Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 13 сен 2024, 17:24

dnepr7 писал(а):
13 сен 2024, 04:11
но Порошенко точно так же вел бы сейчас эту же самую войну
Одна з двох колон техніки армії московитів, що атакувала Україну виходом з окупованого Криму на материк на цілий світловий день застрягла із за ДТП. Уяви що б там було якби не було розмінувань та відведень військ.
Якщо не уявляешь - подивись скільки армія нездар колупалася з Авдіївкою.
Велика війна була абсолютно неможлива без знищення всіх війскових програм Порошенка та відведень.
Коли ти поставив галочку в бюлетні за клоуна - ти підписав смертний вирок сотням тисяч і собі особисто.
Бо в тебе не трафило розуму зразу кинутися тікати з країни.
162216 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 сен 2024, 00:01

:sad:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 сен 2024, 00:23

Урок Зе-облизуванння. Як Лещенко з Мосейчук переконували, що уряд Єрмака то рай на землі
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 сен 2024, 01:28

В нас 18,6 смертей на 1000 населення.
Печально все..

Но!! А чего это в Литве и Латвии тоже такая пропорция?? В Японии почему такая же рождаемость?? Война там??

И это я только скрины посмотрел - весь отчёт не видел, думаю, в благополучных европейских странах аналогичный тренд..

Не в войне дело, и не в России.. если честно.. не там совсем причину ищем..

Война только усугубила.. с такой демографией многие нации на планете не доживут до начала следующего века. Да и нахрен те нации в глобальном мире всеобщей глобализации!! Не так ли?? ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 14 сен 2024, 01:38

Lis1980 писал(а):
14 сен 2024, 01:28
Та Голобуцький про росію каже в цьому дописі, як про додаток до загальної тенденції про світову народжуваність. Тобто, що загальна тенденція в світі не ОК, а у нас ще і росія.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 сен 2024, 01:50

Warisdeath писал(а):Тобто, що загальна тенденція в світі не ОК, а у нас ще і росія.
Ну так с Россией вместе и исчезнем ;)

Это как с климатом.. всю историю на планете он менялся, так и нации приходят и уходят.. где сейчас галлы, ассирийцы, скифы, сарматы, римляне, египтяне, которые древние.. и прочие, тысячи их??

Держатся веками только китайцы, евреи и армяне!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 14 сен 2024, 03:58

Lis1980 писал(а):
14 сен 2024, 01:28
Печально все..

Но!! А чего это в Литве и Латвии тоже такая пропорция?? В Японии почему такая же рождаемость?? Война там??

И это я только скрины посмотрел - весь отчёт не видел, думаю, в благополучных европейских странах аналогичный тренд..

Война только усугубила.. с такой демографией многие нации на планете не доживут до начала следующего века. Да и нахрен те нации в глобальном мире всеобщей глобализации!! Не так ли?? ;)
В Индии население продолжает расти и в Сомали и в Бангладеш. И в Африке в некоторых странах.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 14 сен 2024, 04:37

Влад Бевх писал(а):
13 сен 2024, 17:24
Одна з двох колон техніки армії московитів, що атакувала Україну виходом з окупованого Криму на материк на цілий світловий день застрягла із за ДТП. Уяви що б там було якби не було розмінувань та відведень військ.
Якщо не уявляешь - подивись скільки армія нездар колупалася з Авдіївкою.
Велика війна була абсолютно неможлива без знищення всіх війскових програм Порошенка та відведень.
Коли ти поставив галочку в бюлетні за клоуна - ти підписав смертний вирок сотням тисяч і собі особисто.
Бо в тебе не трафило розуму зразу кинутися тікати з країни.
Это все не имеет значения - это бы замедлило наступление но не остановило бы его. Я вот тебя читаю и удивляюсь. Есть такая наука ЛОГИКА в ней учат как из частных случаев вывести закономерность систему и понять что к чему. Ты же выдергивая один какой-то факт пытаешься доказать что этот факт и есть СИСТЕМА и что именно он все меняет и на все влияет. Детский сад трусы на лямках.

И про Авдеевку ненада - сейчас другая тактика на войне - стратегию эту украинскую что мы каждый город и каждое село превратив в ФОРТЕЦЮ - это все больше не работет - все здания разносят в щебень ФАБами Солнцепеками артой - потом прилетают ФПВ добивают то что осталось а потом приходит пехота и делает зачистку. Такой тактике ВСУ может противопоставить... НИЧЕГО.

Прямо сейчас - проходит успешная операция контрнаступления в Курской области. А что же такое собственно это самое наступление ВСУ в Курской области - да это же калька с успешного харьковского контрнаступления 2022 года - НО - ничего не получилось. Была цель глубокого прорыва и захвата курской АЭС. Потому что в первые дни это наступление было ОСТАНОВЛЕНО - авиацией - самолеты и вертолеты в режиме свободной охоты выжигали все эти легкие бронегрузовики ВСУ. А за это время передышки подтянули туда резервы. И все.

Единственный факт который все изменил - это когда один человек Путин - решил начать войну. А потом под это подстроилась сначала армия РФ потом ВПК РФ потом госуправление финансы банки заводы олигархи товарные потоки импорт-экспорт и союзики новые к рф подтянулись.

А против РФ выстроилась новая ОСЬ ЗЛА - Германия Япония Италия Испания - и новые ее члены США и Великобритания. Это просто КАЛЬКА со 2 мировой войны - и Украина просто поле боя а не участник этого парада слабоумия и отваги. В прошлый раз ОСЬ ЗЛА закончила херово - полным разгромом и подписанием капитуляции. В этот раз все будет точно так же.

Применение тактического ядерного оружия в Европе это просто вопрос времени и я думаю это будет еще в этом году. Удары нанесет разумеется РФ - скорее всего по странам типа Польша или Румыния откуда идет оружие и топливо для ВСУ.

И да а куда же Зеленский ПРИВЕДЕТ Украину в итоге? НЕ куда он хотел планировал мечтал ее привести - а что будет на практике. А на практике те территории что сейчас занимает (занимало) государство Украина - все єто станет частью Мордора по частям по областям. И вопрос тут только в том сколько этот процесс займет времени. Бабла у Мордора дофига цены на нефть ВЫСОКИЕ покупатели есть бабло течет рекой - прямо в финансирование ВПК в выпуск оружия и боеприпасов.

Войну любую очень легко начать - но очень сложно остановить ибо она начинает жить своей собственной жизнью поглащая ресуррсы деньги и жизни людей.

Короче говоря нам п#зда.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 14 сен 2024, 11:51

dnepr7 писал(а):Короче говоря нам п#зда.
Молодец!! Держи значок!! ;)

Изображение
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 сен 2024, 12:39

dnepr7 писал(а):
14 сен 2024, 04:37
это бы замедлило наступление но не остановило бы его.
У 2023 році москалі показали як за 3 місяці в голому степу тупо по методичках польової фортифікації 50 років робиться лінія оборони абсолютно не прохідна для сучасної армії.
На вузькій ділянці «виходу» з Криму це можна було зробити в два рази швидше і в десять разів легше. Але зелені лохи вірили в «Оман».
162229 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 14 сен 2024, 20:36

«Мінкульт має намір створити умови для безперешкодного виїзду за кордон митців, заявив новий міністр культури Точицький. Це як же зараз зачухалась ліва долоня у керівництва різних пост-радянських "Союзів" письменників, малярів, композиторів та інших скульпторів
Я просто у розпачі. Навіть не буду питати, кого і за якими критеріями Мінкульт визначить, як справжнього митця, а кого ні? Людина, яка за бюджетний кошт видає книжки, які ніхто не читає – митець? Чи працює у комунальній культурній структурі, без бюджетних коштів ні на що не здатна – митець? Маляр та поет, чию творчість мало хто розуміє – митці? Я та інші військові, які пишуть про війну, побут, наших звірів і люди це читають – ми митці? Чи там буде просто такса за статус. Заплатив і ти митець. Ну, хоч зрозуміло
Давайте кожне міністерство створить умови для виїзду у своєму напрямку. А воювати за Україну залишаться… хто? Ну, як нас назвати, щоб не образити, але вийшла правда?
✍К_СазоноВ

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 15 сен 2024, 06:03

Влад Бевх писал(а):
14 сен 2024, 12:39
У 2023 році москалі показали як за 3 місяці в голому степу тупо по методичках польової фортифікації 50 років робиться лінія оборони абсолютно не прохідна для сучасної армії.
На вузькій ділянці «виходу» з Криму це можна було зробити в два рази швидше і в десять разів легше. Але зелені лохи вірили в «Оман».
Изображение
Потому что из Кріма можно добраться на материковую часть Украині не только через этот самый перешеек - туда можно добраться с помощью БДК (больших десантных кораблей) высадившись прямо в Бердянске или в любой точке азовского побережья - и зайти в тыл всем этим НЕПОСТРОЕННЫМ укреплениям. А можно было и вертолетами там высадить десант пару сотен ВДВшников и поламать всю оборону.

А вот с Линией суровикина на запорожском фронте так сделать не удалось бы - вертолеты котрые есть у нас - сбили бы их ПВО и авиация. И по морю нет шансов обогнув весь крым зайти через керченский пролив и добраться туда.

И с чего Вы вдруг решили что мы умеем строить такие укрепления? Для строительства линии суровикина и технику новейшую купили в китае землеройную и пригласили спецов из московского Метростроя чтобы это все сделать.

Мы свои линии укреплений по линии АТО строили ГОДАМИ и все равно они и в подметки не годятся тому что орки построили за 3 месяца - потому что и спецы и ТОННЫ ДЕНЕГ были на это выделены.

ВСУ воюет по методичкам НАТО где АКСИОМА что есть превосходство в воздухе - а авиаподдержки НЕБЫЛО НИКАКОЙ - и по арте проигрывали - и танков был МИЗЕР выделен. И вместо того чтобы все силы направить на прорыв к Мелитополю - одновременно наступали в разных местах. Бездарное военное руководство неучи.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 15 сен 2024, 14:42

Потому что линия суровикина - простейшие банальные полевые укрепления. Возьми учебник по полевой фортификации воен издата ссср и посмотри картинки.
Ничего москали не могли обойти.
БДК украинцы побили как мишени. С вертолетов высаживаешься голая пехота которая давиться любой артой, хоть батареей 120 мм. минометов обр 1943 года.
Русская пехота и русская армия - унылое гавно способное только к самому простейшему фронтальному наступлению
162235 - Украина-реалии New
162236 - Украина-реалии New
162237 - Украина-реалии New
162238 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 16 сен 2024, 02:43

Марина Данилюк-Ярмолаєва

«Ми всі помремо. Українська нація вмирає. Нам п*зда».

Десь такий спектр почуттів викликало дослідження ЦРУ про смертність та народжуваність у світі.

Одразу хочу пояснити чи не найбільш популярну маніпуляцію, про «лінивих украіночок, які не хочуть народжувати по 3-5 дітей заради відтворення націі».

І тому одразу ми звернемось до науки. До оцінок демокрафині Елли Лібанової в одному із інтервʼю «Суспільне».
З чим повʼязана висока смертність?
«В Україні підвищена смертність населення, і це не тільки через загибель внаслідок російської агресії, а й через стрес, в якому перебувають українці під час війни. Збільшуються інфаркти, інсульти та інші захворювання». Тож паління, вживання алкоголю, відсутність рухливого способу життя і постійний перегляд горе-блогерів із заголовками «Визначена дата капітуляції. Нам п*зда!» або «Все, Захід нас здає! Втрачаємо незалежність!» — вбиває відчутну кількість українців. І це не жарти.

Друге, народжуваність.
Народжуваність завжди іде від гарантій безпеки і елементарної впевненості у завтрашньому дні. З гарантіями безпеки — після того, як породіллі гинули з немовлятами у пологових, а ракети вбивали у повному складі родини — думаю, все ясно. Чимало хто просто відклав народження дітей до кращих часів. Тим паче у кожного є досвід бабусі, прабабусі, які народили по кілька дітей. Але скільки їх дожило бодай до повноліття через різні форми геноциду окупантів в попередніх війнах? І які депресії переживали ці матері від втрати дітей? І як це впливало на тих, що вижили. Моя бабуся гостро переживала смерть братика від голодомору 1946 року. Разом із сестрою вони отримали «на памʼять» животи дистрофіків на все життя. Як підсумок — вони народили лише по одній дитині і опікувались ними як квочки до смерті.

Щодо економічної впевненості.
Я завжди сміялась з тези «дал Бог зайку, даст и на лужайку». І маю свій аргумент — посій лужайку і прибіжать гризуни будь-яких форм та мастей.

Якщо Україна вирішить питання запуску економіки і створення робочих місць після війни — частина наших зайок, які зараз сидять на німецькому соціалі, прискачуть сюди тільки так.

Тут же цитата Лібанової.
«Що стосується народжуваності, як не парадоксально — це мережа дитячих садків, дошкільних закладів, покращення можливостей виховання дітей в позашкільних закладах. Це можливість для жінок та чоловіків працювати й заробляти. Держава має допомагати з житлом через іпотеку та різні кредити — формування нової моделі забезпечення житлом. Так само з орендованим житлом, права орендаря і права орендодавця мають бути належним чином захищені», — говорить професорка.

Утім є одне але. І перше, і друге питання явно не розуму Зеленського та Єрмака, та того шлаку, який зараз прийшов в уряд. Тож як і для кожного поствоєнного суспільства нам потрібен адекватний уряд з розумінням, куди рухати економіку.

Чи варто боятися, що нас стане менше?
Я завжди кажу, краще менше, але якісніше. Краще в країні буде 30 мільйонів людей, але вони розумітимуть хто ми, що ми та яка наша ідентичність. Аніж 70 мільйонів амеб, частина з яких мріє стати росіянами і постійно сере всім іншим. А ще стопає будь-які реформи та зближення з Європою.

Попри всі виклики і труднощі ми один із найбільших народів на континенті. Але варто врешті подумати про своє національне амплуа, економічні фішки та основних партнерів для свого просування. Хто це буде?

Норвегія, Фінляндія, Чехія та Словенія змогли вигризти своє місце у ХХ столітті. По суті перезібрати себе з новими сенсами і стати привабливими для іноземних зайок та їх інвестицій. При чому в кожній із цих країн небагато населення, але їхній голос зараз важливий і є чому повчитись. Норвегія — зробила квантовий стрибок від країни рибалок до високотехнологічної економіки. Фінляндія має зразкову освіту. Чехія — промисловий хаб. Разом зі Словенією зробили ставку на креативні економіки і це дає новий імпульс.

Тому не такі страшні дослідження ЦРУ. Як розуміння, що з цим робити далі.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 17 сен 2024, 01:06

ДБР завершило розслідування щодо держзради нардепів Олександра Дубінського та Андрія Деркача, а також прокурора Костянтина Кулика.

За вказівкою російських спецслужб вони працювали над дискредитацією іміджу України на міжнародній арені, що мало погіршити відносини зі США та ускладнити вступ України до ЄС та НАТО. Фігуранти справи були членами злочинної організації, на фінансування якої росіяни витратили щонайменше $10 млн.

Колишній народний депутат Андрій Деркач втік з України після початку повномасштабної війни, а нещодавно став сенатором від Астраханської області рф. Костянтин Кулик наразі теж переховується за кордоном, а Дубінський перебуває під вартою.

:mail:
Від всіх розповсюджувачів "жмурукуобнімаю" вибачень звісно, що не буде. Цікаве інше. Хоч на майбутнє вони зрозуміють як не треба робити? До речі, нашого президента це стосується в першу чергу. Він особисто розширював все це і щиро підтримував. У нього аж очі горіли від радості, коли він розповідав і обіцяв ще багато цікавого в цій ганебній історії. Ладно, якби це стосувалося лише нашого п'ятого президента (насправді нічого не ладно, тому що за наклеп і оббріхування людини має бути покарання і має працювати інститут репутації, але це не про зелену владу), але ж ця історія напряму стосувалася президента Байдена.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 18 сен 2024, 02:12

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 25 сен 2024, 03:32

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 25 сен 2024, 08:57

Днепр, и что ты открыл себе и нам этим древним вражеским роликом от октября 2022 года?? Нахрена его сюда притянул??

Про схематозы ЗеКо, Ермака, Ахметова, таможни и пр.. для тебя это новость?? Форум хотя бы полистай.. Зачем "сидя в СССР Геббельса слушать"?? ;)

Люблю я заглядывать в комменты.. понравилась писанина россиян на канале Гоблина )))).. через один вопросы - "а у нас, что, по-другому??", "слабо про нас рассказать??", "да у нас ещё круче-хуже".. ;)

Путин придет, порядок наведёт, да?? )))) Даже в этой плоскости рвать жопу за шило при обмене на мыло - очень и очень умнО....
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 25 сен 2024, 09:12

Чел голосовал за Зе.. теперь ждёт Путина и кодлу кацапских олигархов-схематозников.. ёжики плакали, кололись, но продолжали жрать кактус!! )))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Перижняк
Младший лейтенант
Младший лейтенант

Украина-реалии New

Где Александр Перижняк » 26 сен 2024, 14:55

Ну каг бе читая Калашникова про послевоенный мир и состояние их экономики не скажешь что все у них хорошо .

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»