Bikini, Так у нього друге громадянство Канади. Точніше спочатку у нього канадійське громадянство після ПАР, а потім американське
А куди? В ПАР чи в Канаду?))) А технології? А секрети, до яких його було допущено?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Стопе. Що я за дурню питаю куди його депортують? Як його можна депортувати, якщо він громадянин США? Та ніяк. Хіба що позбавити громадянства. А це вже прецедент.
Вже і у мене мізки поплили)))
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Високопоставлені помічники Білого дому провели кілька зустрічей, щоб обговорити наслідки твітів Ілона Маска — Reuters
Маск замолк. Але того що сказав вже достатньо. Зараз між ним і Трампом снують емісари від республіканців . Не помирити а хоч умовити не топити один одного. Демократи поки що споглядають.
Трамп розглядає можливість позбутися своєї червоної Tesla, пише WSJ
Президент Трамп хоче продати або подарувати червону Tesla, яку він придбав на початку цього року, повідомив високопоставлений чиновник Білого дому.
Трамп придбав автомобіль у рамках фотосесії в Білому домі, спрямованої на просування бізнесу Ілона Маска.
Публічна ворожнеча Маска з Трампом призвела до втрати особистого капіталу Маска в розмірі $34 млрд, що є другою за величиною втратою в історії індексу мільярдерів Bloomberg.
Деменція, старечий маразм, Альцгемер з Паркінсоном в одному флаконі. На грані шизофренії, яка супроводжується перевернутим світом в голові.
(С)
...В гущі подій, які зараз назрівають у Білому домі, всі якось пропустили нещодавню заяву Трампа про те, що його попередника вбили кілька років тому, а роль Байдена тепер виконує робот.
Ще раз - президент США заявив, що країною чотири роки керував робот. І, судячи з зовнішнього вигляду, він поганенько зроблений.
І це нікому не цікаво.
Це чергове підтвердження деградації та абсолютного викривлення як інформаційного порядку денного, так і його сприйняття.
Тільки уявіть, якби ваш дідусь сказав це про свого сусіда - через скільки часу ви б почали думати, що його потрібно відправляти до фахівця і міняти таблетки?
А тут заяви робить президент великої ядерної країни. І це нікому не цікаво. Причому відразу все перейшло в запеклу сутичку з Маском. В якому теж при бажанні можна роздивитися деталі, що цікавлять медичних фахівців.
Lis1980, Начебто ні, не нейромережа. Кажуть, що так було насправді.