Украина-реалии New

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 дек 2023, 22:25

Влад Бевх писал(а):
26 дек 2023, 22:04
Зелені шулери сьогодні змусили Залужного грати за їх столом за їх правилами. Це була його і тактична і стратегічна помилка. Очікувано він програв.
Навпаки, програв Зеленський і його шулери.
Залужний спрацював на випередження. Він своїми відповідями не дав політизувати тему мобілізації і розставив крапки над "і". Він чітко заявив, що шоу не буде. А якщо і буде якесь шоу, то ГШ і ЗСУ в ньому участі не приймають. Він чітко розповів хто і за що відповідає і як воно все працює, принаймні має працювати. І у кого яке коло відповідальності та обов'язків за законом. Це було доросле спілкування. Без політичної мішури. Спокійно про складне. Прямо і відверто.
"Мені потрібна зброя, мені потрібні люди, мені потрібні боєприпаси для того, щоб продовжувати ведення бойових дій", - заявив Залужний В.Ф.

Влада намагається перекинути відповідальність на військових, а головнокомандувач сьогодні своїм брифінгом не дав їй це зробити.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 26 дек 2023, 23:33

Яка неймовірна відповідальність :crying:

Изображение

Джерело: джерела УП у фракції "Слуга народу"

Деталі: За даними джерел УП, у фракції наголосили на необхідності дотримуватись однієї з президентом лінії з огляду на "чутливість питання", тому "мобілізацію з суспільством мають комунікувати військові, від яких цей запит виходить".

У фракції підкреслили, що тут необхідно проявити дисципліну і утримуватись від коментарів доти, поки військове керівництво не почне коментувати положення законопроєкту і не пояснить суспільству, чому саме такі норми пропонуються і чим вони вмотивовані.

"Фракції слід утриматися від коментарів з цього приводу в ЗМІ, на міжнародному рівні, в соцмережах, в особистих комунікаціях. Всі питання, якщо вони будуть, мають бути переадресовані військовому командуванню", - наголосили у "Слузі народу".

https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/26/7434611/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 00:12

Warisdeath писал(а):
26 дек 2023, 22:25
Влада намагається перекинути відповідальність на військових
А зачем перекидывать? Военные и есть отвечающие за все - как "покупатели" :wink:
Warisdeath писал(а):
26 дек 2023, 22:25
Мені потрібна зброя, мені потрібні люди, мені потрібні боєприпаси
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 00:31

Война - это дело военных. Соответственно они будут виноваты как в негативе на поле боя, так и отмечены в позитиве. Это логично, не нужно искать происки ОПы там где их особо и нет. Лично я не вижу особых препятствий действиям военным или явного саботажа со стороны политического руководства страны. Есть объективная реальность, в которой всем приходится вариться.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 00:32

И да, неудача "контрнаступа" - вина прежде всего За и Ко в погонах, а не Зе! Он признал свои ошибки. Посмотрим, какие последуют выводы.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 дек 2023, 00:44

Bikini, Якби деякі не пі*діли забагато, то ніхто б і не знав ні про який контрнаступ. А пи*діли про це не військові.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 00:51

Warisdeath, чем-то знакомым повеяло "не получилось - значит ничего и не было и не очень-то и хотелось" :wink:
Шум вокруг сего действа не отменяет его начало и неудачу. Он, шум этот, совсем не виноват, что не получилось. Он отыграл весь свой негатив уже после неудачи, здесь согласен, не надо было так раздувать.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 27 дек 2023, 01:13

Bikini, Цей шум і зіграв ту саму ключову роль в проблемі, з якою ми зараз зіткнулися. І це зробила влада і її позитивні блогери і на жаль один із важливих військових, тобто Кирило Буданов. Він дуже причетний до цього піару. Добре, що вже його не так багато в ефірі. Для нього ж і добре.
Вони розігріли суспільство, вони накинули надсподівання і в ефірі все виглядало так, що все дуже легко і просто. І в результаті люди розслабилися та ще й подумали, що війна ось-ось закінчиться і не треба вже навіть і думати ні про яку мобілізацію. А ще звільнили ВСІХ військомів цим часом. До речі, з приводу оголення всіх ТЦК виникає питання: це дурість, чи це спланована операція? :hz:
Замість того, щоб працювати з суспільством, вони його тупо розслабили. А тепер дивуються чому немає черги з бажаючих і чому треба приймати непопулярні рішення? А, якщо розібратися, то в чому саме ці рішення непопулярні? У нас що, війна закінчилася? Ні. Але вони зробили так, наче війни вже немає.

А тепер чомусь відповідати за це мають військові. Військові хоч щось подібне обіцяли чи натякали? Ніколи. Ще у 22-му вони казали, що війна надовго. Але ж знайшлися солодкі голоси, які казали зворотнє. А тепер у них проблема. Але то не у них проблема, це у нас у всіх проблема.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 02:17

Warisdeath писал(а):
27 дек 2023, 01:13
А тепер чомусь відповідати за це мають військові.
Потому что не получилось у них. И точка. Причем здесь общество? Боевая операция проводится из наличиствующих сил и средств, невзирая на ожидания общества и политиков. И победные фанфары в эфирах. И эта операция начала проводиться. Именно с озвученными обществу или обществом целями.
Warisdeath писал(а):
27 дек 2023, 01:13
Цей шум і зіграв ту саму ключову роль в проблемі, з якою ми зараз зіткнулися.
Так а я о чем пишу?
Bikini писал(а):
27 дек 2023, 00:51
Он отыграл весь свой негатив уже после неудачи, здесь согласен, не надо было так раздувать.
Военная пропаганда должна вызывать в людях веру в победу. Если занятся пессимистическим "реализмом", то мотивации у общества не будет никакой. И его не "воспитаешь". С пропагандой переборщили, согласен. Хотя если бы операция удалась, мы бы сейчас писали совсем по-другому :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Bikini » 27 дек 2023, 23:07

Мне, например, очень не понравились два момента в брифинге Залужного. Когда он завил: "все, что будет происходить на фронте, зависит от действий противника". Причем повторил это два раза. И потом когда задали вопрос об отдыхе и демобилизации или о требуемых 500 тысячах (не помню), он сообщил "если будет затишье, то столько не потребуется". Даже с какой-то надеждой это было сказано.

Понятно, правду Главком не скажет. Возможно это для отвлечения. Но если он психологически не настроен на активные действия и передает инициативу в руки противника - это не есть хорошо. Хотя также понятно, что из-за внешних не очень хороших течений, требовать от ВСУ великих побед сейчас не время. Да и Манштейнов у нас наверху не оказалось, к сожалению. Это за два года уже можно сказать однозначно.

Короче, история движется дальше одной ей ведомой тропинкой...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 дек 2023, 00:14

Bikini, Або я не вмію доносити свою думку, або щось геть не так? :hm:
Я кажу виключно про мобілізацію. Про те, що за мобілізацію відповідають політичні/цивільні/владні інституції, але не військові. І мої слова про те, що тепер чомусь відповідати за це мають військові, стосуються мобілізації, а не ведення військових дій. Ось я про що.

Наша офісно-президентська влада витратила час на все що завгодно, а мобілізацію, майже, зірвала. По своїй дурості вони це зробили, чи свідомо, не знаю :hz: але по факту мобілізаційний процес загальмував. А за те, що вони профукали, вони хочуть перекласти відповідальність на тих, хто за це не відповідає. Я про це говорив, а не про контрнаступ вдалий він чи ні. Тим більше, що особисто я не вважаю, що він не вдалий, але мова не про це, а мова про мобілізацію і про той законопроект, який з'явився в понеділок ввечері і наробив стільки галасу, що аж головком вимушений був брати на себе відповідальність і виходити спілкуватися із журналістами та суспільством. А так бути не повинно. Законопроект від уряду? Від уряду. Значить прем'єр має вийти і розповісти. Разом з міністром оборони. Далі в комітетах обговорили, внесли всі необхідні правки і на розгляд у ВР. Там теж обговорили, внесли всі конституційні та економічні правки, проголосували, прийняли і на підпис ВГК. Крапка. І не робити бозна що з такого важливого питання. А саме цікаве те, що у нас є закон про мобілізацію і він дуже гарно прописан, але ж наш гарант та юрист трохи начхав на нього.

А щодо воєнної пропаганди, так це взагалі зашквар. Наших очільників державниками назвати майже неможливо, а от піарниками, сценаристами, серіальщиками, кіношниками, артистами так тут беззаперечно. І раптом ці люди не виробляють ніяких продуктів в напрямку агітації, мотивації захисту держави. І знову питання: чому, з яких причин, з яких міркувань вони цим не займаються?

Взагалі, це абсурд і сором обговорювати питання мобілізації в такому ракурсі в час війни, яка триває і в той час, коли на кону стоїть питання існування держави як такої. І абсурд в тому, що між ВГК і головкомом все-таки не все так гладко у відношеннях. І в тому, що суспільство це відчуває. Та я сам на себе злюся за те, що ставлю під сумнів дії ВГК і його офісної команди. Це такий самий абсурд, як і все інше. Так не має бути апріорі. Але, на жаль, є.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 28 дек 2023, 00:16

Bikini писал(а):
27 дек 2023, 23:07
Мне, например, очень не понравились два момента в брифинге Залужного. Когда он завил: "все, что будет происходить на фронте, зависит от действий противника".
А мені навпаки це сподобалося і я з цього посміхнувся.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 29 дек 2023, 07:41

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 04 янв 2024, 12:23

Не хочу я множить зраду .Но должна же быть какая то этика .Номер квартал 95 про беженку из Скадовска .Которая плохо говорит по украински .

Тому у номері представлені такі "пєрли" ,"діаманти " гумору ,як : Білочка сидить на піхві .Білочка сидить на піхті піхтове дерево
Тут пахне хвойдами ..Мається на увазі запах хвої .

Це не смішно. Це був номер на новий рік .
По перше самі жарти на тему того що людина вимушена була покинути домівку жартувати над цим вже не є етичним та нормальним .

По друге місто в окупації Зашквар квартал .Не знаю вибачілися вони чі ні ..Людей цей "номер" розлютив .
Хай кепкують з п'яного мєдвєдєва чі про те як пригожин на столицю йшов .

У них весь юмор ниже пояса (с). Знущатися потрібно з ворога .

Александр Сергеевич Перижняк
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Александр Сергеевич Перижняк » 04 янв 2024, 14:59

Мне нравятся электронные больничные без бумаг .
А вот такое полусплетня полуслух .
Хотят ввести больше электронных услуг и сократить чиновников и даже судей ..
Слух слухом но полит олухи настойчиво дудят нам в уши что коррупцию поборет минимализация контакта человека с человеком .

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2024, 15:45

Александр Сергеевич Перижняк писал(а):
04 янв 2024, 12:23
Не знаю вибачілися вони чі ні .
Вибачилася. Але так, як вона вибачилася,то більше схоже на звинувачення тих, хто зробив їй зауваження.

У кварталівців завжди був тупий гумор. А саме головне, навіть не в тому, що він тупий. Саме головне, що вони завжди висміювали українців і завжди своїм тупим гумором розколювали і ділили українців.

Я побачив маленький шматочок цього новорічного балагану, той, який викликав обурення в суспільстві, про "сіськадовськ". Це настільки мерзотно і похабно, шо нема слів. Але справа не в тому, що вони створюють свої такі паршиві сценки. Справа в тому, що зал реготав. Щиро так, від душі. І справа в тому, що на їхній продукт у нас є споживач. І це саме огидне.

П.С.
Вже колись казав, що ніколи не був їхнім прихильником. А після Вовиного спічу про Україну і німецьку жінку у 2016 році вони для мене перестали існувати. Після "горіла хата, палала" взагалі померли.
Але людям подобається. Люди аплодують, витрачають кошти на їхні концерти. А потім ми дивуємося чому у нас дивляться пацанів і інший шлак.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Украина-реалии New

Где Warisdeath » 04 янв 2024, 16:44

Мер окупованого Скадовська Яковлєв прокоментував номер "Кварталу 95": Сподіваюсь, у режисерів вистачить сил перепросити

Так, очільник міста закликав режисерів шоу вибачитися перед людьми за жарти.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 янв 2024, 16:54

На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Украина-реалии New

Где Lis1980 » 04 янв 2024, 16:58

А вот в Крыму отдыхать все последние годы патриотизм актрисе не мешал... ;)
159981 - Украина-реалии New
159980 - Украина-реалии New
159979 - Украина-реалии New
159978 - Украина-реалии New
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост