Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Локальные и региональные конфликты последних десятилетий

Будет ли большая война в ближайшие дни-месяцы?

Опрос закончился 24 фев 2022, 14:40

НЕТ. Это больше психологическое давление со стороны РФ. Не разгоняйте панику!
5
28%
НЕТ. Война уже идет с 2014 года. Будет обострение, но не в формате большой войны.
6
33%
ДА. РФ готова к такому варианту событий и скоро начнет. Но крепко получит по зубам.
6
33%
ДА. Ааа! Все пропало! Мы все умрем!
1
6%
ПОФИГ. Главное шашлыки весной.
0
Голосов нет

Всего голосов: 18

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 28 янв 2022, 00:02

Краткая информация о реальности в военной авиации РФ

В Барановичах РБ приземлились ШЕСТЬ Су 35 С. Не 600, не 60, а просто Шесть самолетиков. Прилетели из Комсомольска на Амуре (оцените дальность перелета) Ближе самолетов не нашлось.
Перелет длился восемь суток с 4 мя промежуточными посадками. Одна пара сделала 5 посадок. Так долго летели по причине множества отказов. С собой привезли гарантийную бригаду с завода изготовителя (завод в Комсомольске)
Все самолеты гарантийные.
После посадки в Барановичах, на всех шести самолетах были отказы БРЭО, на двух самолетах "выскочили ошибки по двигателям" (это как на машине )
Самолеты имеют множество "временных ограничений" и по факту, это усовершенствованный Су 27. Все "вундервафли и не имеющие аналогов системы" находятся в режиме "временно не использовать".
Вот такую грозную силу, сосредоточили ВКС РФ на границе Украины. Кошмар и ужас. Все сразу сдаваться :wink: (с) mariposa

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 28 янв 2022, 00:08

Lis1980 писал(а):
27 янв 2022, 21:20
Живой силы не достаточно для вторжения.
И я о том же... а американцы и Запад нагнетают!? :hm:
Если бы РФ не выдвигала ультиматумы и не раздувала ноздри, то можно было бы решить, что Путина заманивают залезть на дерево... сесть на растяжку... работают его же методами... стращают... сочиняют... шатают трубу :wink: ... Но опять, одна из составляющих картины, уж очень выпадает из общей мозайки... :?:

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 28 янв 2022, 00:21

США на 31 января запросили заседание СБ ООН по ситуации вокруг Украины...

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 01:15

Sanek писал(а):
27 янв 2022, 23:58
вовсе не значит, что за день я кардинально изменил свою точку зрения...
Та ну, друже, так ніхто і не збирався думати. І ці статті - це реакція така сьогодні. Завтра вона може бути іншою.
Ха, та от я вчора казав майже в такому самому бравурному тоні. А от сьогодні я вже не так оптимістично налаштован. А чому скажете? А тому, що позиція Заходу вона зрозуміла. А от реакція путіна вона здається не зрозуміла самому путіну. І що він надумає, невідомо нікому. Більше того, він же там не один такий неадекват. Їх там коло нього таких старців декілька є, які повністю підтримують його шовіністичні імперські амбіції. От що всі ми можемо сказати з упевненістю так це те, що жодного з них зовсім не цікавить кількість пролитої крові і зруйнованих міст та сел. А щур, якого загнали в угол, хоче більше крові.

Так що сьогодні можна радіти від мистецтва дипломатії. Але це не кінець. Якби так не сталося, що це ще і не початок, а лише прелюдія.
Противник неадекватний і непрогнозований. Та і втрачати йому майже нічого.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 01:42

США закликали Китай вплинути на Росію для того, щоб Москва обрала шлях дипломатії для врегулювання напруженості на кордоні з Україною.

Про це заявила заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд.

"Наше послання Пекіну було чітким: ми закликаємо Пекін використати свій вплив на Москву, щоб закликати до дипломатії", - сказала Нуланд, говорячи про розмову, яку провели раніше цього тижня держсекретар США Ентоні Блінкен та голова МЗС КНР Ван І.

"Бо якщо в Україні буде конфлікт, то це не принесе нічого доброго для Китаю, будуть значні наслідки для світової економіки, для енергетичного сектора", - додала вона.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Sanek » 28 янв 2022, 02:02

Китай такой - да как вы все уже за%бали!!! :fp: :wink:
Те обращаются... эти...
К Монголии обратитесь еще :rofl:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 02:11

Sanek, А мені сподобались ось ці слова Нуланд: "використати свій вплив". Так тонко принизити московію не кожному вдається!
Таке важне цабе, а тут раптом кажуть, що хтось на нього має вплив.

А нічого ж не скажеш у відповідь)))) Не будуть же вони на цьому загострювати увагу, бо китайців у союзники кличуть :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 10:25

Інформаційна війна. Загострення.

Скандал в ЗМІ після вчорашньої розмови Байдена і Зеленського.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 10:53

Далі:

Сайт державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG написав про "напад України" на "ЛНР"

Сайт державної телерадіокомпанії Чорногорії RTCG опублікував новину про те, що українські військові нібито атакували сепаратистів так званої "Луганської народної республіки".

https://www.eurointegration.com.ua/news ... 8/7133218/

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 11:56

Warisdeath писал(а):
28 янв 2022, 10:53
"напад України" на "ЛНР"
:wink:
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Bikini
Полковник
Полковник

Где Bikini » 28 янв 2022, 12:06

Лавров: введение санкций против Путина и отключение РФ от SWIFT повлечет разрыв отношений

Если западные страны пойдут на введение жестких санкций против России, в том числе против президента Владимира Путина и отключение от SWIFT, это повлечет полный разрыв отношений. Об этом заявил министр иностранных дел России Сергей Лавров в интервью российским радиостанциям.

«Американцам было сказано — в том числе в контактах президентов, — что тот пакет, сопровождающийся полным отключением от всех финансово-экономических систем, которые контролируются Западом, будет эквивалентен разрыву отношений», — отметил дипломат, добавив, что такое развитие событий не входит в чьи-либо интересы.
Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 12:13

Страна.ua :wink:

По словам Байдена, Киев может быть "разграблен", российские войска могут попытаться его оккупировать и советовал Зеленскому "подготовиться к удару". https://strana.best/news/373848-bajden- ... chnik.html
144570 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 12:26

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Москву, аби обговорити нормалізацію відносин.

Про це він сказав під час брифінгу.

"Якщо Зеленський хоче обговорювати нормалізацію відносин з РФ, ми готові, нехай приїжджає до Москви або Сочі", — заявив Лавров.

Водночас очільник МЗС Росії зазначив, що Москва готова обговорити деескалацію, "але не Донбас", бо це, за словами Лаврова, нібито внутрішньоукраїнське питання.
144574 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Где Warisdeath » 28 янв 2022, 12:40

Вуха московії стирчать так в цьому скандалі, що аж важко придумати якусь іншу версію. Чесно скажу, що навіть не виникло претензій до Зеленського, коли прочитав про цей "репортаж" CNN. І щось дуже знайоме в прізвищі журналіста, який це розповідав.

Загуглив. Так і є.

В останні роки Метью Ченс оселився у Москві :rolleyes2: і займає посаду старшого журналіста-міжнародника

Matthew Chance

А ще ми чули його прізвище багато разів. Він брав інтерв'ю у путіна, він рекламує Спутнік і каже, що навіть вакцинувався ним, це той журналіст, якого затримали біля колонії, де знаходиться Навальний, це той журналіст, який їздив із Зеленським на фронт і після цього був скандал. Це той журналіст, який публікував матеріали по вагнерівцям:

Есть ли российский след в материале CNN о "вагнеровцах"?

https://interfax.com.ua/news/blog/76752 ... -SqqJblUJw

Ну якось так :hm:

Війна триває

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 12:56

Воевать будут даже те, кто не хочет! :yahoo:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 13:10

Lumen писал(а):
28 янв 2022, 12:26
Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров запросив президента України Володимира Зеленського відвідати Москву, аби обговорити нормалізацію відносин.
"Он пианист еще" :fp: Пиzдец!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 13:12

Lumen писал(а):
28 янв 2022, 12:13
Страна.ua
144578 - Росcия vs Украина и НАТО - блеф или скоро война?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Где Lumen » 28 янв 2022, 13:24

Британський підприємець Річард Бренсон вважає, що лідерам бізнесу настав час об'єднатись та відстояти суверенітет України на фоні загрози вторгнення Росії.

"Навіть якщо за це доведеться платити, всі ми повинні дати сигнал, що одностороння агресія завжди неприйнятна і що світова бізнес-спільнота підтримає весь спектр санкцій проти будь-якої країни, яка намагається порушити суверенітет іншої", - написав мільярдер у своїй статті, у якій він думає над останніми новинами про загрозу російського вторгнення.

За його словами, бізнесмени занепокоєно спостерігають за нарощенням військ і техніки на українському кордоні. Конфлікт між двома державами триває багато років, пише Бренсон, пригадуючи російську анексію Криму в 2014 році, однак "за останні роки ще ніколи не було такого ризику повномасштабної війни на європейській землі".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Локальные и региональные конфликты»