Президент Зеленский

Современная история Украины (в т.ч. АТО на Донбассе)

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 12 май 2020, 22:22

Lumen, мне уже малоинтересно что говорит или не говорит Зеленский. У него из власти осталась булава и удостоверение - и скоро выгонят его в шею - обратно на сцену шутить.
Командир танка Т-62м Вас категорически приветствует.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 12 май 2020, 22:59

102661 - Президент Зеленский
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 12 май 2020, 23:38

dnepr7 писал(а):
12 май 2020, 18:20
Если Президент Зеленский выступая с новогодним поздравление - рассказывает что какая разница на каком языке говорить - то логично предположить,
Що Зеленський і логіка - це абсолютно протилежні явища.
dnepr7 писал(а):
12 май 2020, 18:20
что не только на МОВЕ и про послабления в насильственной украинизации и в изменениях в законе про язык.
Коли ж Ви і такі, як Ви зрозумієте, що НІХТО не проти язика, а проти ігнорування мови, такими, як Ви.

КАКАЯ РАЗНІЦА, НА КАКОМ ЯЗИКЄ ГАВАРІТЬ
Антін Мухарський

«Чуєш, Марино з Маріуполя, подай мені, будь ласка, майонез…»
Шо? Ти нє Маріна с Маріуполя, а Коля с Ніколаєва і плохо понімаєш по-українскі? Да какая разніца, как тєбя зовут і на каком язикє ти говоріш: главноє шоб ти подал мнє майонез. Шо? Колє нє нравится, когда єго називають Мариной і просять подать майонез? А чьо ето? Колє ж всьо равно, на каком язикє гаваріть. Вот і мне всьо равно, как називать Колю. Главноє, чтоби етот чєловєк подал мінє майонез, а Маріна воно чи Коля - какая разніца.

Ей, чєловєк, якого б ти не був роду плємєні, подай, будь-ласка, майонез. Що? Нє смєть вас уніжать? Та боронь боже! Розумію, що ви – нікакая нє Маріна с Маріуполя, а Ніколай Трюфєль, рожденний в Одєссє в інтєлігєнтной сємьє, проживаєтє в Ніколаєве по уліцє Лєніна, 46… Зачекайте, у нас же ж, здається, декомунізація минула… А-а-а-а, ви чхали на ту декомунізацію, как привиклі, так і будет, і вапщє, когда ваші снова прідут, вєрнут всє названія в зад как било прі СССР, так зачєм напрягаться? Шутітє так. Зрозуміло. Кажете: занімаются в етом Кієвє хєр знаєт чєм, вмєсто того, чтоби поднять зарплати і пєнсії. Ну да, какая разніца на каком язикє гаворіть, главноє, чтоби била стабільность, работа, сємью корміть і всьо такоє. Так і я ж про це - какая тєбє разніца, Коля ти чи Маріна, просто подай мені майонез.
Ну, хочеш, я буду називати тебе Еммануїлом Ройтбурдом, тільки подай, будь ласка, оту баночку. Що? Ти вимагаєш, щоб я звертався до тебе на ім’я, яке є основним ідентифікатором людини? Стривай, це як у випадку з борсуком: якщо істота виглядає як борсук, бабрається, як борсук і бурмоче, як босук, то з вірогідністю у 99 відсотків - це і є борсук. Один відсоток лишаємо на похибку, бо може то Олег Ляшко прикидається борсуком, аби просунути в Раді черговий закон «про борсуків». Тож якщо ти виглядаєш, як росіянин, поводишся, як росіянин та співаєш 9-го травня за столом Дьєнь Побьєди чи «Бєлой акації гроздья душистиє», то ти з 99 відсотковою вірогідністю і є росіянин. Один відсоток лишаємо на похибку, бо може то Надія Савченко шпигує в ДНР за моzkалями.

Тож, Коля Трюфель с Ніколаєва, якщо ти називаєш себе українцем, розмовляй, будь-ласка, українською, аби я ідентифікував тебе, як українця, і подай, будь-ласка, мені майонез. Що? Не треба цих націоналістичних штучок? Ти українець, але Бандера не твій герой. Зрозуміло. А хто твої герої? Маршал Жуков, Віктор Цой, Висоцький, група «Любе» с Расторгуєвим. Так а при чому тут Україна? Це ж все російські або радянські герої та артисти. Що? А-а-а-а, тєбє такі нравятся украінскіє артісти: Ані Лорак, Йолка, Ваня Дорн і 95-й квартал. А чьо нравятся? Потому шо прікольниє, по русскі поют і тупих хоhлов-націоналістов мочат со сцени. Зрозуміло.
Так у тебе ж весь паспорт прикрашений бандерівськими символами. Тризуб, жовто-блакитницй прапор? під яким націоналісти боролися і вмирали за вільну Україну в той час? як ти ходив строєм, співав «взвєйтєсь кострамі сініє ночі» та хрумал салат oлів’є в новорічну ніч. Хорошіє билі врємєна, кажеш: «в гостях у сказкі», звьоздочка по дєсять копєєк в школьном буфєтє, Афрік Сімон ха-фа-на-на, до свіданья мой ласковий Міша, Тиніс Мягі та Алла Пугачьова с пєснєй «Старінниє часи єшьо ідут». Ти пам’ятаєш Тиніса Мягі, Коля? Десь далеко Піночет мучає Луіса Корвалана, а у нас по тєлєку: «Спасітє, спасітє, спасітє разбітоє сєрце мойо-о-о-о», «Пріключєнія елєтроніка» і «Мєсто встрєчі ізмєніть нєльзя». А головне – жодних українських націоналістів, які їли живцем польських дітей, а тепер сидять на зонах, співаючи нам на зло «Ще не вмерла…» та «Ой у лузі червона калина». Що? Ти й досі на зло київській хунті, як хильнеш чарку, співаєш «Союз нєрушімий» та «Гаспада охвіцери»?
Так розірви й викинь геть цей відразливий для тебе український паспорт. Чого не хочеш? Мрієш по безвізу в Європу з’їздити подивитися, як вони там загнивають і морально розкладаються. Кажеш: ворога треба знати в обличчя, а увесь Майдан був проплаченим Америкою сборіщем маргіналов, гєєв і простітуток, ібо ти – за Україну без бандер, но с вєлікой русской культурой - Пушкіним, Булгаковим і Ахматовой. Я ж і кажу: кого мова і культура – того і країна. Булгаковська Україна – то Росія. А як тобі Шевченко? - Неоднозначная лічность. «Кохайтеся чорноброві та не з москалями», так только фашист напісать мог. - Зрозуміло.

Так хто ж ти, Коля такий, – українець ти чи росіянин? А-а-а-а, ти у нас русскоязичний украінєц. Ето тоже тіпа что-то гібрідноє? Малороссія, Новороссія, грушеяблонька, слівовішенка? Продолжаєшь мутіть, в надєждє, что ваші прійтут? За Мураєва будєш голосовать с Рабіновічєм. Чєрвонєнко вапще красавчік… А вот Путіна нє любішь. За шо? За те, що він Крим забрав, а до Харкова й Одеси не дійшов? Ха-ха-ха, це вже я типу жартую. А от іще свіженький жарт з інтернету: «за останні чотири роки війни в Україні Росія від санкцій втратила понад один трільйон доларів тільки за те, аби мешканці Донбасу могли не вчити українську мову». Ха-ха-ха… Тобі щось не смішно.
Ну так, адже ти простий практічний чєловек, Коля с Ніколаєва. І дєйствітєльно, зачєм насільно учіть ету тупую мову, когда єсть прєкрасний рускій язик, которий і бєз того прітєсняют, устраівая гражданам питку Вакарчуком, чєй хріплий голос звучіт із всєх радіоточєк, ісполняя закон «о квотах украиской музикі» за сєбя і за того парня Потапа, котрий, как і ти, Коля, імєєт украинский паспорт но по-украинскі прінципіально нє пойот, патаму шо тожє рускоязичний украінєц і работаєт імєнно с подобной тєбє аудіторієй. Хорошо, что хоть журнали, газєти, сєріали єщьо держаться. Почті всє по-русскі даже в бандеровском Львовє. І вапщє, с Расієй надо міріться, патаму шо ми самі віновати, шо оні на нас напалі – так Мєдвєдчук каже і он по-своєму прав.
В 21-м вєкє всьо рєшают новиє тєхнології, а мова сужаєт діапазон воздєйствія с внєшнім міром. Даже деєпутати в парламєнтє с трибуни виступают по-украінскі, а в кулуарах то всьо по русскі щєбєчут, патріоти сраниє, показушниє. Так зачєм напрягаться?

Ось і я про це - Марино, подай, будь ласка, майонез. Шо? Ти нє Марина, а Коля с Ніколаєва. Да какая разніца. Я теж людина практична і мені важливо, щоб ВОНО просто подало мені майонез».

Навіщо мені майонез, спитаєте ви, адже він такий не корисний? Щоб запустити ним у голову цього великодержавного російського шовініста, що маскується під українця, із словами «майонез українською – то олійно-яйкова заправка. Вчи мову, довбню!
https://don-katalan.dreamwidth.org/1761178.html
Я знаю про всі негаразди своєї країни, але не вважаю можливим під час війни ганьбити її ні в публічних постах, ні в публічних місцях. Я - не помічник ворогу.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 12 май 2020, 23:46

dnepr7 писал(а):
12 май 2020, 22:22
мне уже малоинтересно что говорит или не говорит Зеленский. У него из власти осталась булава и удостоверение - и скоро выгонят его в шею - обратно на сцену шутить.
Ну дик :shok: А як же ж підтримка? А як же ж відстоювання інтересів? А країна мрій? Як? Як Ви можете? Хіба так можна? Людина на всіх вас понадіялась, ви всі в неї повірили, довірили їй саме найдорожче - свій дім, свою державу, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей - і тепер, всього лише через один рік отакої. Нє, нє. Ви від нього відвертаєтесь, тобто кидаєте, а він же так на вас сподівається, рівно, як і ви на нього минулого року. І, взагалі, він дуже боляче реагує на падіння рейтенгу. Щож Ви робите йому боляче... Ех, Ви. Електорат...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 12 май 2020, 23:51

Warisdeath писал(а):
12 май 2020, 23:46
Ех, Ви. Електорат...
ЛОХторат правильнее... :wink:

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 12 май 2020, 23:56

Warisdeath писал(а):
12 май 2020, 23:38
Чуєш, Марино з Маріуполя, подай мені, будь ласка, майонез…
Класс!!! :good: В точку!!!

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 май 2020, 00:01

Sanek писал(а):
12 май 2020, 23:51
ЛОХторат правильнее...
Та знаю. Не хочеться ображати. Вони і так наобирали, що розгрібати сміття після цього вибору довго будемо. То ж може прозріють? Хоч хтось із них? :hm: А образами вони на слідуючих виборах зроблять як той, що купив квиток і пішов пішки назло кондуктору. З них станеться :wink:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Автор темы
Sanek
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Sanek » 13 май 2020, 00:05

Warisdeath писал(а):
13 май 2020, 00:01
А образами вони на слідуючих виборах зроблять як той, що купив квиток і пішов пішки назло кондуктору.
Так уже сделали... на прошлых... назло маме отморожу уши!!! :rofl:

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 май 2020, 01:25

102730 - Президент Зеленский

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 13 май 2020, 09:12

Warisdeath писал(а):
13 май 2020, 00:01
Та знаю. Не хочеться ображати. Вони і так наобирали, що розгрібати сміття після цього вибору довго будемо. То ж може прозріють? Хоч хтось із них? :hm: А образами вони на слідуючих виборах зроблять як той, що купив квиток і пішов пішки назло кондуктору. З них станеться :wink:
Я на следующих выборах буду голосовать за Медведчука.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 13 май 2020, 09:19

Warisdeath писал(а):
12 май 2020, 23:46
Ну дик :shok: А як же ж підтримка? А як же ж відстоювання інтересів? А країна мрій? Як? Як Ви можете? Хіба так можна? Людина на всіх вас понадіялась, ви всі в неї повірили, довірили їй саме найдорожче - свій дім, свою державу, своє майбутнє і майбутнє своїх дітей - і тепер, всього лише через один рік отакої. Нє, нє. Ви від нього відвертаєтесь, тобто кидаєте, а він же так на вас сподівається, рівно, як і ви на нього минулого року. І, взагалі, він дуже боляче реагує на падіння рейтенгу. Щож Ви робите йому боляче... Ех, Ви. Електорат...
Проблема у Зеленского - основная - одна - он не имеет права поэтому и не делает ничего. А право делать что-то человек по жизни может только сам себе выдать - а он не выдал. Поэтому не переехал с Банковой в другое здание. И не посадил никого. И прочее прочее прочее прочее. Там где нужно пригнать бульдозер и сровнять старое с землей - они стены перекрашивают в другой цвет.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lis1980
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где Lis1980 » 13 май 2020, 09:30

dnepr7 писал(а):
Я на следующих выборах буду голосовать за Медведчука.
Невероятно!! )))))))))
На дурака не нужен нож,
Ему с три короба наврешь
И делай с ним, что хошь!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 13 май 2020, 09:34

Warisdeath писал(а):
12 май 2020, 23:38
Коли ж Ви і такі, як Ви зрозумієте, що НІХТО не проти язика, а проти ігнорування мови, такими, як Ви.
И то правда - поэтому все кто против того чтобы я игнорировал МОВУ - на выборах НЕ получат мой голос. Это просто. И это мое право.

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

dnepr7
Полковник
Полковник

Президент Зеленский

Где dnepr7 » 13 май 2020, 09:39

Lis1980 писал(а):
13 май 2020, 09:30
Невероятно!! )))))))))
Потому что полумеры не дают результат. Нужно или мясо или рыба, но что-то четкое и понятное. А не рыба с вкусом мяса благодаря химическим добавкам. Меня не устраивает больше просто "белок животного происхождения".

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 13 май 2020, 11:27

dnepr7 писал(а):
13 май 2020, 09:39
Нужно или мясо или рыба, но что-то четкое и понятное.
И это пишет человек, который в прошлом году выбрал крабовые палочки! :fp: :rofl: :rofl: :rofl: С таким поздним зажиганием не удивительно, что ваша русскоговорящая челюсть будет мучаться и дальше.
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Warisdeath
Генерал-полковник
Генерал-полковник
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Warisdeath » 13 май 2020, 13:04

dnepr7 писал(а):
13 май 2020, 09:19
Проблема у Зеленского - основная - одна - он не имеет права
Та ну. Почитайте скільки у нього прав і повноважень
https://www.president.gov.ua/documents/ ... i-rozdil-v
І ніхто у нього ці права не забирав і не забере.
dnepr7 писал(а):
13 май 2020, 09:19
право делать что-то человек по жизни может только сам себе выдать - а он не выдал.
Як звичайна людина він рік тому видав собі право стати кандидатом у президенти. Народ його обрав. І тепер він на деякий строк не зовсім звичайна людина, а людина з правами та обов'язками очільника держави.
А те, що хотілось би бачити Вам особисто, то Ви знов країною помилились. То Вам до наших сусідів та минулих братів з сестрами з однієї великої сім'ї: росія, Білорусь, Казахстан та деяких інших. Правда, і там очільник хоч вигляд робе, що все по закону, ну, на сам кінець закони під себе переписує.
А от щоб все було так, як Вам хочеться, тобто щоб президент робив, все, що йому забажається, то це у Теркменістан, чи у КНДР, чи ...... хм , :schead: більше і не знаю що Вам запропонувати, може хтось з камрадів підкаже ще якусь країну, де очільник сам собі права виписує, звісно ж на нашому континенті мається на увазі!

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Гоша
Капитан
Капитан
Спонсор форума
Спонсор форума

Президент Зеленский

Где Гоша » 13 май 2020, 13:09

Sanek писал(а):
13 май 2020, 00:05
Так уже сделали... на прошлых... назло маме отморожу уши!!! :rofl:
Такие особи лучше бы член себе отмораживали,чтоб подобных себе не воспроизводить на свет божий.

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 13 май 2020, 13:26

Гоша, вот в этом и есть главная проблема! Они гадят не только себе и подобным, но и всем остальным.
102751 - Президент Зеленский
У войны, в отличие от мирной жизни, нет заднего хода. Стоит только начать, и дальше шестеренки провернут до конца, и от сделавших первые шаги ничего уже не зависит...

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 13 май 2020, 17:11

Безвременно, безвременно, на кого ж ты нас покинуло… Сегодня после долгой болезни в украинской политике окончательно скончалось монобольшинство «слуг народа». Президент Зеленский сегодня приехал в Раду, попросил поддержку своей фракции в голосовании за антиКоломойский закон, но сумел получить поддержку только 200 депутатов! И оказалось, что президент-то – голый! Народ Украины дал Зеленскому уникальный шанс изменить страну — абсолютное доверие, чтобы не было никаких жалоб, что, мол, нет полномочий. Но вместо подбора профессионалов с принципами, ценностями и репутацией, Зеленский бездарно раздал народное доверие ноунэймам, как ему казалось. Раздал квоты в списке своим друзьям и спонсорам, которые попродавали места в обмен на чьи-то личные интересы и в ряде случаев – за деньги, кому попало, и этими «кто попало» снова оказались олигархи, контрабандисты и т.д., которые и стали настоящими хозяевами «слуг».

Сегодня Зеленский потерял монобольшинство. АнтиКоломойский закон был добыт голосами фракций Порошенко и Вакарчука – прямых оппонентов действующей власти. Президент по сути утратил монополию на проведение самостоятельной политики, он обречен на постоянный поиск коалиций также, как и его предшественники. И мы еще не знаем, что Зеленский отдал в обмен на эти 200 голосов. Вполне вероятно, что это снятие руководства Нацбанка, а может и раздача других кусков власти, посмотрим.

Всего год. И еще держится рейтинг, но даже собственные депутаты готовы его обрушить, накануне местных выборов «Слуги» стали относиться к своему вождю как к «хромой утке», они не сомневаются, что рейтинг Зеленского будет продолжать падать – и они готовы помогать этому падению. И остановить обвал роликами в инстраграме у Зеленского не получится – надо делать реальные реформы, надо управлять государством, а не играть роль в декорациях.

Юрий Бутусов

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Lumen
Генерал-майор
Генерал-майор

Президент Зеленский

Где Lumen » 13 май 2020, 17:15

А пока новое кино! :music:

У меня такое впечатление от этой речи, что она произносится для сидящих на горшках детишек из ясельной группы. Не выковыривайте грязными пальцами козявки из носа,а то будет вава и придет бабай! :punish: :fp:

Ссылка:
BBcode:
HTML:
Скрыть ссылки на пост
Показать ссылки на пост

Вернуться в «Современные события в Украине (в т.ч. АТО на Донбассе)»