В двух словах... Шарик в голос орет как его крайне тупо мочат, мол все это идиотски состряпанные фейки, и называет исполнителя - Кирилл Тимошенко, замглавы ОП... занятная у них там войнушка развернулась...
Президент Зеленский
-
Sanek
Автор темы - Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
-
Bikini
- Полковник

Есть много желающих убивать за деньги, но нет ни одного желающего умирать за деньги...
| Ссылка: | |
| BBcode: | |
| HTML: | |
| Скрыть ссылки на пост |
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Зеленський мешкає у відремонтованій на держкошт резиденції в Конча-Заспі – "Схеми".
Президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа" Державного управління справами біля Києва, а саме – "будинком №29", відомому як "дача Ющенка".
У розслідуванні йдеться, що ремонт "будинку №29" розпочався наприкінці 2019 року. Майже 200 тисяч гривень із державного бюджету було витрачено на послуги з "аварійно-відновлювальних робіт з поточного ремонту будинку", ще 110 тисяч гривень пішло на "ремонт системи пожежної сигналізації" – про це свідчать дані з сайту публічних закупівель "Prozorro".
На територію державних дач можна потрапити лише мешканцям або гостям за запрошенням. Журналісти попросили своє джерело (людину, яка має допуск на територію) – проїхати повз будинок № 29. Він має особливий статус "президентської державної дачі", де після Ющенка останні 5 років ніхто постійно не мешкав, і який відремонтували за держкошт напередодні.
"На відео, знятому з телефона, можна побачити, що територія добре освітлена, в будинку на території у вікнах горить світло, а біля паркану чатують охоронці", – йдеться в матеріалі.
Як облаштована ця державна резиденція українці побачили після Революції Гідності у 2014 році, коли її після 10 років користування залишив Віктор Ющенко, тоді її навіть планували продати. Це – триповерховий маєток більше ніж на дві тисячі квадратних метрів та кількома гектарами огородженої території навкруги. Будинок має чотири спальні, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет.
"От тільки протягом 5 років резиденцію схоже так ніхто і не придбав. А тепер цим привілеєм за держкошт вирішив скористатись Володимир Зеленський, хоча до обрання у владу він засуджував політиків за це", – йдеться в сюжеті "Схем".
У Зеленського пояснили, як президент із родиною опинився на дачі
Президент України Володимир Зеленський користується державною дачею на території резиденції "Конча-Заспа" Державного управління справами біля Києва, а саме – "будинком №29", відомому як "дача Ющенка".
У розслідуванні йдеться, що ремонт "будинку №29" розпочався наприкінці 2019 року. Майже 200 тисяч гривень із державного бюджету було витрачено на послуги з "аварійно-відновлювальних робіт з поточного ремонту будинку", ще 110 тисяч гривень пішло на "ремонт системи пожежної сигналізації" – про це свідчать дані з сайту публічних закупівель "Prozorro".
На територію державних дач можна потрапити лише мешканцям або гостям за запрошенням. Журналісти попросили своє джерело (людину, яка має допуск на територію) – проїхати повз будинок № 29. Він має особливий статус "президентської державної дачі", де після Ющенка останні 5 років ніхто постійно не мешкав, і який відремонтували за держкошт напередодні.
"На відео, знятому з телефона, можна побачити, що територія добре освітлена, в будинку на території у вікнах горить світло, а біля паркану чатують охоронці", – йдеться в матеріалі.
Як облаштована ця державна резиденція українці побачили після Революції Гідності у 2014 році, коли її після 10 років користування залишив Віктор Ющенко, тоді її навіть планували продати. Це – триповерховий маєток більше ніж на дві тисячі квадратних метрів та кількома гектарами огородженої території навкруги. Будинок має чотири спальні, ліфт, кінозал, більярдну, солярій, сауни, басейн і масажний кабінет.
"От тільки протягом 5 років резиденцію схоже так ніхто і не придбав. А тепер цим привілеєм за держкошт вирішив скористатись Володимир Зеленський, хоча до обрання у владу він засуджував політиків за це", – йдеться в сюжеті "Схем".
У Зеленського пояснили, як президент із родиною опинився на дачі
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
dnepr7
- Полковник

Президент Зеленский
С Шарием они борятся, а с ОПЗЖ - нет. Где логика?Sanek писал(а): ↑06 июл 2020, 21:23В двух словах... Шарик в голос орет как его крайне тупо мочат, мол все это идиотски состряпанные фейки, и называет исполнителя - Кирилл Тимошенко, замглавы ОП... занятная у них там войнушка развернулась...Со стороны смотрится как борьба двух идиотов... а может это так и есть
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Шарик - молодежное крыло ОПЗЖ, во всяком случае сейчас... Лохторат ОПЗЖ - старые вымирающие совки интереса не представляет, он стабилен с тенденцией к уменьшению, да и лидеры ОПЗЖ без драйва и харизмы, а Медведчук так вапще серая нулевая личность... Сейчас на поле молодежной+средних лет "ех-зеленой" ваты играет именно Шарик, оттягивая голоса именно у "зеленых"... вот они с ним и бадаются в преддверии местных выборов...
ЗЫ: Шарик сейчас мелькает на каналах, контролируемы ОПЗЖ, в прайм тайм чаще, чем лидеры самого ОПЗЖ...
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Warisdeath, не соглашусь... выше я написал в чем логика... и она вполне себе правильная! Другое дело, сама борьба исполняется в стиле цирка-шапито с обеих сторон... но таковы наши реалии... 
Шарик с какахами понял, что дал маху в клоунаде... и на день пропал из эфира, чтобы уляглось... сейчас молчок на эту тему
Как ничего и не было... Возможно ждет результатов анализов 
Шарик с какахами понял, что дал маху в клоунаде... и на день пропал из эфира, чтобы уляглось... сейчас молчок на эту тему
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
А что там за история с беременностью Мендель от Зеленского?
День пропустил новости... а уже новый сюжетный поворот нашего сериала!!!

День пропустил новости... а уже новый сюжетный поворот нашего сериала!!!
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
От этого слух пошел ;)Sanek писал(а):А что там за история с беременностью Мендель от Зеленского?
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Но Мендель опровергает!! Хотя было бы удивительно если бы она подтверждала )))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
dnepr7
- Полковник

-
Lumen
- Генерал-майор

У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...
-
Lis1980
- Полковник

Президент Зеленский
Петушарию нужно срочно раздобыть мочу Мендель ))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!
-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Не міг. Не він знаходив. Йому знайшли. Згадайте, що нам розповідали про "конкурс", на якому вона нібито перемогла.
Сподіваюсь, що про стосунки між ними, та ще й вагітність, що це все-таки чутки. Хоча.....
Судячи з того, як він постійно лепече про свою сім'ю, це якраз і дає підстави думати, що таким чином він вибачається перед ними. А за відсутністю мізків у нього немає можливості продумати ні свої слова, ні свої дії. Це по-перше.
А по-друге, як ми всі вже переконались, у нього слова розбігаються з діями. Все, що він казав і каже, насправді виходить навпаки.
Да і перша леді десь поділася. То корона у неї, то пневмонія, то наче вилікували, а де вона?
Так що відчуття, що щось і тут не так все-таки є.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
12 июля Офис президента опубликовал влог о рабочей поездке Владимира Зеленского на Луганщину, Буковину и Волынь. При этом в ролике было указано неправильное название Волынской области.
Неправильное название региона – Луцкая область – появилось в подписи к кадрам о встрече с волынскими бизнесменами на заводе "Модерн-Экспо".
Видео с ошибкой вскоре удалили со страниц Офиса президента в Facebook, Tеlegram и YouTube, однако СМИ успели сделать скриншоты.

Неправильное название региона – Луцкая область – появилось в подписи к кадрам о встрече с волынскими бизнесменами на заводе "Модерн-Экспо".
Видео с ошибкой вскоре удалили со страниц Офиса президента в Facebook, Tеlegram и YouTube, однако СМИ успели сделать скриншоты.

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Млять, а ми ще за Оттаву з Торонто дивувались.
Один день не мав можливості пробігтися по стрічці новин, а тут вже нова назва області з'явилась А я думаю, про що це у твіттері пишуть? А оно вона що. Хлопчики заблукали на теренах країни, яку вони вирішили очолити.
До речі, це ж відповідальність речниці першої особи, ну, саме тої, що перемогла у конкурсі. Ще може за це відповідати керівник ОПи. Але чогось мені здається, що пан Єрмак дуже добре знається у цьому питанні. Тому, якщо це писала Мендель, то це від її недолугості, неуважності, а якщо Єрмак, то навмисно, тобто свідомо.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Не обижайте беременную женщину! Ей в ее положении простительно...Warisdeath писал(а): ↑12 июл 2020, 22:31Тому, якщо це писала Мендель, то це від її недолугості, неуважності
-
dnepr7
- Полковник

-
Warisdeath
- Генерал-полковник

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Ох і сука. Так би розмазати обличчям по асфальту, щоб заткнула свою пельку назавжди. І бажання це виникло не від того, що її та її кураторів бентежить українська мова в державі Україна. А цю суку разом з оператором, автором і всіма тими, хто робив це відео відхлестати і викинути за порєбрік треба за те, з яким знущанням вони вставили у це своє відео промову Андрія Парубія. На ці слова, які сказав Парубій, накласти таку озвучку може лише русня. І от ця хвойда на ім'я Лєся після цього ще й свого поганого рота відкриває. Мразота.
Ресурс страна.ua в черговий раз підтвердив свою любов до ворога України, підтвердив, що вони працюють в інтересах ворога України.
А школи на руском язикє цікавлять лише любителів руского міра. Навіть немає бажання стоп'ятьсотий раз про це говорити. Нічого у них не вийде. Українській мові бути. І крапка. Російська повинна вивчатись так, як і люба інша іноземна мова. І немає про що тут балачки розводити.
Зачепив мене саме голос, яким ці потвори озвучили слова Андрія Парубія.
Ресурс страна.ua в черговий раз підтвердив свою любов до ворога України, підтвердив, що вони працюють в інтересах ворога України.
А школи на руском язикє цікавлять лише любителів руского міра. Навіть немає бажання стоп'ятьсотий раз про це говорити. Нічого у них не вийде. Українській мові бути. І крапка. Російська повинна вивчатись так, як і люба інша іноземна мова. І немає про що тут балачки розводити.
Зачепив мене саме голос, яким ці потвори озвучили слова Андрія Парубія.
-
Sanek

- Спонсор форума

Президент Зеленский
Имхо это не переозвучка, они подали речь Парубия в несколько ускоренной перемотке... так иногда делают, чтобы сократить время в ролике...Warisdeath писал(а): ↑15 июл 2020, 20:29На ці слова, які сказав Парубій, накласти таку озвучку може лише русня.