Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 02:08

Колишній президент Дональд Трамп у вівторок назвав Володимира Путіна "генієм" після того, як президент Росії зробив кроки щодо захоплення частини України.
Про це Трамп заявив під час інтерв'ю з консервативним подкастером Баком Секстоном.

«Я зайшов учора, і там був екран телевізора, і я сказав: «Це геній», — згадував Трамп. «Путін оголошує велику частину України — України — Путін оголошує її незалежною. О, це чудово».

«Я сказав: «Наскільки це розумно?», — продовжив колишній президент США. "І він увійде і стане миротворцем. Це найсильніша миротворча сила... Ми могли б використовувати це на нашому південному кордоні. Це найсильніша миротворча сила, яку я коли-небудь бачив. Там було більше армійських танків, ніж я коли-небудь бачив. Вони Я буду зберігати мир. Ні, але подумай. Ось хлопець, який дуже кмітливий".

Трамп додав: «Але ось хлопець, який каже, знаєте, «я оголослю значну частину України незалежною», він використав слово «незалежна» і «ми підемо, і ми увійдемо». і ми допоможемо зберегти мир». Треба сказати, що це досить кмітливо. І ви знаєте, яка відповідь була від Байдена? Відповіді не було. У них її не було для цього. Ні, це дуже сумно. Дуже сумно".

Перегляньте відеоролик нижче.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 02:15

(с)
Походил по российским форумам, почитал комменты... Пиздец... Какой охуенный, прекрасный народ! Там можно рассказывать хоть что, продавать любые охуительные истории, магические шары, волшебные мази и шкуры фантастических зверей из других, параллельных и перпендикулярных миров...
Инфернальные, невозможные в реальном мире долбоёбы, разворачивающие нефтяные реки и газовые озера в Китай, который с благодарностью, полизывая русский хуй, принимает всё это, платит кучу бабок, передает высокие технологии, станки и просто всякую хуйню... Вся Азия, в след за Китаем, начинает учить великий русский язык и конечно восхищаются "русским миром".
А где-то на Западе, замерзает и подыхает в нищете гендерквирная Европа...
Но, это я спиздел...))) Россияне таких слов не знают... У них проще - пидарская европка...

Поздравляю, ты ознакомился с ЦА, для которой и предназначены ДРГ на двух БМП, переправляющиеся через реку, ДРГ в глубоком тылу на БТР из Арзамаса, лупящие на несколько км РПГ и распятые мальчики.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 02:17

(с)
Напрасно, имхо, кто то ищет глубокого смысла , или наоборот, полного старчесского маразма в происшедшем и происходящем .
Ни то, ни другое.

Они просто бездарности , в большинстве, которым повезло заграбастать под себя большую богатую страну.

Стоит ли вспоминать все многочисленные провалы от шпиля-баширова, хишама, отравителя навального признающегося чуть не в прямом эфире и прочее- прочее... очень много полного ничтожества.

План на Украину был прост как под Хишамом , прост и незамысловат:мы попрем , они обосрутся.

Поперли . Железок понавезли, ультиматумы Нато стали выставлять. Грозить начать войну против Украины , при этом делая хитрое лицо нас там нет.

А "они" ( США и Европа) не обосрались.
Тут уже приводилась неоднократно параллель с бандитом взявщим в заложники гражданского и требующего от шерифа чего то там требующего.

А Шериф вдруг взял и сказал: стреляй. Мне пох. А тебя я потом на каторге сгною.

Поэтому то и морды у некоторых кремлевских такие были на совете, потому что незамысловатый план пошел нахер. И теперь действительно , и санкции , и война поинастоящему. А назад не сдать.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 02:23

Псаки заявила, что США готовятся к массовому потоку беженцев из Украины в Европу.

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 02:25

И немного юмора :crying:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 02:28

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо повідомив про нові санкції проти Росії через визнання нею так званих "ДНР" та "ЛНР".

"Це подальше вторгнення в суверенну державу, і це абсолютно неприйнятно… Нахабні провокації Росії є загрозою безпеці та миру в усьому світі", - заявив Трюдо.

Санкції передбачають заборону на будь-які фінансові операції із так званими "ЛНР" та "ДНР".

Також канадцям будуть заборонені операції з суверенним боргом Росії та двома підтримуваними державою російськими банками. Оттава також накладе санкції на членів російського парламенту, які проголосували "за" щодо визнання ОРДЛО.

Трюдо заявив, що санкції "діятимуть доти, доки не буде відновлено територіальну цілісність України".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 02:30

Sanek, В разі вторгнення Російської Федерації Румунія готова прийняти понад 500 тис. біженців з України.

Про це заявив міністр оборони Румунії Василе Динку.
"Є кілька оцінок, тим не менш, ми могли б прийняти понад 500 тисяч біженців, це цифра, яку ми підготували разом з МВС та іншими органами, що координують це питання... Є план, який готують у всіх великих містах, в прикордонній зоні є відведені ділянки", - зазначив Динку.

Він також зазначив, що Румунія при цьому не очікує великого потоку біженців, оскільки в 2014 році, наприклад, більша частина виїхала до Польщі.

"Ми не очікуємо великих потоків у нас, але хто знає", - додав міністр.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 02:50

Салливан: У нас есть разведданные, что будет большая жестокость, поскольку это не будет просто обычная война между двумя армиями, – добавил он. – Это будет война России против украинского народа, чтобы подавить, раздавить, нанести ему ущерб.
https://www.golosameriki.com/a/white-ho ... 53501.html

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 02:57

От на що сподіваються ці старці? На чолі з дідом.
Гітлер був набагато молодшим і у нього нічого не вийшло. Я про здійснення його кінцевої мети.

А ці на що сподіваються?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 03:00

Sanek писал(а):
23 фев 2022, 02:48
Изображение
О! Так я же з "Європейської правди" і брав цю інформацію. І на форум приніс кілька сторінок тому.

П.С.
Сам же казав, що "УП" вже давно або не українська, або не правда і все одно лоханувся :fool2: Взяв з їхнього джерела приніс інфу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 23 фев 2022, 03:02

Warisdeath писал(а):
23 фев 2022, 02:57
А ці на що сподіваються?
Очень часто то, на что надеются, оборачивается ровно наоборот... Гитлер тоже не думал так закончить жизнь спустя пять лет после своего триумфа :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 03:05

Sanek писал(а):
23 фев 2022, 02:50
У нас есть разведданные
Вчора на протязі цілої години без всяких розвідданих один божевільний є*анат чітко озвучив, що він щиро, від усієї своєї прогнилої душонки бажає саме:
Sanek писал(а):
23 фев 2022, 02:50
подавить, раздавить, нанести ущерб
Україні і знищити український народ.

Вчора це почув весь світ.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 03:10

Sanek писал(а):
23 фев 2022, 03:02
Гитлер тоже не думал так закончить жизнь спустя пять лет после своего триумфа
Я ж про це і кажу. Аж загуглив зараз. На початок війни йому було 50 років. Через 6 років він сам і все його коло однодумців все, просто все.
Так там і порівнювати навіть не треба ні дисципліну, ні мотивацію, нічого.

Єдине, що об'єднує, так це те, що вони носії великої біди.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 23 фев 2022, 03:27

2018 рік

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»