Революційна ситуація.
Не по марксизму, а реально
Це "критична невідповідність влади потребам соціуму"
Охоплена боями та обстрілами Донеччина просто зараз закупає комунальної техніки на понад 190 млн грн
Це тільки ті закупівлі, які знайшло в Прозорро Вільне радіо.
Найбільше — понад 44 мільйони гривень — виділили з бюджету Костянтинівки.
Там зокрема закупають машину для підмітання вулиць, каналопромивну та мулососну машини.
СБУ не открывала уголовное производство в отношении Аркадия Бабченко
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
А Индия между прочим состоит в британском содружестве )) хе хе а в Канаде министр обороны индус сикх.
У власти серые и очень недалёкие люди
Хах, так не тільки міністр оборони Канади. А Сунак! Прем'єр-міністр Британії! Ріші Сунак, він же індус. І дружина його теж.
У наших зелених невігластво аж зашкалює. У всіх до єдиного. Але мені особисто інколи здається, що безпосередньо в ОПі не такі вони вже і наївні. Все більше і більше бере сумнів, що їх ляпи від незнання. А, навпаки, підозрюю, що ляпають вони свідомо. З якою метою не можу сказати однозначно, але вже давно мене ці відчуття не покидають. А що стосується Подоляка, так він серед них більш-менш інтелектуал, тому не віриться, що він не розумів, що каже.
Побачимо як буде далі. Чи будуть реагувати в ОПі? Чи знову мороза включать?
Хоча, насправді, зелена влада - це нещастя на нашу голову.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
ГдеАлександр Сергеевич Перижняк » 14 сен 2023, 18:02
Warisdeath, про Ріші я забув . Не знаю .
Мало даних про ціх "діячів".
З рештою в нас кожен робе що може . Ми можемо самоорганізовуватися .
А влада приходе і уходе .
dnepr7, Якби це стосувалося тільки нас, всередені країни, то жодного сумніву, що вони впали би на мороз. Але ж цей назріваючий конфлікт/скандал виходить поза межі держави, тому морозитися буде важче. Хіба що Кулебу відправлять гасити пожежу.
Взагалі-то найпростіше пояснити китайцям та індусам, що Міша Подоляк ніхто і то все його приватна думка. І це було б правильно. Причому, насправді так воно і є. Але ж як пояснити самому Міші, що він ніхто і звати його ніяк? Тут вже шпагат у Володимира нашого Олександровича.
П.С.
Я сьогодні побачив уривок, де Подоляк це сказав. А для кого взагалі це інтерв'ю було? Сидить начебто українська журналістка і бере інтерв'ю у начебто українського представника влади. А бесіду ведуть російською. Упс, як цікаво.
Так Міша там каже таке: "В чем проблема Индии, Китая и так далее? Проблема этих стран в том, что они не анализируют последствия собственных шагов. Слабый интеллектуальный потенциал этих стран. К сожалению".
Раз Подоляк критикує ці країни за те, що вони буцімто не аналізують наслідки своїх дій, значить на думку самого Подоляка він особисто аналізує свої слова і наслідки.
В такому разі питання, а з якою метою він це заявив? Причому, він же точно знає, що з цими країнами у нас не дуже легкі відносини. Більше того, ці країни тяжіють у бік росії. Їх навіть в цьому і обвинувачувати важко, та і не треба. У них так історично склалося, власне як і у нас так було. Але він таке заявляє.
З цими країнами працювати треба, а не ляпати язиком.
П.С.П.С.
Щось забагато факапів останнім часом від ОПи. Сьогодні ще і Ганя Маляр відмітилася. До речі, вона протеже Єрмака і Подоляка. Правда, швиденько вона почала виправлятися, але то вже було зайве і ще більше нашкодила, але вже сама собі.
А Міша, здається ще мовчить про свої інтелектуальні здібності у порівнянні з індусами та китайцями.
Задовбали
Тільки весь світ чудово знає що реальний президент в Україні - Єрмак а його 50+ радників - справжній уряд. І що верзе той же зелеський поза межами тексту з папірця всі чули. Тому Єрмак його за коліно тримає навіть на "зібрання джентельменів". І конвоїр від Бені зі своім маузером прямо на зустрічі з Блінкеном присутній і в смартфон втикає. Навряд чи грає там в кульки.
Наголосували дебіли у 2019 тому ......
ГдеАлександр Сергеевич Перижняк » 15 сен 2023, 14:18
День кагбэ с утра немного пошел ни туда то про переговоры 3 октября .
Чтобы усилить обстрелы им надо выпускать в день по 60 ракет и по сотне утюгов .
Но это в неделю 700 утюгов .
В месяц 2800 а они планируют лишь в 2026 выйти напроизводство 6000 утюгов .
Незадача .
Потом адвокаты .
Рішення РНБО щодо обмеженно придатних .
Так обмеженно придатні давно служат и на передовой тоже .
Раніше героями ютуба була поліція тепер військомати та адвокати що їм треба гроші і аудиторія .
А що вони були на тому засіданні РНБО .
ГдеАлександр Сергеевич Перижняк » 15 сен 2023, 17:18
Warisdeath, це і є рівень розвитку нашої елітки .
Местечковий .нацарювати .
Незрілість .
Думаю що максимум що буде заставлять вибачитись .
Китай нам не союзник .
Хоча і кацапам теж ні .
Але якщо робити справу як це роблять дипломати то з Китаєм можна дружити .
Обережно .
Бо вони зайняли Киргизтану гроші і забрали частину землі бо ті не змогли віддати .
А наші ну як наші :
Хто такий Черчіль ?! Ми йому дамо бухканів ! (С).
Треба еліту розтити з дітячого садка .
Але знову ..
Імітатори з обох боків .
Чтобы усилить обстрелы им надо выпускать в день по 60 ракет и по сотне утюгов .
Но это в неделю 700 утюгов .
В месяц 2800 а они планируют лишь в 2026 выйти напроизводство 6000 утюгов .
Незадача .
Чтобы ДЕШЕВО доступно усилить обстрелы - нужна дальнобойная РСЗО и ракеты класса Точка-У. То что они сейчас делают - там где хватит дальности 100 - 200 км - используют рекеты типа Калибр с дальностью 2500 км - это расточительство. Утюги нужно запускать по 250 штук одномоментно чтобы ПВО перегрузить.
У Иранцев уже взяли что смогли. Теперь на очереди поставки оружия из КНДР.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Здається, що у нас все-таки буде зовнішнє управління!
Наприклад я, як пересічний громадянин своєї країни, зовсім не проти, а навіть "за", тому що цей варіант нам, дійсно, допоможе, раз ми самі не можемо. І треба це визнати, що самі ми, дійсно, не можемо.
Але щось мені підказує, що на Банковій цьому не зраділи
У відносинах України з США з’явилася нова дійова особа – і, за всіма ознаками, дуже впливова. 14 вересня Президент Сполучених Штатів Джо Байден призначив нового спеціального представника США з питань економічного відновлення України. Ним стала Пенні Пріцкер.
Предки Пенні походять із українського села Великі Пріцьки. Вона належить до одного з найбагатших сімейств США, їм належить мережа готелів Hyatt. 2011 року Forbes назвав її 263 найбагатшою людиною в США, (1 851 100 000 доларів США), та 651 багатою людиною у світі. 2009 року Forbes назвав Пріцкер однією зі 100 найвпливовіших жінок у світі. Працювала міністеркою торгівлі США.
- США зосереджені на задоволенні потреб України зараз, а також на довгостроковому відновленні та безпеці України.
Говорячи США, я маю на увазі не лише адміністрацію: те саме лунає від членів Конгресу з обох флангів. Є двопартійна підтримка довгострокової допомоги Україні.
Однак для того, щоби отримувати кошти від Сполучених Штатів, тепер будуть певні умови. Це не повинно дивувати нікого в Україні. Причина – те, що наш уряд хоче бачити, як Україна досягає прогресу в різних сферах. Ми хочемо бачити середовище, сприятливе для приватних інвестицій, -
заява Пенні Пріцкер, спеціального представника США з питань економічного відновлення України.
"У мій портфель входить робота з урядом України, з урядом США та послом Бріджит Брінкс і, звичайно ж, з нашими союзниками – щоби спільно прискорити економічне відновлення України. Буде окремий фокус на реформах, що стосуються прозорості та підзвітності відбудови – це зміни регуляторного середовища, правоохоронних органів, судової системи, у сфері боротьби з корупцією, управління держпідприємствами тощо", - сказала Пенні Пріцкер.
Тут Марина більше дає інформацію з цього приводу.
А тут інтерв'ю Європейській правді цієї пані
"Тепер, щоб Україна отримувала кошти, США висуватимуть умови щодо реформ"
ГдеАлександр Сергеевич Перижняк » 15 сен 2023, 23:34
dnepr7, на сколько этого хватит ?
Нужно не просто выпускать металлолом .
Нужно попадать по силовым подстанциям . А точность калибров и утюгов весьма условна .
Да но по 250 утюгов ежедневно . Иначе толку не будет .
Самое основное то что он сюда залез и застрял .
А теперь надо либо отползать или продолжать ненужную войну .
Их пенсии зарплата сгорает в пламени войны.
А що я вже пропустив про Цоя і Льоху? Зараз від Дроздова почув у відео, що Lis1980 вище викладав. І в темі про Альошу ніхто нічого не писав Що він там вже наробив?
Он воно як. Так, згоден з Дроздовим, що Льоха працює на цю аудиторію.
П.С.
Ніколи не знав, що Цой по батькові Робертович)) Навіть на думку ніколи не приходило, що у нього ж крім імені і прізвища, ще є ім'я по батькові))) А Льоха знає. Льоха все знає