Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 15 ноя 2020, 09:32

Двухпалатная поддержка Демократов и Республиканцев )))))))))) Двухпартийная, идиоты!! Это какой-то позор (с) )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 15 ноя 2020, 22:08

Lis1980, можно и так сказать... поддержка двухпартийная и двухпалатная... :wink: И в Сенате, и в Конгрессе... в общем, поддержка везде, всегда, растет и крепнет!!! :rofl2: :wink:

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 15 ноя 2020, 22:16

Warisdeath писал(а):
15 ноя 2020, 03:49
Я сьогодні зміг аж 5 хвилин послухати.
Вы самый конец послушайте... про "бывшего президента пока он не начал говорить..." :hm: Ничего не понял, шо воно имело в виду :fp:

ЗЫ: Он реально верит, что все его зашквары и падающий рейтинг исключительно происки "бывших"...
ЗЗЫ: Нас ждет строительство спортплощадок и беговых дорожек в каждом дворе... :bt: :music: Самый, сцуко, важный и нужный момент сегодення!!! :rofl:

Разные у нас были президенты, но такого откровенного дебила с такой же дебильной командой ещё не было...................................

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 22:45

Sanek писал(а):
15 ноя 2020, 22:16
Вы самый конец послушайте...
Капець :fp: :bt:
Sanek писал(а):
Ничего не понял, шо воно имело в виду
Напевно з цього моменту треба починати сміятися :hm: :hz: Мабуть це хлопчик так жартує :bt:
Sanek писал(а):
такого откровенного дебила с такой же дебильной командой
Те, що він дебіл, посміховисько і позорище, це так. А от Єрмак, Разумков, Стефанчук далеко не дурні. Поки це дурне теля розважається і грає роль президента, вони займаються своїми справами. От подивіться, Разумков і Стефанчук давно відмежувались від нього, навіть інколи забуваємо, що вони теж з партії "СН". Єрмак, наче і поряд з ним, але усілякі зустрічі проводить він сам, окремо. Хоч і за посадою він просто секретар, який відповідає за канцелярію та організацію робочого дня, але ж по факту він займається державними справами, щось там ще й вирішує, тобто заявив про себе, що він людина публічна і державницька. І так за кожного можна сказати. Ото лише Додік, з таким же дебільним обличчям та дебільними висловами, вирваними з контексту, та деякі депутати, які геть не розуміють що вони роблять у стінах ВР. А всі інші не дураки. Покидьки, да, але не дурні покидьки. Вони його для цього і привели, бо знали що воно ніщо, а для себе вони попрацюють.

Правда, невідомо чим цей балаган закінчиться. Точно, що по доброму ці потвори не уйдуть. І нам непереливки будуть.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 23:28

Горілчаний бізнесмен Черняк замовив вечерю і вино Зеленському
https://bykvu.com/ua/bukvy/gorilchanij- ... elenskomu/
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 15 ноя 2020, 23:42

Warisdeath, не понял... что это значит?

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 15 ноя 2020, 23:55

Sanek писал(а):
15 ноя 2020, 23:42
не понял... что это значит?
Я теж.
Особливо не зрозуміло від того, що хворим на ковідку алгоколь заборонено, бо вони приймають антибіотики.
Може це такий тролінг? Може підлабузництво? Може дурість? Може непокора і протест на карантин вихідного дня? Не знаю. :hm:

Зате з цієї новини я взнав прізвище засновника Global Spirits :wink: І пошарівся по його ютуб-каналу Big Money . Повністю проросійський контент. А ще нагуглив те, що адреса офісу компанії у США, а штаб-квартира у Києві. Всього цього я, наприклад, не знав. Зате я точно знаю, що продукція продається в росії і в ордло.

А от що означає цей пост я не зрозумів, тому і притащив його сюди. Може хтось щось знає і прояснить?

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 16 ноя 2020, 01:19

Изображение

Який сором. Так це там так називають, де своїх чимало. Що вже говорити за притомних.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 16 ноя 2020, 01:37

А это о чем?

"Только что пересилил себя и почитал бубочкино эссе на колхозную тему... Аааааааа, сууукаааа, это что было?!!! Какие нахрен лицемордые соняшники?! Кукуруза кучерявится! Чашка молока? Чашка?! И вишенка, тьфу блин, яблочко на тортик - хрущи!
Какое ж оно епанутое, это пипец просто." (с) тви

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 16 ноя 2020, 01:43

Sanek, Ооооо! Про це я знаю. Я читав.
Він вітав сільгоспробітників.
А почав в стилі есе про Україну. В принципі, слова там хороші. Може він і щирий був у той час, коли писав? Може, взагалі, то і не він писав? Не знаю. Читати можна. Він захоплюється красотами українськими, полями, горами, пейзажами.
Але... :rolleyes2:
Рівень 5-го класу. Ми таке писали у школі. І не в останніх класах, а десь в 4-5-му.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 16 ноя 2020, 01:50

Ось воно:
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 16 ноя 2020, 01:55

Warisdeath писал(а):
16 ноя 2020, 01:43
Може він і щирий був у той час, коли писав?
Он? Писал? :rofl: Не смешите! Президентам обычно пишут, а такому интеллектуально одаренному как наш - так подавно!!! Судя по стилю вы правы... Мендель где-то готовое скачала... среди сочинений для школьников... :wink:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 16 ноя 2020, 02:01

Sanek писал(а):
16 ноя 2020, 01:55
Он? Писал? Не смешите!
Та чого це я смішу?))))
Людина на відпочинку. Він мається. Відосики пише, фізбучек читає, твітер. Може й захотілось самому щось накалякати. Може надиктувати. Його речниця, як ми всі знаємо, не дуже далеко від нього в області знань. Так що може удвох складали))))

Я, прям, собі картину намалював)))) Як лежить він на кроваті, ногу на ногу закинув і думає, а як же ж ще вразити? І придумав ось такий твір))))

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Влад Бевх
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Влад Бевх » 16 ноя 2020, 02:26

А ПРИ ВАШОМУ ПОРОШЕНКУ, ЩО, КРАЩЕ БУЛО?

🇺🇦 При моєму Порошенку, Армію не скорочували на 40 тисяч осіб, а перетворили з забитої, обдертої та вічно голодної сили, що працює укладальниками чергового підвалу у генерала на дачі, в Силу, з котрою рахуються в Європі, та якою до мурашок по шкірі приємно сфотографуватися.

🇺🇦 При моєму Порошенку, збройові заводи і КБ не йшли на скорочену неділю, бо нічим платити зарплатню, а працювали в три зміни, щоб забезпечити оборонне замовлення Армії.

🇺🇦 При моєму Порошенку не розповідали, що російські серіали - це наш порятунок і відрада, а щороку збільшували список що фінансуються з бюджету фільмів, знімалися «Кіборги», «Крути» і «Заборонений». І по радіо не російський рок крутили, а найкрутіший україномовними продукт.

🇺🇦 При моєму Порошенку, Мистецький Арсенал і Довженко Кіно не просили про допомогу, покрити борги хоча б за оренду, а тільки встигали все нові й нові афіші робити з виставами світового рівня і зірковими іменами.

🇺🇦 При моєму Порошенку, економіка не видавала щотижня прогноз з все більшим і більшим падінням, а росла 10 кварталів поспіль, незважаючи на війну, окупацію і відрізані промислові потужності.

🇺🇦 При моєму Порошенку, світові лідери не надсилали гидливо на зустріч з нашими міністрами третіх помічників запасних писарів, а мали за честь особисто зустрітися то з Клімкіним, то з Омель'яном.

🇺🇦 При моєму Порошенку, у Президента був графік, розписаний по секундах і кількість зустрічей по всіх континентах, а зараз - лише гордий один візит за півроку і той в Білорусь.

🇺🇦 При моєму Порошенку, в Українську церкву приїхав Томос, а зараз приїжджають лише російські гумконвоі. Українські громадяни змогли поїхати до Відня на каву, а зараз їх продають на живу вагу за особливим розпорядженням МВС, якщо закордонний роботодавець сподобається нашим клеркам.

🇺🇦 При моєму Порошенку, поліція не била людей ногами на камеру, міністерства не скасовували ЗНО, знайшовших розтрати в Держфонді не звільняли, ГБР не вламувались в музеї і не крали документи, пільговиків не позбавляли пільг, а військові спокійно їздили в транспорті безкоштовно.

🇺🇦 При моєму Порошенку, російський газ і електрику не продавали роками, а в міжнародних судах всі претензії росіян відміталися, як безглузді, і лічильник боргу методично відщолкував десятки мільйонів на день на нашу користь.

🇺🇦 При моєму Порошенку, мінімальні зарплати і пенсії регулярно росли, а додаткові виплати не потрібно було вибивати з боєм або надавати щохвилинний графік контакту з «шкідливим виробництвом».

🇺🇦 При моєму Порошенку, нарешті, невинні люди не сиділи в СІЗО по півроку, тільки тому що комусь захотілося увійти в історію.

«А при вашому Порошенку, що, краще було?»
Так, при моєму Порошенку було краще!

Алла Комарова
Изображение

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 16 ноя 2020, 07:33

Это что? Информационная подготовка перед путчем?? ))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 16 ноя 2020, 12:04

Lis1980, Це нагадування як має розвиватися країна.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 19 ноя 2020, 01:45

А у нас виявляється черговий відосик.
Зайшов у твіттер, а там коментують.
Я не дивився і не слухав.
ЗМІ пишуть, що президент України Володимир Зеленський запевнив, що держава в разі необхідності готова збільшити вдвічі кількість ліжок для хворих на COVID-19, також збільшується кількість ліжок, оснащених централізованим киснем і концентраторами.

"Зараз існує 50 тис. ліжок для хворих на COVID-19. Сьогодні ми готові, у разі необхідності, оперативно збільшити цю кількість майже удвічі - до 91 тис. ліжок", - сказав президент.

Говорячи про забезпеченість ліжками з киснем, Зеленський зазначив, що за минулий тиждень додано 5 тис. ліжок із централізованим киснем і концентраторами. "У планах на цей тиждень ще кілька тисяч ліжок із киснем. Звісно, всім нам хотілося б, щоб і додаткові ліжка, і кисень нікому не знадобилися, але держава готова до будь-якого складного сценарію", - підкреслив він.

Президент також нагадав, що додатково виділено майже 9 млрд грн для боротьби з COVID-19. "Це закупівля експрес-тестів, які отримають сімейні лікарі та бригади швидкої допомоги, забезпечення киснем ліжок у стаціонарах усіх регіонів, придбання необхідного лабораторного обладнання. Відповідне рішення вчора підтримав парламент", - розповів Зеленський.

:schead: Мені здається, що він це і в березні, і в квітні казав :rolleyes2:
Може помиляюсь? :rolleyes:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 19 ноя 2020, 01:48

Звісно, що він не тільки про ковідку розповідав. Бо як же він міг не згадати?
От що пишуть
Изображение
Изображение

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 19 ноя 2020, 02:00

Он воно що
:fp: :fp: :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 20 ноя 2020, 14:13

:wink:
Изображение

А шо тут вирішувати? :acute:
Тільки Roshen :blum1:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»