Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 22 янв 2024, 12:09

Злапали
Warisdeath писал(а):
22 янв 2024, 02:00
Ну і про ворога теж забуваємо на цей час, так? Більше того, а він же аж ні разу не скористається такої подією в своїх радбезах ООН і в інших різних пропагандах.
Скористається. Обовʼязково скористається. Як вже скористався тотальною гіпер корупцією зеленої влади і її абсолютною некомпетентністю. І нам ріжуть допомогу. А з Піночетами Захід завше співпрацював набагато продуктивніше.
Лайф ітс Лайф.

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 22 янв 2024, 12:57

Бізнесмени України готують годинний попереджувальний страйк у звʼязку з ситуацією з Мазепою.
Якщо не буде реакції - обіцяють ескалацію.
Вночі згорів будинок арештованого Мазепи.
У відповідь?

Печера Дракона:
У зв'язку з останніми подіями в Україні, пригадалася така історія.
Колись, у 17-му ст. на славетній Білоцерковщині сталася подія. Два шляхтичі посварилися між собою (існує версія, що через панну), до справи стали шаблі. Одним словом шляхтич з дуже оригінальним прізвищем Зеленський, за результатами був порубаний мов капуста в борщ.
Шляхтич який оце все зробив з тим Зеленським, потрапив під суд. Далі існує чимало різних історій. Мені особисто подобається така. Панна, через яку нібито Зеленський став нагадувати ковбасну нарізку в пакеті, прийшла на суд, заявила що бере убивцю Зеленського собі за чоловіка і на тому суд був завершений. Легенда то чині, але і шляхтич, що порубав Зеленського і та панна жили ще довго і щастиво.
Шляхтича звали Степан Мазепа, а панну - Марина Мокієвська. Їхнім сином був Іван Мазепа - гетьман України, відомий і славетний. Кажуть, коли веселі хлопці Мазепи зайняли Білоцерковщину (Мазепа навіть Львів взяв під свій контроль) всі родичі того Зеленського мусили втекти до Польщі.
До чого я це пишу? На місці типів з прізвищем Зеленський, я б сильно думав перш ніж конфліктувати з особами на прізвище Мазепа. Історія свідчить - прикмета погана.
160184 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 22 янв 2024, 21:51

Так, вони охуїли.
160190 - Украина-реалии New

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 22 янв 2024, 22:07

Warisdeath писал(а):
22 янв 2024, 02:00
А питання легітимності влади ми не враховуємо, ні?
Если вы внимательно прочли то, что я написал, то я предлагал оставить ключевых на своих местах. Только заменить кукловодов. Внешне легитимность влады никак не пострадает :wink:
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 23 янв 2024, 00:05

Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 янв 2024, 00:16

Хто стежить за справою Гринкевичей?
У мене питання. А в цій справі фігурує тільки сім'я Гринкевичей і все?

Як я розумію, то їх взяли за оборудки з МО. А контракти вони підписували один з одним, батько з сином? :rolleyes2: Тобто, в контракті дві сторони. І з однієї сторони представник постачальника, а з іншої сторони представник МО. А ми чуємо тільки про одну сторону. А що з другою? Хтось щось знає?
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 янв 2024, 00:37

Warisdeath писал(а):
23 янв 2024, 00:16
А що з другою?
Резников?
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 янв 2024, 00:51

Bikini, А я не знаю як там все побудовано. Підписує безпосередньо міністр, чи якийсь представник? :hz:
Ясна річ, що на тих контрактах не один підпис, але я маю на увазі як там зазначено іншу сторону? Покупець, замовник і так далі МО в особі міністра, чи МО в особі керівника якогось департаменту? :hm:

Логічним було б, якщо конкретний представник. Не може ж міністр вести перемовини за кожним контрактом, вичитувати ці контракти та розглядати всі деталі. Фізично він не може, часу не вистачить. Тому треба, щоб хтось конкретно відповідав за той, чи інший напрямок і цей відповідальний має ставити свій підпис.

А от якщо домовляються про умови контракту якісь особи, так вони призначені для цього, вони не з вулиці, але підписує міністр, а ті особи ні, то це і підстава і корупція і все інше. А відповідального знайти майже неможливо.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 23 янв 2024, 00:59

До речі, Резніков відновив свій статус адвоката.

Цікаво, це він просто повернувся до того, чим займався раніше?
Чи зовсім не просто? :hz: :hm:

Тому що завести справу на адвоката, це ще той квест. Це набагато важче, ніж на депутата, навіть ніж на суддю.

Он, Ваня Баканов, раз і став адвокатом. І має тепер недоторканість. Причому, вона у нього і так була, аж сам президент його прикриває, а тут ще і адвокатська додалася.

А тепер пан Резніков знову адвокат. А Резніков, на відміну від Вані, досвідчений.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 23 янв 2024, 02:40

160193 - Украина-реалии New

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 23 янв 2024, 03:00

160194 - Украина-реалии New

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 23 янв 2024, 11:24

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 23 янв 2024, 22:44

Просто невероятнейшая ирония судьбы, что у руля нашей страны в такое время стали именно представители 95-го квартала :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 янв 2024, 01:05

Bikini, Можна подивитися з іншого ракурсу.
Якби у керма нашої держави були не представники 95 кварталу, то може б і часи такі не настали?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 24 янв 2024, 01:29

Влад Бевх писал(а):
22 янв 2024, 21:51
Так, вони охуїли.
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Влад Бевх » 24 янв 2024, 09:37

Георгій Тука
59 мин. ·
Я б не робив цей допис, але він стосується особистого. Особистого одразу в кількох аспектах.
Серед працівників медіа, з моєї точки зору, є дві постаті, які здатні змагатись за почесне звання "наймерзенніша шльондра інформаційного публічного дому" - Дубінський та Лещенко.
Звісно, в плані матеріальному, Дубінський впевнено сидить на "пальмі першості". Але, по мерзенності, безпринципності та цинічності Лещенко йому не поступається.
Перший аспект, в якому "творчість" Лещенка торкнулась мене особисто, питання біженців (переселенців). Три роки я займався цим питанням. Три роки я пропускав через себе той біль та горе, який відчули ці нещасні люди. Ми починали з "0" вибудовувати державну стратегію в цьому питанні, долаючи нерозуміння, небажання та байдужість політиків та урядовців. Кожний особистий прийом громадян для мене був, як сходження на Голгофу. Немає більш виснажливих тортурів, ніж відчуття власної безпомічності, коли ти щиро хочеш допомогти. Мені ще й досі телефонують та пишуть ті люди, які спілкувались зі мною. Далеко не всім вдалось допомогти, але всі відчували щирість нашої команди.
Другий аспект - питання безпеки мого рідного Києва. Інтерв"ю Лешенка вийшло в той самий час, коли Київ, в черговий раз, піддався ракетному удару окупантів. Знову загиблі, знову поранені, знову люди за мить залишаються без житла, без майна... За мить!
Третій аспект. Коли орки танцювали околицями Київа, ми з сином боронили наше місто. Боронили не тільке саме місто Київ. Боронили свої родини! Дружина сина, з двома маленькими синами, ледь не щоденно проводила по кілька годин в бомбосховищі. На всі наші умовляння Настя тривалий час відмовлялась залишати місто:
- Я вас не залишу!
Лише той, хто безпосередньо сам це пройшов, зрозуміє те почуття полегшення, яке ми відчули, коли, нарешті, вдалось відправити Настюшу з дітками за кордон.
Отже, всі ці три сторони питання, яке просто розтоптав той "хрєн з брекетами", всі вони для мене особисті.
Що ж видало швейцарській пресі цей "РАДНИК"?
Хоч воно тепер і виправдовується, хоч і ниє - "висмикнули з контексту", "токсично трактують", "хейтять", навожу ЦИТАТУ:
"Wie wollen Sie diese Menschen überzeugen, dass sie in der Ukraine sicher wären?
Wir haben 3 Millionen Menschen, darunter Hunderttausende Kinder, die in Kiew leben. Das Argument, es sei nicht sicher, ist Unsinn. Die Rückkehrer müssten nicht in den Schützengräben kämpfen. Aber sie können in der Ukraine im Supermarkt ukrainische Produkte kaufen und Mieten für eine Kiewer Wohnung bezahlen, die Kliniken und Apotheken nutzen und ihre Steuern bezahlen, damit wir Schulen finanzieren können. Ihr Geld fehlt in der Wirtschaft. Und die Situation wird immer schwieriger."
Weil in diesem Jahr voraussichtlich aus dem Ausland weniger Finanzhilfe kommt?
Ja. Es stellt sich die Frage, wie wir den Bedarf im sozialen Bereich und auch an der Front decken können. Sechs Steuerzahler zahlen das Gehalt eines Soldaten. Die im Ausland lebenden Ukrainer verzichten aber darauf, die Armee zu unterstützen, indem sie Steuern bezahlen und Konsumgüter kaufen. Schlimmer noch: Jetzt gehen ihre Kinder und Jugendliche in europäischen Ländern zur Schule und integrieren sich immer mehr. So wird die Wahrscheinlichkeit, dass sie zurückkommen, immer geringer. Und wir verlieren eine ganze Generation an jungen Leuten."
Переклад українською:
Як ви збираєтеся переконати цих людей, що вони будуть в безпеці в Україні?
У нас у Києві живе 3 мільйони людей, у тому числі сотні тисяч дітей. Аргумент про те, що це небезпечно, — нісенітниця. Поверненцям не довелося б воювати в окопах. Але вони можуть купувати українські продукти в супермаркеті в Україні і платити за оренду квартири в Києві, користуватися поліклініками та аптеками і платити податки, щоб ми могли фінансувати школи. Ваші гроші відсутні в економіці. І ситуація стає дедалі складнішою.
Тому що цього року очікується менше фінансової допомоги з-за кордону?
Так. Виникає питання, як ми можемо задовольнити потреби в соціальній сфері, а також на фронті. Шість платників податків платять солдату зарплату. Проте українці, які живуть за кордоном, утримуються від підтримки армії сплатою податків і купівлею споживчих товарів. Що ще гірше, їхні діти та молодь тепер навчаються в європейських країнах і стають все більш інтегрованими. Тому ймовірність того, що вони повернуться, стає все меншою. І ми втрачаємо ціле покоління молоді.
Кінець цитати.
Ви самі маєте можливість вирішити - було "висмикування з контексту", чи ні.
З моєї точки зору, цей "геній ЗЕльоной мислі", цей "почетный железнодорожник" висловив ту тезу, яка гуляє коридорами Банкової.

160211 - Украина-реалии New

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 янв 2024, 00:37

Після початку повномасштабної війни Російської Федерації проти України чимало нардепів зникли з поля зору. Що з ними сталося? Де зараз колишня нардепка Надія Савченко? Куди подівся Олег Тягнибок та Дмитро Ярош? Хто з політиків на фронті й захищає Україну? Про це та інше - у випуску «12 хвилин».

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 26 янв 2024, 05:35

Warisdeath писал(а):
24 янв 2024, 01:05
Bikini, Можна подивитися з іншого ракурсу.
Якби у керма нашої держави були не представники 95 кварталу, то може б і часи такі не настали?
Война с РФ была неизбежна. С 2014 года Украину накачивали оружием обучали армию стандарты НАТО совместные учения и прочее. Был бы Порошенко у власти сейчас - тоже бы воевали. Уже все публично признали - и Меркель и Оланд и Порошенко - что Минские соглашения были уловклй обманом чтобы дать время укрепить армию - что Украина и не собиралась ничего выполнять.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 янв 2024, 00:25

dnepr7 писал(а):
26 янв 2024, 05:35
С 2014 года Украину накачивали оружием
А якою це зброєю нас накачали?
Так, навчання були, армію поступово почали переводити на нові стандарти. Так, Мінські були саме для того, щоб виграти час. Це було зрозуміло всім, хто хоч трохи був в темі, а не слухав різну пропаганду. Причому, саме огидне те, що цієї пропаганди проти Мінських було більше всього саме в нашій країні.

А ніхто і не стверджує, що війни не було б. Більше того, Зеленський став президентом вже під час війни. Питання лише в тому якого масштабу була б ця війна? Але відповіді ми вже не дізнаємося ніколи. Просто, якщо коротко, то українська влада з 2014 по 2019 роки робила все, щоб підсилити нашу державу, щоб армію озброїти, навчити, реформувати, а влада з 2019 року робила все, щоб послабити державу в цілому і армію зокрема. (Свідомо вони це робили, чи ні, мабуть колись дізнаємося).
А щоб ще коротше, то попередня влада зробила все можливе і навіть неможливе, щоб стримати ворога, а влада Зеленського відчинила йому двері.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где dnepr7 » 27 янв 2024, 17:49

Warisdeath, мое мнение таково - лучше плохой мир чем война. Минские соглашения был именно таким вариантом. Более того - и всего ВОЕННОГО конфликта с ЛДНР можно было бы избежать - они изначально хотели просто чуть автономии и прав оставить русский язык - по-сути автономия на уровне Крыма. Однако власть в 2014 приняла решение все решать СИЛОЙ - с учетом того что силы собственно и небыло никакой - по итогу получили по зубам - и Минск-1 и Минск-2 были результатом РАЗГРОМОВ нашей армии на линии АТО. Порошенко пришел к влати с заявлением во время иногурации что закончит войну за 2 недели. Зеленский пришел к власти на лозунгах ЗАКОНЧУ ВОЙНУ и русский язык. Оба - лгуны. Стандарты НАТО ни на что не годятся в масштабах нормальной войны - все их методики малых групп - это для войны с партизанами - и то оно уже не работает.

По поводу того что Порошенко укреплял армию - а Зеленский нет - соглашусь - НО - это все не имеет никакого значения вообще - потому что - сколько волка не корми а у медведя морда толще. У РФ - 1 в мире арсенал ЯО, собственный ВПК и надежные союзники. У Украины небыло ни одного шанса выиграть эту войну. То что было в наших силах - войны ИЗБЕЖАТЬ заключив соглашения и выполнив их. А теперь уже поздно пить боржоми - почки отвалились. И собственно варианта развития событий теперь два:

1. мы проиграли войну воевали отступали до Львова - вся страна в руинах выглядит как Сирия. Все кто смог убежал в Европу.
2. мы проиграли войну воевали отступали до Киева - а после сдачи Киева подписали капитуляцию и половину страны не разбомбили в хлам.

Я не вижу ни одного хорошего положительного сценария развития событий. Время и возможности - упущены. И как говорили герои фильма ЖМУРКИ

Ну или другая аналогия - Пушкин

Минск-1, Минск-2, Стамбул-весна-2022. Просрали все полимеры и кусаем локти теперь.
Что же делать как же быть как выиграть вернуть территории в границах 1991 года отобрать у РФ ЯО наложить на них репарации Путина убить и Россию развалить? Это просто - нужно найти волшебную палочку взмахнуть ей 3 раза и все желания исполнятся. Это единственный варик.

Добро пожаловать в пустыню реальности где БАБЛО побеждает зло и на хитрую гайку ВСЕГДА находится болт с левой резьбой.

Я все это вижу именно так.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»