Lis1980, можно и так сказать... поддержка двухпартийная и двухпалатная... И в Сенате, и в Конгрессе... в общем, поддержка везде, всегда, растет и крепнет!!!
Вы самый конец послушайте... про "бывшего президента пока он не начал говорить..." Ничего не понял, шо воно имело в виду
ЗЫ: Он реально верит, что все его зашквары и падающий рейтинг исключительно происки "бывших"...
ЗЗЫ: Нас ждет строительство спортплощадок и беговых дорожек в каждом дворе... Самый, сцуко, важный и нужный момент сегодення!!!
Разные у нас были президенты, но такого откровенного дебила с такой же дебильной командой ещё не было...................................
такого откровенного дебила с такой же дебильной командой
Те, що він дебіл, посміховисько і позорище, це так. А от Єрмак, Разумков, Стефанчук далеко не дурні. Поки це дурне теля розважається і грає роль президента, вони займаються своїми справами. От подивіться, Разумков і Стефанчук давно відмежувались від нього, навіть інколи забуваємо, що вони теж з партії "СН". Єрмак, наче і поряд з ним, але усілякі зустрічі проводить він сам, окремо. Хоч і за посадою він просто секретар, який відповідає за канцелярію та організацію робочого дня, але ж по факту він займається державними справами, щось там ще й вирішує, тобто заявив про себе, що він людина публічна і державницька. І так за кожного можна сказати. Ото лише Додік, з таким же дебільним обличчям та дебільними висловами, вирваними з контексту, та деякі депутати, які геть не розуміють що вони роблять у стінах ВР. А всі інші не дураки. Покидьки, да, але не дурні покидьки. Вони його для цього і привели, бо знали що воно ніщо, а для себе вони попрацюють.
Правда, невідомо чим цей балаган закінчиться. Точно, що по доброму ці потвори не уйдуть. І нам непереливки будуть.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
Я теж.
Особливо не зрозуміло від того, що хворим на ковідку алгоколь заборонено, бо вони приймають антибіотики.
Може це такий тролінг? Може підлабузництво? Може дурість? Може непокора і протест на карантин вихідного дня? Не знаю.
Зате з цієї новини я взнав прізвище засновника Global Spirits І пошарівся по його ютуб-каналу Big Money . Повністю проросійський контент. А ще нагуглив те, що адреса офісу компанії у США, а штаб-квартира у Києві. Всього цього я, наприклад, не знав. Зате я точно знаю, що продукція продається в росії і в ордло.
А от що означає цей пост я не зрозумів, тому і притащив його сюди. Може хтось щось знає і прояснить?
Який сором. Так це там так називають, де своїх чимало. Що вже говорити за притомних.
"Только что пересилил себя и почитал бубочкино эссе на колхозную тему... Аааааааа, сууукаааа, это что было?!!! Какие нахрен лицемордые соняшники?! Кукуруза кучерявится! Чашка молока? Чашка?! И вишенка, тьфу блин, яблочко на тортик - хрущи!
Какое ж оно епанутое, это пипец просто." (с) тви
Sanek, Ооооо! Про це я знаю. Я читав.
Він вітав сільгоспробітників.
А почав в стилі есе про Україну. В принципі, слова там хороші. Може він і щирий був у той час, коли писав? Може, взагалі, то і не він писав? Не знаю. Читати можна. Він захоплюється красотами українськими, полями, горами, пейзажами.
Але...
Рівень 5-го класу. Ми таке писали у школі. І не в останніх класах, а десь в 4-5-му.
Он? Писал? Не смешите! Президентам обычно пишут, а такому интеллектуально одаренному как наш - так подавно!!! Судя по стилю вы правы... Мендель где-то готовое скачала... среди сочинений для школьников...
Та чого це я смішу?))))
Людина на відпочинку. Він мається. Відосики пише, фізбучек читає, твітер. Може й захотілось самому щось накалякати. Може надиктувати. Його речниця, як ми всі знаємо, не дуже далеко від нього в області знань. Так що може удвох складали))))
Я, прям, собі картину намалював)))) Як лежить він на кроваті, ногу на ногу закинув і думає, а як же ж ще вразити? І придумав ось такий твір))))
При моєму Порошенку, Армію не скорочували на 40 тисяч осіб, а перетворили з забитої, обдертої та вічно голодної сили, що працює укладальниками чергового підвалу у генерала на дачі, в Силу, з котрою рахуються в Європі, та якою до мурашок по шкірі приємно сфотографуватися.
При моєму Порошенку, збройові заводи і КБ не йшли на скорочену неділю, бо нічим платити зарплатню, а працювали в три зміни, щоб забезпечити оборонне замовлення Армії.
При моєму Порошенку не розповідали, що російські серіали - це наш порятунок і відрада, а щороку збільшували список що фінансуються з бюджету фільмів, знімалися «Кіборги», «Крути» і «Заборонений». І по радіо не російський рок крутили, а найкрутіший україномовними продукт.
При моєму Порошенку, Мистецький Арсенал і Довженко Кіно не просили про допомогу, покрити борги хоча б за оренду, а тільки встигали все нові й нові афіші робити з виставами світового рівня і зірковими іменами.
При моєму Порошенку, економіка не видавала щотижня прогноз з все більшим і більшим падінням, а росла 10 кварталів поспіль, незважаючи на війну, окупацію і відрізані промислові потужності.
При моєму Порошенку, світові лідери не надсилали гидливо на зустріч з нашими міністрами третіх помічників запасних писарів, а мали за честь особисто зустрітися то з Клімкіним, то з Омель'яном.
При моєму Порошенку, у Президента був графік, розписаний по секундах і кількість зустрічей по всіх континентах, а зараз - лише гордий один візит за півроку і той в Білорусь.
При моєму Порошенку, в Українську церкву приїхав Томос, а зараз приїжджають лише російські гумконвоі. Українські громадяни змогли поїхати до Відня на каву, а зараз їх продають на живу вагу за особливим розпорядженням МВС, якщо закордонний роботодавець сподобається нашим клеркам.
При моєму Порошенку, поліція не била людей ногами на камеру, міністерства не скасовували ЗНО, знайшовших розтрати в Держфонді не звільняли, ГБР не вламувались в музеї і не крали документи, пільговиків не позбавляли пільг, а військові спокійно їздили в транспорті безкоштовно.
При моєму Порошенку, російський газ і електрику не продавали роками, а в міжнародних судах всі претензії росіян відміталися, як безглузді, і лічильник боргу методично відщолкував десятки мільйонів на день на нашу користь.
При моєму Порошенку, мінімальні зарплати і пенсії регулярно росли, а додаткові виплати не потрібно було вибивати з боєм або надавати щохвилинний графік контакту з «шкідливим виробництвом».
При моєму Порошенку, нарешті, невинні люди не сиділи в СІЗО по півроку, тільки тому що комусь захотілося увійти в історію.
«А при вашому Порошенку, що, краще було?»
Так, при моєму Порошенку було краще!
Lis1980, Це нагадування як має розвиватися країна.
А у нас виявляється черговий відосик.
Зайшов у твіттер, а там коментують.
Я не дивився і не слухав.
ЗМІ пишуть, що президент України Володимир Зеленський запевнив, що держава в разі необхідності готова збільшити вдвічі кількість ліжок для хворих на COVID-19, також збільшується кількість ліжок, оснащених централізованим киснем і концентраторами.
"Зараз існує 50 тис. ліжок для хворих на COVID-19. Сьогодні ми готові, у разі необхідності, оперативно збільшити цю кількість майже удвічі - до 91 тис. ліжок", - сказав президент.
Говорячи про забезпеченість ліжками з киснем, Зеленський зазначив, що за минулий тиждень додано 5 тис. ліжок із централізованим киснем і концентраторами. "У планах на цей тиждень ще кілька тисяч ліжок із киснем. Звісно, всім нам хотілося б, щоб і додаткові ліжка, і кисень нікому не знадобилися, але держава готова до будь-якого складного сценарію", - підкреслив він.
Президент також нагадав, що додатково виділено майже 9 млрд грн для боротьби з COVID-19. "Це закупівля експрес-тестів, які отримають сімейні лікарі та бригади швидкої допомоги, забезпечення киснем ліжок у стаціонарах усіх регіонів, придбання необхідного лабораторного обладнання. Відповідне рішення вчора підтримав парламент", - розповів Зеленський.
Мені здається, що він це і в березні, і в квітні казав
Може помиляюсь?
Звісно, що він не тільки про ковідку розповідав. Бо як же він міг не згадати?
От що пишуть