Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 10 окт 2024, 14:09

Ну що ж… депутати підтримали законопроект про рекордне підвищення податків. Я голосувала 🚫

Стільки було аргументів від депутатів, експертів, бізнесу — чому цей законопроект не ок. Але навіщо….

Навіщо правлячій владі слухати когось, крім себе? Якщо можна закритись у якійсь вигаданій реальності і бути переконаним, що тільки твоя думка правильна. Сюр.

Ще раз: усі розуміють, що підвищувати податки потрібно. Адже кошти на фінансування сектору оборони самі по собі не зʼявляться.

Проте чи можна було зробити закон кращим? Однозначно. І ми з колегами на засіданнях комітету не раз це доносили до представників уряду з реальними пропозиціями. Однак вони навіть чути не хотіли, а просто гнули свою лінію.

Моя думка незмінна: додаткове фінансове навантаження на найманих працівників і чесний бізнес як основна суть закону — це несправедливо. Чесний бізнес і так сплачує всі податки. І наймані працівники сплачують 19,5% податку, маючи при цьому часто низьку зарплату.

❗️І головне, що були ж альтернативи наповнення бюджету: ефективне адміністрування грального, тютюнового, алкогольного бізнесів; реформа адміністрування майнових податків; детінізація економіки. Або вже принаймні підняти ПДВ на 1-2%, щоб це торкнулось всіх.

Але ж ні — чомусь вибрали військовий збір. Інколи таке відчуття, що один з аргументів для влади було те, що там є слово «військовий».

І так, до речі, окремі норми законопроекту взагалі не відповідають Конституції та не узгоджуються із законами України.

Однак для правлячої влади немає значення, хто що там говорити. Вона просто зробила по-своєму. І вирішила підняти податки ще й заднім число
(c)

Галина Васильченко, народий депутат України, Голос.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 11 окт 2024, 15:01

Слухаю наших адекватних журналістів (на наше щастя вони є у нас) і шаленію від того, яким лайном годують наше суспільство наш найвеличніший балаган-квартал. це жах :shok: а ми ще з росіян сміємося. а тут повний копіпаст по одебілюванню населення. :diablo:

Ось Марина розклала по поличкам, як в своєму відео, так і в своєму дописі в фб, нових зірок нашого телебачення:

За мотивами наїзду на уп і ненависті Зеленського до редакції через доволі просте питання Романа Кравця про Татарова.

Які «журналісти» подобаються владі?

1. Типаж пропитого маргінала в депресії, на тлі якого ти будеш виглядати метросексуалом і генієм.

2. Типаж пані, яка не визначилась, що їй більше подобається в житті — журналістика чи «дубайський шоколад» (думаю, ви зрозуміли, про що я). Вона в мистецтві чи воно в ній? Нова торба Шанель чи якийсь крутий проєкт, який стане поворотним у розвитку сфери? таких можна зневажати і обговорювати в курилках.

3. Лизоблюд будь-якої статі, який оближе актуального чиновника наче ескімо. зазвичай — подібний персонаж або мовчить, або піддакує всій прутні, яку чинить влада/працедавець. бо які пріоритети? Нова ауді і винний шопінг у гудвайні.

4. Люди, які з легкістю працюють на Медведчука, а потім на єдиному телемарафоні. у першому випадку вони вихваляють росію, у другому — змушені крізь зуби говорити «Слава Україні»! аби в умовах кризи капала стабільна зарплатня з коштів платників податків.

5. Люди, яким важливі селфі, ручкання і коктейлі з планктоном банкової. бо є відчуття коротких дистанцій. Це могло працювати раніше, але з інтелектуальним рівнем осіб, які працюють над державними стратегіями нині — це глухий номер. з ким там розмовляти на рівних?

6. Інстаблогериці в стилі Аліни Шаманської — жадібні до грошей амбасадори агуші, які дорвались до державних підрядів. подібні пані не приховують, що їхня кінцева мета знайти заможного чоловіка і зробити штук 5 пластичних операцій. засилля подібних персонажів — крок до дискримінації всіх жінок, які є серйозними фахівцями у сфері медіа.

7. Позитивні блогери, які могли раніше бути алкоголіками, джинсовиками, силовиками, зеками, арестовичами, які чомусь раптово вирішили, що вони шикарні антикризові менеджери та журналісти.

8. Харошиє росіяни. якби влада могла замінити наших притомних медійників на всяке сміття із боліт — вони б це зробили. тому, коли одразу після бучі подарували паспорт старому вовку із родини нквдистів Невзорову — це було не просто так. це був тест на терпіл і те, чи проковтне таке українське суспільство. не було би відсічі — всякі латиніни і дожді уже би стали українськими медійниками. і витісняли б тут своїх неугодних аборигенів з «националистическими взглядами и русофобией».

9. Анонімні телеграми. де кожне сміття вважає себе рупертом мердоком) ці прищаві колобки цілодобово пишуть якісь побрехеньки про журналістів — інколи зранку собачники переказують їхній зміст про якісь там мільярди і свити неіснуючих коханців)

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 окт 2024, 13:54

162452 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 13 окт 2024, 14:38

Влад Бевх, Є у мене маааааааленьке сподівання, що це все ж таки стьоб. Вже гуляє по мережі всюди цей допис.

А якщо це справжня думка якихось вкраїнчиків, то все набагато сумніше, ніж ми можемо собі уявити.
:hz: :hm:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 окт 2024, 18:12

Warisdeath писал(а):
13 окт 2024, 14:38
А якщо це справжня думка якихось вкраїнчиків, то все набагато сумніше, ніж ми можемо собі уявити.
162454 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 окт 2024, 02:17

Марина Данілюк-Ярмолаєва

За шоу ТЦК заради іміджу Зеленського в якості потужного воєваки та бикотекою стєкольщика-балконщика — втратилась увага до 30-річчя гурту Океан Ельзи.

І незалежно від того, подобається вам хрипотця у голосі Варкарчука — це культовий гурт. І їх внесок у переплавку людського металобрухту постсовка на теренах України в єдиний моноліт — колосальний.

Так, було трошки зашкварів як саундтреки в фільмі «Брат 2», який став настільною книгою росіян, як стати справжньою потворою та некромантом.

Так, були два невдалі походи Вакарчука у депутати. Але чесно визнати, що ти поганий депутат і куди більше приносиш користі як артист — це варте поваги. Я бачила дуже багато нікчемних людей, які влаштовувати істерики у штабах, що вони не ставали депутатами, і хіба трошки менше тих, хто впадав у депресію, що не отримав мандат удруге, хоча був ніякий і лінивий. Тому можна реготати з того, що пан Святослав не втримався в депутатах, але не варто туди пертися, якщо: а)некомпетентний, б)прешся туди, аби було хоч чимось козиряти перед секс-партнерами.

ОЕ в буремні роки «кравчучок», картатих сумок і Медведчука з Табачником взявся прищеплювати українцям стиль і безстрашність перед експериментами.

Кліп «Там, де нас нема» вражав сюжетом. Вакарчук сидить у холодильнику з часником, а поруч інші хлопці їдять помідори. Періодично стрункі жіночі ноги ходять в порваних колготках.

Катя Серебрянська у «Соснах» була еталоном небаченої вишуканості і стилю. Блакитноока білявка в білому за кермом кабріолету - то є сильно красивий образ.

«Суперсиметрія» та «Модель» надихнули покоління молодняка — вчити мову та акорди, пробувати себе в музиці.

Брали «Майже весну» та «Вставай» на дві революції і робили її гімном юності, свободи, бунтарів.

«Вище неба» і «Без бою» — тримали тебе на плаву у вирі тотальної русифікації нульових. І справлялись непогано, раз не вдалось перепаяти нас на щось таке, як у верхніх сусідів.

Під «Дівчину з іншого життя» — тобі зізнавались у закоханості. А під «Не питай» чимало хто одружився. Як врешті і під «Обійми» багато хто проживає нинішню війну.

Я ціную ОК за те, що попри все цей гурт завжди був на вістрі суспільно-політичних змін. Не цурався бути на одному боці з народом. Як показала практика — цього сильно бракувало. І не кожен маскулінний артист міг поїхати в Харків під бомби і піднімати дух містян. Деякі патріотично підтримують Україну на берлінських балконах з помідорами.

Це повністю урбаністичний гурт, де немає виття, надміру вишиванок і спекуляції та шароварних темах. Так буває — коли кожен учасник гурту — освічена людина з безліччю всебічних талантів. Всі вони зараз стали респектабельними чоловіками — і це ламання багатьох стереотипів про те, що музикант обовʼязково бомж, маргінал чи алконавт в маминому хрущі.

Я щиро скажу, що здорові зерна в нашій країні робили такі як ОЕ. Не Роднянський, не Квартал і не ларьочники, які думають, як їм безболісно виплутатися із війни з любимою Росією. Саме наш гурт скріплював Схід і Захід та цементував якісь спільні цінності для всіх.

Колись хтось із підписників мене спитав, чому у мене немає селфі з політикам, бо неясно, хто мені подобається. І загалом, як робить карʼєри без цих фоточок.

Я сказала: «мої постійні читачі — ударники наших культових груп. Таке і їхні лайки ціную більше».

І не забувайте, що свого часу ОЕ змусив болотяних без проблем співати українською стадіонами. Виявилось, что все они понимают. І танцюють під гітари і дудки…львівʼян. І уявіть собі — заради цього не довелось знімати штани в Кремлі та знімати неоднозначні кіна з Кіркоровим.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 окт 2024, 23:11

Мило це звісно але Вакарчук два роки «відвоював» у районному ТЦК в Львівській області.
Я розумію що не хочеться на смерть під КАБи але якщо все життя декларував патріотизм та незламність то тре якось відповідати. Або тихенько піти в ліс якщо не здужав і більше «не світитися».
І не було б цієї події коли його змішали з лайном тепер.
162482 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 окт 2024, 00:56

Це однозначно диверсія :diablo:

Персонал ЗАЕС на майданчику ХАЕС та безжальний піар на їх долях керівництва Енергоатом

Ставлення керівництва АТ НАЕК Енергоатом до персоналу окупованої ЗАЕС я би визначила як нелюдське, м’яко кажучи. Нагадаю, що після виходу указу П.Путіна про привласнення ЗАЕС росією, окупанти заборонили персоналу ЗАЕС виїжджати на підконтрольну Україні територію. Персонал підвергався психологічному та фізичному тиску, катуванню з метою примусити підписати контракти з ДК Росатом. Керівництво Енергоатом могло би із залученням міжнародних партнерів (які готові були допомогти, наприклад. Швейцарія, Норвегія, Швеція..) та МАГАТЕ організувати для бажаючих виїхати «зелений коридор» через Васильовку. Саме цим шляхом з території України пересуваються місії МАГАТЕ для ротації. Але ні…

І коли окупанти дозволили виїжджати, люди їхали через територію росії, проходили багаточисельні допити в фсб, деяких повертали в Енергодар. Внаслідок повної байдужості до долі персоналу, у т.ч. ліцензованого, Україна втрачає висококваліфікованих фахівців, підготовка яких триває роками та коштувала багато. Наприклад, одна із змін ЗАЕС виїхала в повному складі до Німеччини.

З весни 2024 почалася активна піар компанія во голови правління П.Котіна з агитації персоналу ЗАЕС їхати на ХАЕС, бо «наразі закінчуються роботи з облаштування реакторного відділення, триває активна робота в машзалі. Фактично ми працюємо відповідно до нашого графіка і будемо готові до монтажу обладнання на третьому блоці вже у червні цього року». І ще «також для фахівців, які залучені до відновлювальних робіт на енергоблоках ХАЕС, уже прибули перші модульні будиночки від уряду Швеції. Ці повністю облаштовані та зручні для проживання будиночки найближчим часом буде встановлено на спеціально відведеній території. (П.Котін 30 квітня 2024).

І деякі інженери із ЗАЕС погодилися бути у відрядженні на майданчику ХАЕС на тих умовах, які влітку пропонувала адміністрація НАЕК ЕНЕРГОАТОМ: добові, компенсація вартості житла та проїзду.

Але вже в серпні 2024 року стало відомо, що за погодженням з профспілкою Енергоатом (!) змінюються умови перебування персоналу ЗАЕС на майданчику ХАЕС. З 1 жовтня замість добових, компенсації за житло та проїзд мала бути введена «компенсаційна виплата» в обсязі 15 тис. грн. А в м.Нетешин ситуація з арендою житла зовсім якась божевільна. Моє джерело пише мені: «деяки ділки з місцевих, разом з деякими ділками від ЗАЕС, організували фірмочки, які взяли під контроль всю аренду в містах-супутниках і беруть с кожного по 750 грн за добу аренди. В 2х кімнатній селять по 3 людини, в 3х по 5! Аренда двушки досягає 2250 за добу! В місяць це майже 70 тис, а за трешку біля 100 тис.».

30 вересня 2024 року колишні працівники ЗАЕС на майданчику ХАЕС зібралася на мітинг, щоби виразити протест про зміну умов, які були їм обіцяні влітку 2024 року. Мітинг-збори тривав на холоді 2 години, і під час нього зателефонували із центрального офісу Енергоатом та обіцяли продовжити виплати добових та компенсацію за житло ще на місяць. Але! За місяць проблема нікуди не дінеться. А креативних ідей, як я розумію, у керівництва з працевлаштуванням персоналу ЗАЕС немає взагалі.

Що стосується розрекламованих будиночків для будівельників-монтажників, для влаштування якого придбали конструкції на 100 мільйонів: 60 споруд різного призначення на 42,78 млн грн і 40 житлових будиночків із меблями і побутовою технікою на 57,63 млн грн. При цьому, як пишуть «Наші гроші» були закуплені, наприклад, тримачи йоржика та туалетного паперу— Yoka Saki White Matt за 1 380 грн, але до цього часу до цього містечка в 2 км від Нетешіна не підведені комунікації, ніхто там не мешкає, крім охорони за забором.

Як відомо, ВР не підтримала законопроект про розміщення ХАЕС-3,4. Тобто, немає законодавчих підстав для будівництва, не кажу вже про те, що немає і робочого проекту, оскільки до цього часу невідомий тип реакторів, і Болгарія ще не вирішила щодо їх продажі ЕА.

За останні чотири місяці у «Прозорро» оприлюднені тендери «Енерготома», пов’язані з будівництвом на ХАЕС, на загальну суму понад 450 млн грн. Це ще не будівництво, а виключно підготовка до нього.

Злі язики кажуть, що майже кожний тиждень гендиректор ХАЕС Козюра збирає нараду, та питає: які будуть ідеї, що нам ще «відновити»? Але ідей немає, тому бетонують дренажний канал по декілька разів, піскоструять та красять якісь колони, тобто імітують бурну діяльність. Як, наприклад, відновлення переходу між енергоблоками з порушенням законодавства в сфері фізичного захисту при мовчанні «ручного» головного державного інспектора з ЯРБ О.Корікова. І тільки для того, щоб освоїти гроші в декілька млн грн та влаштувати ефектний інтер’єр для зйомки відео, як Петро Борисович підіймається сходами нібито «для перевірки ходу виконання робіт».

А захисних споруд другого рівня захисту для відкритий розподільчих пристроїв на ХАЕС ще немає, і навіть в свинячий голос, як це зробили РАЕС (25.09.24) та ПАЕС (02.10.24), тобто зараз, не оголошено про проектування та будівництво. Вартість їх для РАЕС – 503 млн грн, для ПАЕС – 600 млн грн. Але 450 млн грн зарити та «зафарбовані» на промисловому майданчику ХАЕС під виглядом «підготовчих» та «відновлювальних» робіт без жодного практичного сенсу.

Окремий аспект – використання інженерів ЗАЕС із вищою освітою на низькокваліфікованих роботах: їм пропонують фах малярів, слюсарів та стропальщиків! Це як мікроскопом цвяхи вбивати…

Повністю імпотентні профспілки НАЕК Енергоатом та ЗАЕС мовчки погоджують всі самі дикі рішення адміністрації. І це ганьба для профспілкового руху держави…

Цей текст написаний на прохання персоналу ЗАЕС на промисловому майданчику ХАЕС, представники якого звернулися до мене як до останньої їх надії донести правду до суспільства та розголосу про ставлення керівництва НАЕК Енергоатом до них.
Ольга Кошарна, незалежний експерт з ядерної енергетики та ядерної безпеки.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 15 окт 2024, 00:58

В продовження теми диверсії
("Закрита зона" це канал Володимира Ар'єва)

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 окт 2024, 11:28

Рішення в країні приймає одноосібно людина, яка до 2019 року взагалі нічого не розуміла і не знала ні про політику, ні про державотворення, ні про Україну. Вза-га-лі.

Ця людина мстива і егоїстична. Вона не терпить конкуренції і критики. Позбавляється всіх, хто, не дай Бог, претендує на роль тіні, яка може затінити сонцесяйного.

Заздрісно, мілко, гидко.

Ляльковод/и постаралися, щоб ненависть, зневага і брехня лились з телеканалів так званого пулу цілодобово. Результат вихаркуємо всі. Хто поки живий.

В результаті хитка країна зі слабкими інституціями має «5-6 менеджерів», які виконують забаганки однієї людини у відсутності політичної конкуренції, у відсутності політичної дискусії.

Це все в результаті, якщо будемо ми і збережеться країна і держава, призведе до диктатури. Фундамент закладено, сваї забито, стіни зводяться, залишилось накрити дахом - і вуаля. Я дуже песимістична щодо того, що далі.

Що робить притомний лідер, який, допустимо, помилявся напередодні вторгнення і помилково ігнорував застереження і попередження про напад? Притомний лідер робить висновки і збирає всіх і все, щоб спільними зусиллями протистояти, захищати, працювати, контактувати з колективним Заходом.

Так, уряд національної єдності. Так, створення пулу тих, хто вміє і може комунікувати закордоном. Так, прозорі бюджетні процедури. Так, нещадна боротьба з корупцією. Та купа всього!

Торнадо недавно було в США. Ви ж бачили, як попереджала влада своїх громадян, як відпрацьований алгоритм дій в разі надзвичайної ситуації. Це те, що не коштує колосальних коштів. Бо попереджений - озброєний.

А наш у Буковелі відпочивав. З компанією таких самих «прожигателей жизни», які дістались до корита.

Соціологія дає 59 відсотків рейтингу президента. Можна вірити чи не вірити, розповідати, що навіть ті, хто голосували, зневірились. Але навряд чи соціологи паплюжитимуть свою репутацію, щоб обслуговувати забаганки і щадити его еnfant terrible президента.

Інстаграм і ТікТок шаленіє від Зеленського. Там моляться на його фотки. ФБ дає дещо спотворену картину.

Ну що ж, «проєкт» у них вийшов. Памʼятаєте, те знамените передвиборче парне інтервʼю Зеленських, яке вони давали ICTV? Там не говірка дружина прямо сказала: «когда нам предложили этот проект…». Зараз особливо цікаво дивитися на ту дичину у виконанні першого дуету країни.

Підпорядкувавши собі практично всі незалежні органи, він почав і продовжує наступ на органи місцевого самоврядування - і це на собі відчули і відчувають Чернігів, Київ, Дніпро. Цей список буде множитися. Всі, хто не з зграї, має зникнути.

Свобода медіа - ну, тут все зрозуміло. «Ми напряму будемо говорити з людьми, нам не треба медіа». З людьми говорять матюками і мемами, брехнею і маніпуляціями анонімні телеграм-помийки. І ще єдиніновини за 1,5 мільярдів гривень. Там ми всіх перемогли, Курську область відбудували, героїв похоронили, памʼятники поставили, вдячні Вові за наше сьогодення.

А як можна було так втратити довіру людей, які стояли в чергах у військкоматах? Як можна було це все бездарно просрати, маючи в руках всі важелі впливу і всю повноту влади?!

Брехня на кожному кроці. Колосальні крадіжки з бюджету. Звільнення фахових людей. Поцікавтеся, у якому траурі знаходиться МЗС після заміни Кулеби на Сибігу. Прийшов совковий і слухняний дядько.

А звільнення керівника Укренерго Кудрицького? Зараз маємо проблему - ризик відсутності експорту електроенергії через невиконання певних умов для отримання європейської сертифікації.

А оці дикі речі в Міноборони? Коли очільниця агенції з закупівлі зброї повикидала фірми-прокладки, які отримували мільйонні комісійні, і тут же вирішили «викинути» її.

До речі, про обʼєднання двох агенцій теж набрехала, повідомивши, що то була вимога партнерів. Партнери, ледь не на рівні НАТО, були вимушені втрутитися і спростувати цю несенітницю.

Тепер це горе збирається презентувати у Раді «план перемоги». Якої перемоги, нещастя? Вже навіть бомжі під наливайками не пʼють за перемогу.

Почуємо чергову хєрню. «Із чотирьох пунктів і ще одного, який треба буде виконувати після завершення війни», так пояснюють той «план». Ну і «таємна» частина, що особливо смішно. У них кроти в ОП сидять. А вони у тайни граються.

Влада розмовляє зі своїм народом як з розумово відсталими. Ну що ж, заслужили. Вони - дзеркало більшості.

Ми в черговий раз просрали всі можливості бути нормальною країною. А вони скористалися можливостями. І на гарно забезпечене подальше життя, як закінчать «проєкт», їм вистачить.

Бо існування справедливості, як і дива, малоймовірні.

Влада все ще має можливості отямитися. Є трохи часу. Поки дзвін розхитується. Бо коли задзвонить, буде пізно.

Зоя Казанжи

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 17 окт 2024, 11:34

сила она в правде

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 18 окт 2024, 15:14

Список прокурорів Хмельницької обласної прокуратури, яким за рішенням Крупи було встановлено інвалідність:

1. Олійник Олексій Леонідович, прокурор Хмельницької області;
2. Олійник Ірина Олександрівна, дружина прокурора області, прокурор прокуратури Хмельницької області до 2024-го року, за нашими даними зараз перевелась до обласного ТЦК Міноборони;
3. Мартинюк Олександр Григорович, начальник відділу прокуратури;
4. Нагребецький Сергій Станіславович, заступник начальника відділу прокуратури;
5. Олійник Роман Володимирович, керівник Шепетівської окружної прокуратури;
6. Галус Олег Петрович, начальник відділу прокуратури області;
7. Луговий Олексій Петрович, начальник відділу прокуратури області;
8. Лазаренко Володимир Володимирович, начальник відділу прокуратури області;
9. Щербатюк Олександр Євгенович, начальник відділу прокуратури, за нашими даними зараз один з керівників у державній пенітенціарній службі;
10. Нікітюк Петро Григорович, начальник відділу прокуратури області;
11. Шпак Олег Олександрович, начальник відділу прокуратури області ;
12. Сідельников Руслан Вікторович, начальник відділу прокуратури області;
13. Войтюк Михайло Павлович, начальник відділу прокуратури області;
14. Козлюк Олег Петрович, начальник відділу прокуратури області;
15. Коханський Володимир Володимирович, начальник відділу прокуратури області;
16. Максимчук Микола Васильович, начальник відділу прокуратури області;
17. Барахтенко Ігор Михайлович, начальник відділу прокуратури області;
18. Львовський Олег Миколайович, начальник відділу прокуратури області;
19. Веселовська Ольга Петрівна, прокурор прокуратури області;
20. Сарело Володимир Петрович, прокурор прокуратури області;
21. Лісова Оксана Омелянівна, прокурор прокуратури області;
22. Романюк Роман Леонідович, прокурор прокуратури області;
23. Балюк Віталій Олександрович, прокурор прокуратури області;
24. Лунь Юлія Анатоліївна, прокурор прокуратури області;
25. Пронозюк Віталій Ігорович, прокурор прокуратури області;
26. Галишук Олександр Володимирович, прокурор прокуратури області;
27. Яремчук Ольга Олексіївна, прокурор обласної прокуратури;
28. Базан Олександр Вікторович, керівник окружної прокуратури;
27. Олійник Роман Володимирович, керівник окружної прокуратури;
28. Стецюк Сергій Іванович, керівник Волочиської окружної прокуратури;
29. Комар Іван Васильович, керівник окружної прокуратури міста Хмельницького;
30. Терлецький Олександр Цезарович, заступник керівника окружної прокуратури;
31. Бандура Борис Борисович;
32. Зубик Юрій Михайлович;
33. Арсенюк Віктор Миколайович;
34. Лисюк Іван Вікторович;
35. Заремба Олександр Іванович;
36. Поліщук Михайло Анатолійович;
37. Благовісний Андрій Станіславович;
38. Вітюк Євген Олександрович;
39. Боднарук Тетяна Євгенівна;
40. Скринник Максим Вадимович;
41. Лютак Богдан Васильович;
42. Кушнір Дмитро Володимирович;
43. Гучинська Ірина Миколаївна;
44. Туз Юрій Антонович;
45. Васильєва Любов Володимирівна;
46. Прокопчук Віталій Миколайович, прокурор окружної прокуратури;
47. Пітель Марина Василівна;
48. Сухоребрий Сергій Анатолійович, прокурор Летичівської окружної прокуратури;
49. Наконечний Сергій Олександрович, керівник Хмельницької окружної прокуратури.
162505 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 22 окт 2024, 22:21

В усьому укр неті здивування звідки стільки і раптово валу інфи про корупцію. Роками все всіх влаштовувало.
Гадають що це тиск Заходу.
Моя версія. В нас зникло 70% економіки а третина що лишилася дихає впівсили, немає 80% енергосистеми, мінус 10 мільйонів населення (це від загинувших до тих хто в окупації і з тими хто дременув на росію) і т д.
Для можновладців тре або дуже різко - в 5 …10 разів скорочувати апетити або починати жерти один одного. Бо більше кормової бази не є.
162530 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 00:00

Изображение

Пряма мова: "Зараз на всіх рівнях нашої держави має тривати підготовка до найближчих місяців. Опалювальний сезон. Зима. Багато роботи в енергетиці – це захист об’єктів, це робота над стійкістю системи. Готуються регіони, готуються громади, готуються військові. Окрім таких системних речей, є рішення, які можуть бути ухвалені безпосередньо для підтримки людей.

Я доручив уряду запровадити з 1 грудня нову програму, яка буде відчутною для кожної сім’ї в Україні. Є-підтримка для всіх наших людей – дорослі, діти, кожна сім’я в Україні. Тисяча гривень на людину – на родину це вийде по кілька тисяч гривень, і кошти можна буде витратити на оплату українських товарів і послуг, зокрема комунальних послуг, електрики. Квитки – це Укрзалізниця. Українські лікарські засоби. Також доручив, щоб ці кошти можна було витратити на українські книжки, на культурні послуги. Можна донатити на військових – волонтерам, на дрони".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 00:01

:crying: :cs: :mad: :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 00:08

Изображение

23 жовтня міністри закордонних справ України Андрій Сибіга та Оману Бадр бін Хамад Аль-Бусаїді взяли участь у церемонії відкриття посольства України в Омані
Про це повідомляє МЗС України.

Так, посольство України в Омані стало восьмою закордонною дипломатичною установою у хвилі розширення дипломатичної присутності України в Африці та на Близькому Сході, яка триває з 2022 року.

Як зазначає МЗС, присутність керівника зовнішньополітичного відомства Оману на відкритті нової дипустанови є знаком особливої поваги до України.

Андрій Сибіга підкреслив значні перспективи розвитку співпраці між двома країнами в торгівлі, інвестиціях, енергетиці, технологіях та інших галузях. Він також відзначив важливість співпраці двох країн для просування Формули миру.

За його словами, Оман має стратегічне значення для України з огляду на своє географічне розташування, критично важливу роль в ланцюгах постачання енергоресурсів, місце на світовому енергетичному ринку як члена ОПЕК, можливості постачання українського продовольства до держав східної Африки, авторитетний голос у Раді співробітництва арабських держав Затоки.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 00:31

Конфіскувати статки керівників МСЕК неможливо, їм загрожує лише стаття про недостовірне декларування, – голова НАЗК

"Відповідно до діючого законодавства, представників МСЕК можна притягнути до відповідальності лише за недостовірне декларування. Є ще два інших елементи – це незаконне збагачення і необґрунтовані активи, як елементи фінансового контролю.

Щоб цих людей можна було притягнути до відповідальності за незаконне збагачення і необґрунтовані активи, треба вносити зміни до Кримінального кодексі та Цивільно-процесуального кодексу.

Ми вже працюємо над цим, ми почали готувати зміни до кодексів на виконання рішення РНБО", – пояснив голова Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Віктор Павлущик.

Він зауважив, що до 2023 року працівники МСЕК взагалі не подавали декларації про майно то доходи.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 26 окт 2024, 02:05

Я бы на месте Юльки в суд подал.. за плагиат.. ))))))

В ее времена тысяча хоть какие-то деньги были, а сейчас.. ;)

Цирк с конями!!!!
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 02:08

Lis1980, Так у нього вже була тисяча. До війни.
Я не стверджую, але мені здається,що вже було таке.

П.С.
Зараз погуглю

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 окт 2024, 02:10

Так. Це ж було вже.

У 2021 році Зеленський запровадив видачу від держави тисячі гривень через додаток "Дія" кожному вакцинованому від коронавірусу. За ці кошти можна було придбати абонемент у спортзал, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр, купити квитки для мандрівок всередині країни.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»