Lis1980, "Это же недолюбленные дети советских времён, которые мечтали жить, как буржуины"
Як точно Портников про них сказав!!!
Завжди цікавий діалог Грема і Портникова. Приємно їх слухати.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Путінська система влади забезпечила стійкість т. зв. "російської федерації" в умовах провалу бліцкригу в Україні. Диктатор збудував систему управління, засновану на конкуренції всередині наближеного кола осіб – так званих "веж кремля". При цьому важливі галузі державного управління залишили технократам. Всупереч переконанням багатьох про керівну роль силовиків, ця система значно складніша. Від 1999 року й донині вона зазнала низки істотних змін. Трансформувалася роль ФСБ, утворився новий тип бюрократії. Цей процес прямо вплинув на готовність системи до вторгнення в Україну. Про те, як вибудовували режим на росії говоримо з політологом та істориком Вадимом Денисенком.
Як путін будував і змінював свій режим
Цікаве відео. Об'єктивний погляд. Інколи навіть невтішний, але правда, як вона є.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Пенсионер из Костромы перевёл 250 тысяч рублей на лечение Дженнифер Энистон, сообщили в МВД
Актриса познакомилась с мужчиной в соцсетях — она рассказала, что живёт в Калифорнии и нуждается в лечении. Добрый пенсионер отправил ей 150 тысяч рублей.
Однако на этом всё не закончилось — затем популярная актриса попросила ещё 95 тысяч рублей, чтобы «прилететь в Кострому».
Спустя неделю мировая звезда попросила дать ей ещё 50 тысяч рублей, но перевод не прошёл — именно в этот момент доверчивый мужчина понял, что его обманули.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
именно в этот момент доверчивый мужчина понял, что его обманули.
Цікаво, що ж його тиркнуло, що він зрозумів?
Не знаю хто такий цей Рижков, але тоді ще можна було говорити. І навіть Жирік з Соловйовим не верещали, як навіжені. Принаймні в цьому шматочку вони ведуть себе пристойно. О як, і таке було у них, виявляється. А далі все так і сталося, як сказав Рижков.
Двое военных забили насмерть ориентировщика Константина Токмакова, когда тот выполнял госконтракт на составление карт во Владимирской области, рассказала вдова Полина Токмакова.
В апреле картограф попался на глаза военному патрулю, принявшему его за шпиона. Те не поверили документам мужчины, жестоко избили его и бросили умирать в лесу.
Токмаков смог подать сигнал SOS, его нашли другие ориентировщики, но он умер до приезда скорой помощи.
Фото: личная страница Константина Токмакова «ВКонтакте»
А куди ділися російьські металурги та машинобудівники, тобто куди СВОїх подівали?
А ці да, ці напрацюють)))
В тему про металургів і машинобудівників. Свіжі новини.
В Україні загинули два студенти з Індії, яких РФ обманом залучила на війну, - Independent
Згідно з публікацією, двоє індійських чоловіків вирушили до Росії окремо за студентськими візами. Однак пізніше у відеороликах, надісланих їхнім сім'ям, заявили, що їх завербували в армію і направили на передову в Україну.
Вони стверджували, що погодилися на, як їм здавалося - цивільні посади прибиральників і помічників, не пов'язані з бойовими діями. Але пізніше виявилося, що їх призвали в російську армію і відправили на передову в Україну. Independent вказує, що ймовірно, вони шукали підробіток за студентською візою.
Загибель двох чоловіків знову викликала в Індії занепокоєння з приводу вербування своїх громадян у російську армію.
Пишуть, що в Москві вибух автомобіля. Наче на тій самій вулиці, де днями підірвали генерал-майора
Войска беспилотных систем в России возглавил бизнесмен без военного образования, известный как «Юра Унитаз»
Российские власти создали новый род войск — войска беспилотных систем, объявив их одним из приоритетов в войне против Украины. Однако имя командующего официально не называлось. По данным Z-блогеров и источников Русской службы Би-би-си в отрасли дроностроения, этот пост занял Юрий Ваганов — бизнесмен и волонтер из подмосковной Электростали, не имеющий военного образования.
В военной и Z-среде Ваганов известен под прозвищем «Юра Унитаз» — по словам собеседников Би-би-си, до войны он торговал сантехникой. После начала вторжения в Украину Ваганов стал одним из ключевых поставщиков FPV-дронов для российской армии: на базе батальона «Судоплатов» было развернуто крупное производство беспилотников. Аналитики и военные отмечают, что эта структура всегда была хорошо финансирована и, по всей видимости, имела влиятельных покровителей.
Назначение Ваганова вызывает раздражение даже среди сторонников войны. Военные и Z-блогеры обвиняют его в том, что проект беспилотных войск выстроен прежде всего как коммерческий, а не как попытка системно развивать военную доктрину и снижать потери. По их словам, Ваганов административно продавливает «свой» продукт и фактически занял монопольное положение в сфере дронов для Минобороны.
Контраст особенно заметен на фоне Украины: там силы беспилотных систем были созданы раньше, а их командующий Роберт Бровди («Мадьяр») прошел путь от командира небольшого подразделения до главы отдельного рода войск, имея боевой опыт и признание на фронте. В России же, по оценкам критиков, ключевую роль получил человек из бизнеса, тесно связанный с закупками и финансами.
решили перед Новым Годом нас красотой и сексуальностью побаловать
Як грайливо і сексуально вона стрибає... Я замилувався, не в змозі погляд відвести...
Тварюки манкуртні, щоб ви всі повиздихали до 10-го коліна!
Коли журба мене огОрне і обіймЕ печаль,
Беру пістоль і - на коня!
Десь є і МІЙ москаль!
----------------
Особистий рахунок МОЇХ москалів і сєпарів - 12 штук. Уже - 14
Кульмінацією цих красот вважаю буде це Хоч воно і наше, з наших ТОТ, але ж маркуртне і дурне, тому залишаю тут. Щоб вони всі були разом. У цієї перше місце!
Скажу одразу, що я коли побачив, то не повірив. Чесно. Не повірив. Подумав, що це наші зробили. Тим більше, що зараз можливо підробити все. Пішов перевіряти. Причому зазначу, що тік-току у мене нема і тому майже ніколи він не відкривається. А зараз все відкрилося. Це мабуть тому, щоб я не сумнівався, що я бачив оригінал. А я ж не можу один оце все спостерігати, тому, дорогі друзі, розділяйте зі мною це видовище і музичний супровід
Ховаю під спойлер цю красоту.