Президент Зеленский
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Зеленский потерялся в пространстве и времени, утратил связь с реальностью и желает чтобы весь мир вокруг крутился вокруг его указательного пальца в том направлении и с той скоростью как он желает. Позабыв в горячке что он НЕ БОГ. И вот он приезжает в США и что-то там требует планы победы какие-то и все прочее -а там на него смотрят как на дурачка. Ибо это они платят деньги и они заказывают музыку. А тут этот музыкант пришел и пытается их учить как им жить - как будто они ему что-то дОлжны.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Он таким всегда был.. маленьким борзым криворожским пацанчегом.. причем не шибко интеллектуально развитым.. по его речи это хорошо заметно..dnepr7 писал(а):Зеленский потерялся в пространстве и времени, утратил связь с реальностью и желает чтобы весь мир вокруг крутился вокруг его указательного пальца
Что тебе не нравится?? Голосовал - получи и распишись!! ;)
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Lis1980, Мне все не нравиться - он обещал мир дружба жвачка и какая разница на каком языке говорить. А по факту переобулся в полете.
Украина в 2025 - это будет Сомали без бананов. Мой прогноз.
И я бы мог сейчас побежать закупать тушенку и патроны - но я их купил еще зимой 2022.
Украина в 2025 - это будет Сомали без бананов. Мой прогноз.
И я бы мог сейчас побежать закупать тушенку и патроны - но я их купил еще зимой 2022.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Он это и пытался сделать из всех сил.
Кто ж знал что Россия такой гной, русская армия такая параша а кацапы - худшие солдаты в мире.
А он сам старался на 101%.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Ага, Зеленский переобулся и во всем виноват, а Путин так, вообще не причем!! Логика 90 уровня ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Влад Бевх, В цьому списку не вистачає історії з клістронами і розмінування Чонгару.
Хоча, дуже багато історій не вистачає.
Хоча, дуже багато історій не вистачає.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
Зеленский идя в президенты обещал МИР. А принес войну - причем такую по сравнению с которой АТО при Порошенко это ни о чем вообще. Темпа про Зеленского а не про Путина.
про путина есть отдельная тема
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Интересное мнение специалиста
Цитата по памяти
Проблема кокаина в том что под ним даже чмо считает себя Ахиллесом и Соломоном в одном флаконе. А всех вокруг - мусором. Вот трава и опиаты действуют по другому. «Весь мир чудесен и я то же!»
Цитата по памяти
Проблема кокаина в том что под ним даже чмо считает себя Ахиллесом и Соломоном в одном флаконе. А всех вокруг - мусором. Вот трава и опиаты действуют по другому. «Весь мир чудесен и я то же!»
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Зеленський звик на Заході та дома говорити різні речі. Раніше внутрішню українську пропаганду вестерни не коментували. Тепер не так. Почали переводити субтитрами показувати і насміхатися. Від Маска до широкого загалу.
Карикатура від Мортена Морланда для The Times.
Ведмідь кувалдою добиває понівечену енергосистему, а Зеленський в образі рожевого зайця на батарейці б'є в барабан, на якому написано "План стійкості".
(с) 5 канал
Карикатура від Мортена Морланда для The Times.
Ведмідь кувалдою добиває понівечену енергосистему, а Зеленський в образі рожевого зайця на батарейці б'є в барабан, на якому написано "План стійкості".
(с) 5 канал
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Не знаю хто такий Мортен Морланд, але його карикатура не на Зеленського, а це карикатура на елементарну порядність і співчуття, якого, як ми бачимо, не існує у того, хто намалював це і у тих, хто опублікував це. Глузувати над трагедією це не по людськи. Нехай краще намалює карикатуру як цей ведмідь взяв Київ за три дні. Тоді це була б карикатура, а так це відверте знущання і радість від наших смертей.
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Президент Зеленский
Зеленский «мы проиграем войну в случае прекращения поддержки США»
Осень быстрая реакция последовала на высмеивание Маском речи Бубочки для внутри украинской аудитории.
Обосрались в ОП.
Осень быстрая реакция последовала на высмеивание Маском речи Бубочки для внутри украинской аудитории.
Обосрались в ОП.
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Зеленский признал невозможность для Украины «вернуть Крым» военным путём и вернуться к границам 1991 года.
"У нас нет столько сил, чтобы с оружием в руках мы могли оттеснить Путина до границ 1991 года... Мы не можем тратить десятки тысяч наших людей... ради возвращения Крыма."
Эта новость в топе рос-сми..
Всего лишь убрали слово "пока" - "пока у нас нет столько сил".. ;)
Но это жжжж не спроста..
И нет ничего более постоянного, чем временное........
"У нас нет столько сил, чтобы с оружием в руках мы могли оттеснить Путина до границ 1991 года... Мы не можем тратить десятки тысяч наших людей... ради возвращения Крыма."
Эта новость в топе рос-сми..
Всего лишь убрали слово "пока" - "пока у нас нет столько сил".. ;)
Но это жжжж не спроста..
И нет ничего более постоянного, чем временное........
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Было бы очень удивительно, если бы не разносилось.. ;)
Они умеют..
Они умеют..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
"І, вибачте, якби я тоді був Президентом, ми б там всі вмерли в Криму, але ми б туди «зелених чоловічків» не пустили. А якби не пустили туди «зелених чоловічків», то Росія не допомагала б сепаратистам і не була б на сході України", - Зеленський в інтерв'ю програмі "Axios" на платформі HBO 1 лютого 2021 року
Скрытый контент! Для просмотра нужно или .
-
Влад Бевх
- Генерал-майор

-
Влад Бевх
- Генерал-майор

Президент Зеленский
(С)
Декілька тижнів тому Зеленський ляпнув, що з Трампом Україна швидше переможе, не те що з Байденом. Що було негативно сприйнято демократами, які німножко підофігіли від такої заяви чувака, якого вони підтримували, навідміну від трампістів.
Сьогодні Зеленський ляпнув, що буде обговорювати питання з Байденом, бо Трамп взагалі ніхто. Хоч за американськими політичними традиціями статус Байдена зараз - lame duck, або кульгава качка. Тобто, президент, який фактично не може приймати будь-яких стратегічних рішень.
Причому цей статус характеризує дії всіх президентів, які програли чи у яких закінчився термін повноважень, навіть тих, які передають повноваження колезі по партії. І навіть в такому випадку вони вже не приймають жодних стратегічних рішень і чекають втілення програми наступника.
А в Байдена ситуація взагалі швах, коли після нього вся влада переходить до партії-конкурента, навіть не конкурента, а ворога.
До нового сенату і Конгресу залишилось півмісяця, а до заміни самого Байдена більше ніж місяць.
І Байден, який ігнорував вступ України в НАТО 4 роки, раптом змінить думку і, не маючи жодних повноважень на її втілення, проти американських традицій запросить Україну в НАТО.
Я в дитинстві читав казки, але до таких сюжетів не здогадуватися навіть відомі казкарі.
Нахера це було ляпнуто?
Судячи з наголосу пєтуха маска, це вже дійшло і до самого самозакоханого діда-довбойоба, який буде через це мстити.
Тобто, яким сука треба бути придурком, щоб це навіщось ляпати? Навіщо це ляпати?
Чому це знаю я, юзер з інтернету, але тисячі ібанатів з оПи, міністерств, посольств, не можуть донести якісь елементарні поняття до одного придурка?
Що у вас в головах, довбойоби, що ви кожних два тижні кардинально міняєте американських президентів?
Не кажучи вже про те, що ще 2 роки тому ваша ботоферма, включно з офіційними сторінками, працювала на дискредитацію НАТО і якусь угоду з гарантами, а тепер жити не можете без НАТО.
Останнє не є погано, але всі ці дивні двіженія просто дивують своєю непослідовністю і нерозумінням навіть того де ви є, не кажучи про розуміння того, куди ви ведете країну.
Хоча багато хто справедливо скаже, що ви ведете країну в росію.
Декілька тижнів тому Зеленський ляпнув, що з Трампом Україна швидше переможе, не те що з Байденом. Що було негативно сприйнято демократами, які німножко підофігіли від такої заяви чувака, якого вони підтримували, навідміну від трампістів.
Сьогодні Зеленський ляпнув, що буде обговорювати питання з Байденом, бо Трамп взагалі ніхто. Хоч за американськими політичними традиціями статус Байдена зараз - lame duck, або кульгава качка. Тобто, президент, який фактично не може приймати будь-яких стратегічних рішень.
Причому цей статус характеризує дії всіх президентів, які програли чи у яких закінчився термін повноважень, навіть тих, які передають повноваження колезі по партії. І навіть в такому випадку вони вже не приймають жодних стратегічних рішень і чекають втілення програми наступника.
А в Байдена ситуація взагалі швах, коли після нього вся влада переходить до партії-конкурента, навіть не конкурента, а ворога.
До нового сенату і Конгресу залишилось півмісяця, а до заміни самого Байдена більше ніж місяць.
І Байден, який ігнорував вступ України в НАТО 4 роки, раптом змінить думку і, не маючи жодних повноважень на її втілення, проти американських традицій запросить Україну в НАТО.
Я в дитинстві читав казки, але до таких сюжетів не здогадуватися навіть відомі казкарі.
Нахера це було ляпнуто?
Судячи з наголосу пєтуха маска, це вже дійшло і до самого самозакоханого діда-довбойоба, який буде через це мстити.
Тобто, яким сука треба бути придурком, щоб це навіщось ляпати? Навіщо це ляпати?
Чому це знаю я, юзер з інтернету, але тисячі ібанатів з оПи, міністерств, посольств, не можуть донести якісь елементарні поняття до одного придурка?
Що у вас в головах, довбойоби, що ви кожних два тижні кардинально міняєте американських президентів?
Не кажучи вже про те, що ще 2 роки тому ваша ботоферма, включно з офіційними сторінками, працювала на дискредитацію НАТО і якусь угоду з гарантами, а тепер жити не можете без НАТО.
Останнє не є погано, але всі ці дивні двіженія просто дивують своєю непослідовністю і нерозумінням навіть того де ви є, не кажучи про розуміння того, куди ви ведете країну.
Хоча багато хто справедливо скаже, що ви ведете країну в росію.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Вы все здесь думаете, что можно повлиять на Трампа, ляпая либо не ляпая что-либо?? Или изменить его мнение?? Мировоззрение?? Симпатии-антипатии??Warisdeath писал(а): А це не ляпнуто. Це свідомо.
Ню-ню..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!