В Судане ещё одна попытка переворота .
Третья
Силы быстрого реагирования против армии
Силы быстрого реагирования связаны с "вагнерами" .золотодобывающая компания Meroe Gold .
Золото нужно Центробанку кацапии для войны .
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Під Мар’їнкою на Донеччині ЗСУ взяли в полон 15 російських військових, — речник Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський
"Армія рф спрямовує всі зусилля, аби захопити Мар'їнку. Полонених, які здалися у полон ЗСУ, передали Службі безпеки України.
Цікаво, а їм там пригадують те, що вони тут розповідають? За їхніми законами ці полонені після обміну мають відправлятися до в'язниці за дискредитацію російської армії.
П.С.
Як можна дискредитувати те, що на росії називається армією, розповідями, в той час, як вона сама себе дискредитує своїми діями?
Хоча на росії все перевернуто!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ці виродки тільки що випустили пакет градів по центру Донецька і верещать, що це ЗСУ.
П.С.
До речі, по всій території Донецької і Луганської областей, яка підконтрольна Україні, всі заходи скасовані. Тому що це небезпечно для людей. А на окупованих територіях навпаки не заборонили проведення служби у церквах і храмах, навіть комендантську годину відмінили. Навіщо люди туди пішли, то вже питання до тих людей. Мабуть вони вірять у росію. Іншого пояснення немає.
І як тільки закінчилася служба, то в центр Донецька полетіли гради. Хоча на відео людей майже немає, вулиці пусті, але пишуть, що є поранені і загиблі. І звичайно ж повистрибували різні потвори і почали волати, що ЗСУ обстрілює у святу ніч. А в місцевому пабліку пишуть, що чули як з Макіївки і з району Донецька, що поруч з Маківкою, вилітало.
А сатаністи ж в Україні, щоб ніхто не переплутав.
Ці виродки тільки що випустили пакет градів по центру Донецька і верещать, що це ЗСУ
Нужно же своим мультики показывать. Всё как обычно.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
"У місцевих школах та садочках тимчасово окупованого міста-супутника Запорізької АЕС розповсюджують інформацію про примусову евакуацію, яка розпочалась і триватиме до 20 квітня.
Вивозити дітей у бік Криму планують на станційних автобусах, таким чином, нібито легалізуючи крадіжку ще й транспорту ЗАЕС, яким персонал станції добирається на роботу. Наразі орки вже почали вивозити з дитячих садочків міста меблі, матраци та інші речі", - йдеться в повідомленні "Енергоатома".
Warisdeath, ага.
За рік війни фронт фактично так і не віддалився від Донецька .
Вони самі били з мінометів та рсзв на ютубі повно роликів .
Один знято узимку ще у 15 році з лоджії багатоповерхівки .
Приїхав град вистрелив ,околиця Донецька ,я так розумію обстрілюють вони центр,а потім швидко поїхали .
Ватажок "ЛНР" для зустрічі з путіним тиждень просидів на карантині: "Меня здесь закрыли. Сижу в комнате. Бока болят. Жопа болит"
Пасічник перед зустріччю з путіним тиждень провів в одному з московських готелів без права залишати свій номер.
Про це свідчить аудіозапис, який журналісти проєкту Радіо Свобода "Донбас Реалії" отримали від своїх джерел в одній з український спецслужб.
Журналісти верифікували запис за допомогою західної експертизи, звернувшись до Національного центру медіаекспертиз – освітньо-наукового центру Університету Колорадо в Денвері.
Деталями перебування на карантині Пасічник поділився зі своїм помічником Олександром Сорокою, який, за даними джерел, є колишнім співробітником Головного управління Генерального штабу збройних сил РФ.
Розмова відбулась у грудні 2022 року. Згідно з офіційною інформацією Кремля, 20 грудня минулого року путін нагородив Пасічника орденом "За заслуги перед отечеством", а також особисто зустрівся з головою окупаційної адміністрації Луганської області.
В аудіозаписі також йдеться про конфлікт всередині угруповання "ЛНР" і про те, що Пасічник не контролює керівника так званого міністерства внутрішніх справ "ЛНР" Ігоря Корнета.
Лавров твердить, що москва зацікавлена у «якнайшвидшому» завершенні війни
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров стверджує, що його країна «зацікавлена» у тому, щоб війна в Україні (яку він називає «конфліктом» – ред.) завершилася «якнайшвидше». Заяву такого змісту Лавров зробив 17 березня під час пресконференції з міністром закордонних справ Бразилії Мауро Вієйрою в столиці південноамериканської країни, місті Бразиліа.
Лавров подякував бразильським колегам за «чудове розуміння» ситуації в Україні та сказав, що Росія вдячна Бразилії за «бажання зробити свій внесок» у пошук можливих рішень. Очікується, що міністр закордонних справ Росії також зустрінеться з президентом Бразилії Луїсом Інасіо Лулою да Сілва.
У росії зберігається ще достатня кількість бомб для модернізації у керовані (КАБ), щоб завдавати ними ударів по Україні, - Ігнат
Це нова загроза для нас, бо бомб у них є достатньо. Скільки засобів є у них, щоб їх допрацьовувати, модернізувати таким чином, немає таких даних. Але, як бачимо, вони будуть нарощувати це виробництво, саме модернізацію цих старих ФАБ-500. Крім того, вже навіть у російських ЗМІ з'явилася інформація, вони не приховують, а, навпаки, показують, що вони роблять півторатонні бомби теж із такою модернізацією. В чому полягає модернізація? Це дообладнання цієї бомби крилами для планування, щоб був плануючий ефект і GPS-навігацією, щоб був ефект керування цією бомбою під час польоту для більш влучного потрапляння у ціль.
Речник ПС ЗСУ також пояснив, що українські далекобійні комплекси С-300 з дальністю до 75 кілометрів не можуть розташовувати на кордоні, оскільки будуть уражені російськими засобами. Тому на сьогодні українським військовим нема чим діставати російські літаки, що запускають КАБи.
Ракета крилата коштує мільйони доларів одна, та і тут навіть не в грошах справа, а в дефіциті ракет в окупанта. Саме тому вони будуть використовувати цей більш дешевий метод. Щоправда, погрожувати вони можуть лише прифронтовим регіонам в такому випадку
@ Шекспировское. "На войне погиб украинский военный Артур Асадов, чей отец служит в армии России.
Асадову было 26 лет. О его гибели сообщили журналисты издания «Служба поддержки», которые ранее публиковали с Артуром интервью. В нем он рассказывал об отношениях со своим отцом, который несмотря на то, что карьеру военного начал в Украине, сейчас служит в России.
«Он мне написал: «не бери в руки оружие, Киев сразу возьмут». В марте написал, что Украина долго не протянет, Зеленский уехал в Европу и нам хана. Я в этот момент был в лесу и записал ему видео: «Хожу, хожу не могу найти русских, - где-то они пропали. Можешь подсказать, а то непонятно?». Он промолчал.
Я ему всегда отвечаю: «Что-то я не вижу [ваших] результатов» или «Бать, у тебя по ходу деменция старческая начинается». Он пишет, мол, сейчас все поменяется. Но я вижу, что у него надежда на победу России гаснет.
Он считает, что в Буче и Ирпене — это фейк. Я ему - пишу: «Блин, я там был, я видел это все». То же самое, когда мы зашли в Изюм. У них там своя реальность, я ему больше ничего не доказываю.Он говорит: «ты в любом случае мой сын». Как-то даже написал: «О, у тебя красивая форма». Если он спрашивает, как дела, я ему: «Все хорошо, работаю», либо: «Работаю, пленных взяли».
Убил бы я своего отца? Наверное, нет. Лет до 15 отец был рядом со мной. Он меня многому научил, в том числе военному делу. Я бы не мог его убить, даже если бы хотел, он не принимает участия в боевых действиях, сидит где-то в штабе. А вот под суд я бы его отправил, это да», — рассказывал тогда Артур Асадов в интервью изданию.
5 апреля 2023 года военный опубликовал в Instagram пост с заголовком: «Если я вдруг умру на войне (Не собираюсь, но вдруг!). Так что хочу вас всех попросить не делать петицию о присвоении мне Героя Украины».
Через несколько дней Артур Асадов погиб.
Источник: ТГ-канал ASTRA
Буквально днями слухав його останнє інтерв'ю. Про батька він теж згадує
Ось воно.
Світла людина. Ми втрачаємо найкращих.
Залишу тут. Подивитесь і зрозумієте чому в цій темі. Особливо про висновки, які людство не зробило з цієї трагедії, але які зробили в Ізраїлі, про що Сергій розповідає наприкінці.
І ми так маємо зробити.
(с)
К сказкам про то, что вот сейчас Россиюшка как сделает 1200 танков, да как покажет всю свою силушку богатырскую.
Результат напряженной работы Уралвагонзавода за февраль 2023 года — 6 танков Т-72Б. Нет, не танков Армата и даже не Т-90М «Прорыв», а Т-72. Который разработали еще в СССР 50 лет назад и перестали выпускать 15 лет назад.