Warisdeath, я хотел Вас уже обложить благим и нецензурным,но прочел следующий пост.Правильная оценка:-до якоiпланки ми знизилися...
Потому что ВНИЗ можно падать бесконечно там нет никакого дна или планки. А когда ты двигаешься вверх то да там есть потолок ты можешь теоретически стать номером один в мире. А вниз - ты можешь с 126 места упасть до 259 и падать дальше. Мы падаем.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.
Он видимо бросил бухать-закусывать и присел на кокаин.
Интревью его читал. Много всякого бреда, но есть пару важных моментов - до него таки дошло что не все страны равны и на равных с Украиной ни РФ ни ЕС ни США разговаривать не будут.
Тарас, як завжди, згадає такі цікаві моменти з нашого життя за 30 років незалежності, про які ми, або забули, або, навіть, і не знали. І він так влучно завжди цими спогадами проводить аналогії минулого з сьогоденням, що слухаєш і дивуєшся: "О! Точно. Таке ж вже було", або: "Он воно як! Не знав, не знав!"
Мабуть теж треба додати до #прогноз
Хоча він не прогнозує, а аналізує і припускає різні варіанти. Але, нехай буде
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ох тиж йойки-трандильойкі))))
Не слухаючи Лєсю, а тільки прочитавши назву, можу однозначно сказати, що у Зеленського вибір невелик, а точніше, у нього його немає. І справа не в прізвище, Зеленський буде очолювати країну, чи хтось інший, справа не в особі Порошенка, а справа в тому, що у держави Україна немає іншого шляху, крім того, яким вона йде. А йде вона у цивілізацію. Проходить дуже важкий шлях, виривається з московського павутиння, але іншої дороги у неї НЕМАЄ. Тут питання стоїть, як у класика: "Бути? Чи не бути?". І крапка. Московські посіпаки будуть заважати, будуть погрожувати, лити бруд і сипати брехнею, але ми маємо вистояти, бо інакше ми будемо якимось округом російської федерації.
А такі, як Лєся, зробили свій вибір. Нехай заробляють свої брудні гроші. Вони їй ще пригодяться, бо "росія всєгда тєбя бросит, дєтка". І це не я так думаю, це історія стверджує.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Ох тиж йойки-трандильойкі))))
Не слухаючи Лєсю, а тільки прочитавши назву, можу однозначно сказати, що у Зеленського вибір невелик, а точніше, у нього його немає. І справа не в прізвище, Зеленський буде очолювати країну, чи хтось інший, справа не в особі Порошенка, а справа в тому, що у держави Україна немає іншого шляху, крім того, яким вона йде. А йде вона у цивілізацію. Проходить дуже важкий шлях, виривається з московського павутиння, але іншої дороги у неї НЕМАЄ. Тут питання стоїть, як у класика: "Бути? Чи не бути?". І крапка. Московські посіпаки будуть заважати, будуть погрожувати, лити бруд і сипати брехнею, але ми маємо вистояти, бо інакше ми будемо якимось округом російської федерації.
А такі, як Лєся, зробили свій вибір. Нехай заробляють свої брудні гроші. Вони їй ще пригодяться, бо "росія всєгда тєбя бросит, дєтка". І це не я так думаю, це історія стверджує.
Видимо это само здание Администрации президента проклятое место - кто бы туда не пришел все хорошие благие намерения скатываются всегда к "АрмияМоваВiра" вопрос только во времени. И - ВСЕГДА есть больше чем два пути. И уж тем более если мы говорим про Украину - пока на широких просторах Российской Империи шла гражданская война между Красными и Белыми - у нас в Украине было более 5 местей самых разных - такое уж тут место что там где 2 украинца - там 3 гетмана. Альтернатива есть всегда. И дорог через тернии к звездам - их примерно 50.000 и все разные. И все ведут оттуда и попадают туда.
«Налево пойдешь - коня потеряешь, направо пойдешь - жизнь потеряешь, прямо пойдешь - жив будешь, да себя позабудешь»
dnepr7 писал(а):
Мы весь советский народ уже отвесили фашистам люлей. Можем повторить.
Клиника!! ))))))))))) Опять нажрались-с?? ;)
Нет уже СССР и сАвецкого народа!! Нет!! Хватило только на один пАбедный акт, да и сдох народ вместе со страной.. фсьо, харе дрочить на лузеров, про#бавших все, что только можно!!
Народ-победитель развивает Родину, а не сливает ее в унитаз как стадо совковых баранов. Победители, епта!! ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Картинка из Лего как раз в тему.. ;)
Наверное не дошло, что я выше написал. Еще раз - народ, похеривший свою Родину, не может априори называться победителем!! Если вы в двадцать лет разок накачались и подняли стокилограммовую штангу, а затем спились, скурились, стали серым задохликом-бомжом неудачником, то вас никто не назовет силачем-спортсменом. Еще.. Все империи когда-либо заканчивают, все меняется, но в случае с СССР это наверное единственный случай в истории, когда страна была разрушена своим же народом в благополучное мирное время, а не в результате войн, нашествий извне и пр.. Ни одна сука не вышла на защиту Родины!! Этих вы называете победителями?? Деды тогда еще был почти молоды, лет шестьдесят.. и где марши тысяч ветеранов за СССР?? Их дети почему не были воспитаны с любовью к Родине?? Да потому что это стадо совков никогда не считало себя победителями, да и не были таковыми.. Их из под палки гнали строить заводы, затем из под палки по трупам гнали в бой.. они в душе ненавидели свою страну!! И это победители?? Наоборот..
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Камрад, Ви можете скреготіти зубами, жати на червоні пімпочки, злитися, чи радіти, але у президента України НЕМАЄ іншого шляху. НЕМАЄ. Якщо він, дійсно, хоче бути президентом України. Ваш вибір (я зараз про Зеленського) цьому яскравий приклад.
Послухайте, що він каже у роліку. Почитайте, що він написав:
Що не так?
Як на мене, все вірно. Навіть не акцентую на тому, що він згадав лише сепаратистів, не назвавши їх російськими найманцями. Нічого. Все попереду. Раз він вже все це, що ми зараз почули і прочитали, вже написав і сказав, то скоро буде і: "рашагудбай, путін-**ло".
Тому да, камраде: "Армія. Мова. Віра".
Це три стовпи, які забезпечують і боронять нашу незалежність. А коли ми свободні і незалежні, тоді ми і процвітаємо. Бо квіти у неволі сохнуть.
Нє, ну, а шо? Тиждень був важким. Виступив на форумі, проїхався на Донбас і записав два відосіка. Нехай відпочине. Берегти його треба .. Адже він нам, як батько рідний. Навіть у вихідні, і у свята турбується про народ і країну. Вже й не знаємо, як відбитися від потоку інвестицій з Оману, а тепер ще й з Еміратів як хлинуть. Разом з туристами. Країна може не витримати.))
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
Камрад, Ви можете скреготіти зубами, жати на червоні пімпочки, злитися, чи радіти, але у президента України НЕМАЄ іншого шляху. НЕМАЄ. Якщо він, дійсно, хоче бути президентом України. Ваш вибір (я зараз про Зеленського) цьому яскравий приклад.
Послухайте, що він каже у роліку. Почитайте, що він написав:
Що не так?
Як на мене, все вірно. Навіть не акцентую на тому, що він згадав лише сепаратистів, не назвавши їх російськими найманцями. Нічого. Все попереду. Раз він вже все це, що ми зараз почули і прочитали, вже написав і сказав, то скоро буде і: "рашагудбай, путін-**ло".
Тому да, камраде: "Армія. Мова. Віра".
Це три стовпи, які забезпечують і боронять нашу незалежність. А коли ми свободні і незалежні, тоді ми і процвітаємо. Бо квіти у неволі сохнуть.
Я спокоен как двери. Нажатие на красную кнопку - простой удобный способ выразить свое отношение быстро легко ибо не всегда есть желание время и силы писать ответ. Всегда есть другой путь. Ваше понимание независимости = внешнее управление США. И с момента обретения Украиной независимости мы падаем падаем падаем все ниже и ниже - про процветание это мечты - нет его этого процветания.