Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
В районі низки українських міст пролунали потужні вибухи. Зокрема, вибухи було чути в Києві, Харкові та районі аеропорту "Бориспіль".
Повідомляється мінімум про чотири вибухи в Краматорську, потужний вибух в Одесі, Харкові, Бердянську, початок потужних обстрілів на Донбасі з боку терористів.
У столиці теж лунають вибухи, їх чули мешканці Позняків та Троєщини. Тим часом повідомляється про вибухи та стрілянину в районі аеропорту "Бориспіль".
Станом на 13:00 війська РФ завдали понад 30 ударів крилатими ракетами "Калібр", РСЗО, авіацією та артилерією по об’єктах нашої цивільної і військової інфраструктури, - Генштаб
Станом на 13:00 24 лютого збройними силами держави-агресора Російської Федерації нанесено більше 30 ударів крилатими ракетами "Калібр", РСЗО, авіацією та артилерією по об’єктах цивільної та військової інфраструктури України.
"Противник продовжує наступ за підтримки армійської авіації з перетином українського кордону на напрямках Армянськ – Херсон, Чаплинка – Каховка. Відмічається робота диверсійно-розвідувальних груп у Бесарабському операційному районі та у Чорноморській операційній зоні. Угруповання Об’єднаних сил перейшло до ведення оборонної операції", - йдеться у повідомленні.
Визначені оперативні угруповання військ здійснили перегрупування та переміщення в райони виконання завдань для ефективної відсічі російської агресії.
Оперативно-тактичні угруповання ведуть оборонні бої на всіх напрямках висування противника.
Между с. Жуковцы и Триполье Обуховского района был сбит военный самолет ВВС Украины (на борту находились 14 человек) с последующим возгоранием, в результате чего погибли 5 человек. Источник: Azerbaijani Armed Forces
Кстати довольно объективно освещают, все успехи и неудачи сторон, ничего не пропускают.
Телеграмм Канал вооруженных сил Азербайджана
t.me/military_az