Скоріше за все, що так!
Грузия
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Sanek, Та то зрозуміло, що мета його повернутися до влади. Але ж, як правило, голодовку оголошують, на знак якогось протесту. Може таким чином він протестує проти свого затримання?
Скоріше за все, що так!
Скоріше за все, що так!
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Мы к нему с юмором относимся, однако если бы он был осужден как Саркози, образно говоря "выйдя на пенсию" - это одно. А как действующий лидер оппозиции - это другое, сразу возникают некоторые сомнения... и исторический опыт подсказывает, что не беспочвенные... сразу скажу, не следил за его перепитиями и глубоко не вникал, что ему шьют
Но у нас тоже и Югик посидел, и Юля... по делу или нет? 
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Sanek, Тому ми бурно тут і не коментуємо. Точніше, ніяк не коментуємо. А вже 5-та сторінка. Ми викладаємо, що пишуть ЗМІ.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Lis1980
Автор темы - Полковник

Грузия
Сплетни разносите ))) А чел страдает в темнице, пюре вместо лобстеров кушает (((Warisdeath писал(а):А вже 5-та сторінка. Ми викладаємо, що пишуть ЗМІ.
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
А шо там? Хтось відстежував? Сьогодні ж 7 листопада, опозиція анонсувала мітинг.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Погуглив. Перенесли на понеділок.
ТБИЛИСИ, 7 ноября — Новости-Грузия. Председатель крупнейшей оппозиционной партии «Единое национальное движение» Ника Мелия анонсировал масштабную протестную акцию в центре Тбилиси в понедельник, 8 ноября.
Накануне лидеры оппозиции предъявили властям Грузии ультиматум с требованием о переводе в частную клинику экс-президента Михаила Саакашвили, который продолжает голодовку в тюрьме уже 38-й день. На выполнение требования они отвели 24 часа.
«Срок ультиматума истек… Завтра, 8 ноября, в 20:00 мы должны начать победу свободы с площади Свободы. Все туда, где много раз писалась история Грузии… Грузинское общество никогда в истории не выходило побежденным и не будет побеждено в ближайшем будущем. Мы победим во имя правды», — сказал Мелия сегодня брифинге.
ТБИЛИСИ, 7 ноября — Новости-Грузия. Председатель крупнейшей оппозиционной партии «Единое национальное движение» Ника Мелия анонсировал масштабную протестную акцию в центре Тбилиси в понедельник, 8 ноября.
Накануне лидеры оппозиции предъявили властям Грузии ультиматум с требованием о переводе в частную клинику экс-президента Михаила Саакашвили, который продолжает голодовку в тюрьме уже 38-й день. На выполнение требования они отвели 24 часа.
«Срок ультиматума истек… Завтра, 8 ноября, в 20:00 мы должны начать победу свободы с площади Свободы. Все туда, где много раз писалась история Грузии… Грузинское общество никогда в истории не выходило побежденным и не будет побеждено в ближайшем будущем. Мы победим во имя правды», — сказал Мелия сегодня брифинге.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Мне кажется выйдут... достаточно много... но что будет дальше - хз
Завтра проверим мой #прогноз
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Міхеіл Саакашвілі закликав не акцентувати увагу на своєму голодуванні, оскільки його метою було зовсім не це.
Про це він написав на своїй сторінці у
Він порівняв свою ситуацію зі смертною карою.
"У 1998 році я був головою Правового комітету парламенту. За моєю ініціативою парламентом Грузії було прийнято історичне рішення про відміну смертної кари в Грузії. Я й уявити не міг, що через роки, в країні відновлять смертну кару, і, за іронією долі, відновлять її мені. Байдуже, всяке буває, але зло ніколи не переможе добро", – написав Саакашвілі.
Також Саакашвілі попросив не висвітлювати його голодування, бо це не є головною метою.
"Я повернувся, мене добровільно взяли в заручники і тепер я помру з голоду, щоб своїм прикладом звільнити нашу Батьківщину, зберегти її європейський шлях і "зняти з пазурів" російських олігархів. Ось чому це абсолютно неприпустимо і прошу всіх не робити моє здоров'я головним питанням порядку денного, не висвітлювати моє голодування, наша головна мета: питання вкрадених виборів та повернення уряду грузинському народу. Мій голод — це спосіб його досягти, і його не можна просунути далі за мету", – зазначив він.
Про це він написав на своїй сторінці у
Він порівняв свою ситуацію зі смертною карою.
"У 1998 році я був головою Правового комітету парламенту. За моєю ініціативою парламентом Грузії було прийнято історичне рішення про відміну смертної кари в Грузії. Я й уявити не міг, що через роки, в країні відновлять смертну кару, і, за іронією долі, відновлять її мені. Байдуже, всяке буває, але зло ніколи не переможе добро", – написав Саакашвілі.
Також Саакашвілі попросив не висвітлювати його голодування, бо це не є головною метою.
"Я повернувся, мене добровільно взяли в заручники і тепер я помру з голоду, щоб своїм прикладом звільнити нашу Батьківщину, зберегти її європейський шлях і "зняти з пазурів" російських олігархів. Ось чому це абсолютно неприпустимо і прошу всіх не робити моє здоров'я головним питанням порядку денного, не висвітлювати моє голодування, наша головна мета: питання вкрадених виборів та повернення уряду грузинському народу. Мій голод — це спосіб його досягти, і його не можна просунути далі за мету", – зазначив він.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Саакашвілі госпіталізовано до тюремної лікарні у Тбілісі, - Пенітенціарна служба Грузії

Раніше мати Саакашвілі Гіулі Аласанія заявила журналістам, що її сина немає у в'язниці, його забрали гелікоптером.
"За моєю інформацією, зібрався консиліум, який зробив висновок, що його необхідно перевести в багатопрофільну лікарню. В цей час, ігноруючи все, на наших очах його кудись забрали. Проїхали дві броньовані машини та пролетів гелікоптер. Ми дві години чекаємо, й відповіді немає. Людини немає, забрали", - сказала вона журналістам перед в'язницею, куди вона прийшла на побачення із сином разом з онуками.
Раніше цивільна дружина Саакашвілі Єлизавета Ясько в соцмережі "Фейсбук" повідомила: "Є інформація, що Міхеіла Саакашвілі почали перевозити в лікарню в Горі вертолітом (ніби). Але ця інформація не підтвреджена. В якому стані Міхеіл також поки нема підтвердженоі інформації".

Раніше мати Саакашвілі Гіулі Аласанія заявила журналістам, що її сина немає у в'язниці, його забрали гелікоптером.
"За моєю інформацією, зібрався консиліум, який зробив висновок, що його необхідно перевести в багатопрофільну лікарню. В цей час, ігноруючи все, на наших очах його кудись забрали. Проїхали дві броньовані машини та пролетів гелікоптер. Ми дві години чекаємо, й відповіді немає. Людини немає, забрали", - сказала вона журналістам перед в'язницею, куди вона прийшла на побачення із сином разом з онуками.
Раніше цивільна дружина Саакашвілі Єлизавета Ясько в соцмережі "Фейсбук" повідомила: "Є інформація, що Міхеіла Саакашвілі почали перевозити в лікарню в Горі вертолітом (ніби). Але ця інформація не підтвреджена. В якому стані Міхеіл також поки нема підтвердженоі інформації".
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Sanek, Зараз!
Гугл нам у допомогу і все дізнаємось
Гугл нам у допомогу і все дізнаємось
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Буду весьма признателен
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Sanek,
Ось що мені видав гугл за запросом "Грузія - новини"
Я червоним підкреслив час, коли вийшли ці новини

Ось ця у 20:24
Оппозиция готовится к масштабной акции в Тбилиси

Ось що мені видав гугл за запросом "Грузія - новини"
Я червоним підкреслив час, коли вийшли ці новини

Ось ця у 20:24
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Ось ще, що я вчора це видання приносив нам. Я і його відкрив.
Дивіться.
Дивіться.
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Я правильно понял, в новостях ничего?Warisdeath писал(а): ↑09 ноя 2021, 00:21Ось ця у 20:24
Хотя вот...
"Свободу Саакашвили!" выкрикивали демонстранты, собравшиеся в центре столицы Грузии Тбилиси. В акции в поддержку экс-президента приняли участие порядка сорока тысяч манифестантов, которые прошли от площади Свободы к Дому правительства.
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Sanek, О, ну так Ви хоч щось знайшли, а я взагалі нічого!
-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

-
Sanek
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Грузия
Так особо ничего и нет... вышли якобы (эти цифры всегда завышают) 40 тысяч и тишина... В рунете понятно, но и у нас не особо афишируют...
Либо завтра опубликуют, либо маленькая Грузия не так интересна, либо митинги в Грузии - обыденное явление и на них не обращают внимание...
Ладно, не буду так категоричен в свой адрес... все-таки что-то было...