Лєна і компанія мабуть вирішили попіаритися. Вийшло якось не дуже, м'яко кажучи.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Україна відновлює поромне сполучення з Грузією
Перший рейс із Чорноморська до Батумі заплановано на 2 липня. Час у дорозі – близько 60 годин
Компанія Ukrferry відновлює поромне сполучення Чорноморськ – Батумі, яке було зупинено на початку повномасштабного вторгнення. Розклад рейсів опублікований на сайті компанії.
Згідно з розкладом, перший рейс із Чорноморська заплановано на 2 липня. Час у дорозі – близько 60 годин.
На маршруті курсуватиме автомобільно-залізничний/пасажирський пором Kaunas, побудований у 1989 році в Німеччині. Знаходиться під класифікаційним наглядом Lloyd, вказано на сайті Ukrferry.
Пором має 250 пасажирських місць у каютах люкс, напівлюкс, двох- та трьохмісцевих каютах з усіма вигодами. До послуг пасажирів — ресторан, бар, салон відпочинку, салон з відео та супутникове ТБ, дитячий куточок.
Висока мореплавність судна та його значні розміри (довжина – понад 190 м, ширина – 28 м) дозволяють мінімізувати хитавицю навіть у штормових умовах. Дві вантажні палуби можуть одночасно приймати на борт 49 універсальних залізничних вагонів та 50 великовантажних автомобілів TIR.
28 травня 2024 року Адміністрація морських портів України повідомила, що домовляється про поновлення поромних перевезень із Баку до України.
Напевно я щось не розумію. Та не напевно, а точно, я не розумію.
А безпеку хто гарантує? І, взагалі, це потрібно нам зараз?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Сьогодні У Києві обвалилася частина Повітрофлотського шляхопроводу. Очевидці повідомляють, що залізобетонна балка впала і заблокувала рух в обидва напрямки під Повітрофлотським мостом.
У КМДА уточнили, що жертв та постраждалих немає, на місці працюють необхідні служби, щоб відновити можливість руху.
Ремонт шляхопроводу планували провести у 2024 році, додали у КМДА.
Сьогодні у Дніпрі стався випадок кричущого свавілля нардепа Миколи Тищенка - охоронці Тищенка скрутили та побили колишнього військовослужбовця спецпідрозділу «KRAKEN» Дмитра Павлова просто серед білого дня
У центрі Дніпра люди у формі напали на добровольця Дмитра «Сина» Павлова, коли той гуляв із дитиною. У мережі пишуть, що це охорона депутата Тищенка.
Цю подію hromadske підтвердили у поліції. За фактом нападу відкрили два кримінальні провадження.
У соцмережах пишуть, що Павлов посперечався із Тищенком. Після цього група людей у формі оточила чоловіка та вдягла на нього кайданки. У цей час його сумку обшукували
У Telegram-каналах 20 червня опублікували відео, як група людей у формі оточила чоловіка у цивільному одязі та взяла його в кайданки. Тим часом один із чоловіків у формі обшукував сумку чоловіка в цивільному та нібито вдарив його.
У мережі пишуть, що чоловік у цивільному — дніпрянин Дмитро «Син» Павлов, який воював у спецпідрозділі Kraken Головного управління розвідки Міністерства оборони, а люди у військовій формі — охорона народного депутата Миколи Тищенка. Зазначають, що між Павловим, який гуляв з дитиною в центрі міста, і Тищенком сталася словесна суперечка. На одному з відео поряд із чоловіком у цивільному справді стоїть людина, схожа на Тищенка.
У Національній поліції hromadske розповіли, що за цим фактом відкрито два кримінальні провадження: за ст. 125 та ст. 146 Кримінального кодексу України. Поліціянти встановлюють особи всіх учасників події.
На сторінці Миколи Тищенка станом на 21 годину немає інформації про цю подію. Проте є пост, у якому він підтверджує своє перебування у Дніпрі. За словами Тищенка, місто перетворилося «на центр шахрайства».
«Сьогодні [20 червня] ми спільно викрили одразу декілька адрес об’єднаного злочинного угруповання “дев’ятки”. Це велика мережа ботоферм, понад сто адрес по всій Україні. Наразі вже встановлено більшу частину організаторів», — заявив народний депутат.
Тищенко записав відео з Кельнського бульвару, неподалік від місця, де невідомі напали на Павлова. Останній рік депутат намагається боротися, як він каже, із шахрайськими кол-центрами по всій країні.
А з дна все стукають та стукають. Слуги вони такі слуги. А Коля - це яскраве явище слуг.
Ух-ти. На Миротворці пишуть, що її мати одружена з власником мережі цирків.
Так може та бронь для робітників цирку з цієї компанії?
До речі, там же пишуть, що цирки цього власника працюють у Євпаторії.
Lis1980, Читайте текст. Там все написано!
Вони родички.
А ще почитайте скріни, що Береза виклав. Там теж цікаво.
Така поведінка Тищенка несумісна зі статусом народного депутата", - написав Єрмак.
Ну, так дай команду своїм підлеглим правоохоронним органам. Ти ж з Татаровим все під себе підмяли. А то дописи він пише.
Цікаво, а чому він від нього не відхрещувався раніше? Все було норм? Чи що?
Для возбуждения нужно накатать заяву на Тищенко.. по какой статье?? Кто накатает??
Як хто? Постраждалий. Той, на кого вони напали. Їх привів Коля. Точніше привіз у Дніпро.
Lis1980, Скоріш за все, що так.
Раз правоохоронці називають статті, то справу заведено.
Катерина Селецкая ·
В группе, посвященной старым фото Донецка (политика запрещена, все, кроме админа, нышкарят свои воззрения) один за одним три поста:
- в первом админ вспоминает, как он радовался, когда в конце 70х купил потертую, линялую, сильно бушную джинсовую куртку, аж из самой из Америки, фирмУ!, и как он её носил не снимая, превращая из куртки в жилетку, пока она натурально не истлела и не расползлась по спине -- но тогда он снял с неё карманы и на сумку себе нашил;
- во следующем посте этот же админ тоскует, какую страну просрали, вон сколько заводов было в великом ссср, а щас нихера в россии заводов нет, капиталисты проклятые;
- в третьем этот же усастенький админ в болотного цвета тряпках хвастается, как идет защищать "республику" (тут мои ему пожелания, за которые фейсбук меня забанит).
Советикус усастенький as is. Полжизни в рванье и обносках, полжизни в тоске за прошлым, и "конец немного предсказуем". И усики.
«Ти знаєш, звідки в мене номер президента?» Деанонімізація «Джокера» / hromadske
Кортеж, охорона та СБУ, квартира в елітному житловому комплексі, системні поїздки за кордон під час великої війни.
Розслідування громадського про Джокера аля Романа Кравця
(Це не Роман Кравець, який журналіст УП. Це його тезка)