Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 май 2023, 00:19

Lumen, Цікавий розклад подій, а точніше їхній зв'язок.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Где Влад Бевх » 01 май 2023, 01:18

У россиян сегодня день бесконечного и очень глубокого стресса. Не успели они насладиться кадрами уничтожения в районе Кременной уникальной российской БМПТ Терминатор-2, как в открытых источниках были опубликованы кадры применения ВСУ 152-мм снарядов «Краснополь».
На сегодняшний день «Краснополь» у россиян считается наиболее высокоточным российским снарядом из всей номенклатуры 152-мм, хотя разработка его началась ещё в эпоху СССР, в 1970-х, а в 1980-х началось его производство. В рф же он только проходил модернизацию.
Сейчас у россиян форменный диссонанс и авральная дискуссия на тему, способны ли ВСУ применять 3ОФ39 «Краснополь» и вообще откуда у них эти снаряды, которые даже у РОВ – большая редкость? И на все свои вопросы они получают неутешительные ответы.
Применять ВСУ их могут, поскольку для наших специалистов настройка на длину волны лазера к данному снаряду не составляет труда. А как они оказались у ВСУ? Помните, российские пропагандисты, особенно Александр Коц, в экстазе были от захвата складов БК в Балаклеи?
Так вот, эти умники не только не истратили ресурс этих складов, но и завезли своих боеприпасов, среди которых было немало «Краснополей», а когда бежали из Харьковской области, всё это оставили. В общем, не только не тронули нашего, но и своего завезли. А теперь это завезённое утрамбовывает чмонь в режиме 24/7.
Александр Коваленко
154922 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?
154921 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 май 2023, 13:51

Підтримую цю думку :yes:
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 май 2023, 14:03

✈️ Су-25 озброєний американськими ракетами Zuni, передачу яких США анонсували в січні.

Вони мають в декілька разів більшу дальність, ніж радянські С-8, що суттєво підвищує можливлсті української штурмової авіації.

Изображение Изображение

Українські Су-25 літаки оснастили ракетами класу "повітря-поверхня" під назвою Zuni, повідомляє військовий портал Defence Express.

Про передачу некерованих 127-мм авіаційних ракет Сполучені Штати оголосили в січні 2023 року.

Спершу ракети були опубліковані у соцмережах із двома замальованими точками підвіски літака, а згодом їх фото разом з літаком опублікував і командувач ПС ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 01 май 2023, 15:00

Warisdeath писал(а):
01 май 2023, 13:51
Підтримую цю думку :yes:
Совершенно не соглашусь. Детонировало тогда что так знатно, что аж окна-двери повылетали в радиусе нескольких км? Склад с феерверками что ли?
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 01 май 2023, 23:30

Изображение
Изображение
Естонський професор права і публіцист українського походження Євген Цибуленко написав сьогодні у Facebook:

"Московія - агрессор, як в Україні 🇺🇦, так й у Грузії 🇬🇪. Тільки 4 країни проголосували проти (не рахуючи самої московії) - Білорусь, Північна Корея, Сирія та Нікарагуа. Але навіть більш цікаво, що Китай, Індія, Бразилія, а також члени ОДКБ Вірменія та Казахстан цього разу навіть не утрималися, а проголосували "за" - такого ще не було.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 01 май 2023, 23:43

Александр Ходаковский считает, что украинские войска могут пойти в наступление на Мариуполь

"А вот Мариуполь, если выйти на него где-нибудь от Волновахи – это и мгновенная угроза Донецку, и непереоценимый политический эффект, и перерезание сухопутного коридора на Крым... Город они знают, население их помнит, закрепляться быстро они умеют, а наступательных сил у нас на повторное взятие Мариуполя может быстро и не найтись... Представляете себе картину, как мы вторично штурмуем взятый однажды город? Несчастная Павловка, которая ушла от нас за полдня, обошлась нам потом неоправданно дорого... Так что я бы усилил это направление, по возможности. Я, конечно, тот еще стратег, – но сейчас в принципе со стратегами не густо", – добавил Ходаковский.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 02 май 2023, 22:34

Изображение
В Брянской области второй раз за последние два дня совершена диверсия на железнодорожных путях. Недалеко от станции Снежетьская в результате подрыва полотна с рельс сошли локомотив и около 20 вагонов грузового поезда. На текущий момент движение на участке приостановлено. На месте происшествия работают оперативные службы.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 03 май 2023, 08:33

Горит нефтебаза в порту Тамань Краснодарского края.
Изображение
Изображение Изображение
Местные жители сообщают в соцсетях о звуке взрыва. Площадь пожара 1,2 тысячи квадратных метров. Пожару присвоен наивысший ранг сложности.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 май 2023, 00:58

🔥Потрапив під обстріл HIMARS!

У Токмаку було ліквідовано заступника начальника управління МВС оперуправління МВС РФ по Казані підполковника Марселя Мубаракшина.

Про це повідомляють росЗМІ. Зазначається, що поліцейські з Росії потрапили під обстріл HIMARS, коли відзначали 1 травня у барі "Лагуна" у Токмаку.

"За даними "Казанського репортера", в результаті загинув заступник начальника оперативного відділу управління МВС Росії по Казані підполковник поліції Марсель Мубаракшин. Смертельно поранено ще одного поліцейського, його ім'я невідоме, проте джерела видання стверджують, що це співробітник ОВС Сабінського району Татарстану", – сказано у повідомленні. Крім того, ще двоє поліцейських постраждали.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 май 2023, 01:40

Изображение

ВРУ офіційно визнала політичний режим в РФ рашизмом. Також закликали ООН, ОБСЄ, НАТО, Європарламент і Раду Європи засудити рашизм.

▪️У пояснювальній записці сказано, що російський режим є неоімперською тоталітарною диктатурою, яка втілює ідеї фашизму та націонал-соціалізму;

▪️Після припинення РФ у Раді Європи до госдуми внесли законопроєкт, який, зокрема, пропонує денонсувати Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод. Це свідчить про те, що т.зв. "державні інтереси" домінують над індивідуальними правами та свободами людини;

▪️Порушення прав людини як у самій РФ, так і на окупованих територіях, переслідування інакодумства й визнання його "зрадою" є свідченнями антигуманістичного й тоталітарного характеру режиму;

▪️Звеличення РФ через заперечення самовизначення або заперечення права на існування інших народів, заборона всього українського є ознакою нацистського характеру режиму;

▪️Ідеологія "русского міра" стала основою для зовнішньої експансії РФ і результатом її втілення є геноцид українського народу;

▪️РФ оголосила війну світу ліберальної демократії і є глибоко антагоністичною міжнародному праву, цінностям та свободам демократичного світу;

▪️Оголосивши війну світовому правопорядку, РФ стала мілітаризованою країною, де держава втручається абсолютно у всі сфери життя громадян;

▪️Путінський режим прагне поширити свою ідеологію та практики на інші народи.

:mail:
Дуже важливе рішення. Тепер ми можемо вживати цей термін без дужок. Не тільки на рівні блогерів, ютуберів, користувачів соц.мереж, а як офіційний юридичний термін, який характеризує ідеологію нашого ворога, тобто росії.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 04 май 2023, 03:50

Хоч саме зараз майже по всій Україні повітряна тривога, і у нас чергова тривожна ніч, але є і приємні новини.

На Кубані через атаку безпілотника спалахнув резервуар Ільського нафтопереробного заводу , повідомили екстрені служби (ТАСС).
🔥🔥🔥
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр0061
Младший сержант
Младший сержант

Где Александр0061 » 04 май 2023, 14:15

Warisdeath писал(а):
04 май 2023, 01:40
Изображение

ВРУ офіційно визнала політичний режим в РФ рашизмом. Також закликали ООН, ОБСЄ, НАТО, Європарламент і Раду Європи засудити рашизм.

▪️У пояснювальній записці сказано, що російський режим є неоімперською тоталітарною диктатурою, яка втілює ідеї фашизму та націонал-соціалізму;

▪️Після припинення РФ у Раді Європи до госдуми внесли законопроєкт, який, зокрема, пропонує денонсувати Конвенцію про захист прав людини та основоположних свобод. Це свідчить про те, що т.зв. "державні інтереси" домінують над індивідуальними правами та свободами людини;

▪️Порушення прав людини як у самій РФ, так і на окупованих територіях, переслідування інакодумства й визнання його "зрадою" є свідченнями антигуманістичного й тоталітарного характеру режиму;

▪️Звеличення РФ через заперечення самовизначення або заперечення права на існування інших народів, заборона всього українського є ознакою нацистського характеру режиму;

▪️Ідеологія "русского міра" стала основою для зовнішньої експансії РФ і результатом її втілення є геноцид українського народу;

▪️РФ оголосила війну світу ліберальної демократії і є глибоко антагоністичною міжнародному праву, цінностям та свободам демократичного світу;

▪️Оголосивши війну світовому правопорядку, РФ стала мілітаризованою країною, де держава втручається абсолютно у всі сфери життя громадян;

▪️Путінський режим прагне поширити свою ідеологію та практики на інші народи.

:mail:
Дуже важливе рішення. Тепер ми можемо вживати цей термін без дужок. Не тільки на рівні блогерів, ютуберів, користувачів соц.мереж, а як офіційний юридичний термін, який характеризує ідеологію нашого ворога, тобто росії.
Напис на картинці спочатку прочитав як "срашизм". Потім зрозумів що помилився, а потім зрозумів шо не помилився.

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 04 май 2023, 19:33

Влад Бевх писал(а):
03 май 2023, 20:53
Изображение
Вспоминается про бордель и кровати... Только меняют и девочек :wink: Не помогает :old:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 05 май 2023, 12:55

Defense Express повідомляє, що сили ППО вперше збили гіперзвукову ракету "Кинджал", яку окупанти вважали невразливою.

Видання отримало фото уламків ракети, якою росіяни намагались уразити Київ вночі 4 травня. На одному із зображень видно носовий обтічник, що максимально схожий на той, який використовується в ракеті "Кинжал", яку пропагандисти називають "гіперзвуковою".
Изображение

Ймовірно, що така ціль була уражена системою ППО "Patriot". Й
у випадку, якщо інформація отримана від Defense Express знайде офіційне підтвердження, то саме 4 травня буде днем, коли черговий міф рашистів, щодо "аналоговнєтів" буде зруйновано.

Подробиці тут:

"Гіперзвуковий" Х-47 "Кинжал" успішно збито ЗСУ: фото уламків й пояснення причини сильного вибуху уночі 4 травня над Києвом

https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 11498.html

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»