Не знаю.
Мені ніколи не зрозуміти які промені надії бачив цей виборець, власне як і всі інші виборці Зеленського, в людині, яка весь час декларувала збитковий бізнес? Як так? На що сподівалися ці люди?
Корпорація "95 квартал" більше двадцяти років займається виробництвом свого продукту. А в результаті у неї збиток. Про що це говорить з точки зору бізнесу? Що цей бізнесмен невдаха. Який промінь надії можна бачити в невдасі? Який не за рік-два, а за двадцять років так і не став успішним. Не знаю, я, наприклад, відповіді не маю.
Це один бік променю надії. А є ще інший бік.
Це погляд, якщо ми віримо тим цифрам, що в деклараціях, які декларувала корпорація "95 квартал".
Але ж ми не віримо тим цифрам. І ми знаємо, що вони були прибутковими. Але вони дробили свою компанію на різні ФОПи, щоб не платити податки. Більше того, вони виводили прибутки в офшор. І не декларували це. Виходить, що ці люди просто не зовсім чесні, якщо м'яко сказати. То як можна сподіватися на брехунів? Знову відповіді немає.
І про систему. Зеленський дитина цієї системи. Він в ній виріс і сформувався. Вона його винесла на найвищу посаду в державі. Навіщо йому її ламати? Він її очолив. А все своє творче життя він займався тим, щоб оболванити свого глядача. На жаль, в цьому він мав успіх(( Більше того, у нього самого радянська ментальність, так він ще і ролі всі свої грав такі, щоб принизити державу, в якій народився і яка дала йому все.
Я вже не згадую про тих невігласів, яких привів Зеленський у Верховну Раду. То окремий промінь надії наших вкраїнчиків.
На що сподівалися його виборці, я, наприклад, ніколи не зможу зрозуміти. Але, як казав перший президент: "Маємо, що маємо".
Настав час виправляти помилки всім нам разом.