе намагається продати, як ціль 1? Серйозно?? Та я б вагон таких зміняла, аби тільки орда від нас відвалила!!
Не пробачу ніколи. Найгірший після Путіна.
Мораторій увімкнено.

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»