Bikini, Чалого дуже поважають на Заході. Його слухають і читають. Таким чином він дипломатично пояснює, що в нашій країні не всі здуріли і що ми (народ) не будуємо автократію.
І ще.
Я ж його часто слухаю і читаю. Так він каже, що точно знає, що в ОПі його слухають і читають. І каже, що навіть прислухаються і інколи роблять правильні висновки.
Так що він знає до кого звертається.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Нет, он решил вернуться в ряды своего штурмового подразделения. «Я решил, что у меня есть более важная работа на передовой».
Фронтовик на такой должности не выдержит.
На войне более менее понятно : тут свои тут враги.
В тылу бесконечные интриги.
Пациент : Бахмут Авдеевка . Перевели в тыл из за состояния здоровья. как самый старший офицер был назначен командиром батальона.
Отчёт за месяц ,груда документов отчёты по проведению занятия с личным составом ,отчет по каждому офицеру его послужной список .отчёты по материальной части. Имущество всякое.
Отпустите меня на фронт !! Не могу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Bikini, Нє, ну не треба всіх рівняти. Серед них є дуже багато хороших і порядних людей. Серед них є ті, ким ми пишаємося. Вони роблять суперові операції. Але, на жаль, все псується, коли в їхні дії вмішується політика, а керівництво йде на поводу у політиків.
Конкретно в цій історії службу реально замазали ті, хто причетний до цієї вигаданої в ОПі муйні.
В КГБ СССР тоже попадались хорошие и порядочные люди.
Ну Ви і порівняли.
Звичайно в КДБ були порядні. Але як вони туди потрапляли? Їх же ламали. Психологічний тиск поєднаний з загрозою життю рідних. КДБ не захищали народ. Вони тримали в страху народ. Та вони і державу не захищали. Вони захищали систему, яка їх породила. А народ був гвинтиком, інструментом, з яким вони що хотіли те й робили.
Bikini, Не розумію суті в порівнянні цих двох структур.
Все просто. Одна породила другую. По меньшей мере до 2003 года СБУ руководили именно бывшие сотрудники КГБ СССР, да и после наследие КГБ в организации вполне себе оставалось до ухода многих чинов по возрасту на пенсию.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
П.С.
Та хіба ж ми це повинні обговорювати в такі важкі часи для існування нашої держави? Це абсурд. Але на жаль така наша реальність. І це жахливо і дуже небезпечно.
Міжнародний демократичний союз закликав українську владу дозволити виїзд Порошенка у Вашингтон
"Міжнародний демократичний союз збентежений тим, що Петру Порошенку було відмовлено у дозволі залишити Україну для відвідування Форуму IDU-2023. Ми закликаємо українську владу дозволити його від’їзд, оскільки для осіб, які приймають рішення, надзвичайно важливо отримати інформацію про війну з перших вуст і підтримати атаковану країну", - йдеться на сторінці IDU у мережі X.
Перша леді України Олена Зеленська не хоче, щоб її чоловік Володимир Зеленський обирався на наступний термін.
Як інформує Цензор.НЕТ, про це розповіла Зеленська в інтерв'ю Economist. Фрагмент інтерв'ю з першої леді України опубліковано у подкасті видання, але поки відсутній у друкованій версії.
Зеленська повідомила, що переконана в перемозі України. Після цього вона хоче зі своєю сім'єю відпочити.
"Ми будемо жити разом із моїм чоловіком і дітьми весь час (після перемоги України, — ред). Після цього ми влаштуємо собі відпустку і поїдемо куди-небудь. Куди завгодно, але разом. Тільки вчотирьох", — розповіла перша леді про свої плани.
Зеленська додала, що після цього вона та її сім'я думатимуть, що робитимуть далі.
"Тому що я не хочу, щоб він ставав президентом на наступний термін або на два наступні терміни, це неможливо. Напевно, ми будемо повинні придумати щось нове", — сказала вона.
Lis1980, Теж звернув на це увагу. Не знаю, з цих станеться. І два, і три. Не знаю
Хороший ефір.
(На швидкості 1,7 нормально слухається)